Reklama

Reklama

Babovřesky 3

Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek. Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách. Zápletka se točí okolo pomsty starosty Stehlíka a místních chasníků Horáčkové... do vesnice se vrací kontrolor Dodo. Není sám, přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři... Akce „likvidace bab" začíná. A nad tím vší bdí nový farář, který přijel do vesnice nahradit páter Petra.... (Falcon)

(více)

Recenze (332)

mufy001 odpad!

všechny recenze uživatele

Buranství is a state of mind! Česká kinematografie zase válí. Nejhorší film který jsem za několik měsíců, ne-li let viděl. Snad už pokračování nebude... ()

zulvisek 

všechny recenze uživatele

Upřímně,já nechápu tak kritické hodnocení. Já jsem se nasmála jak už dlouho ne.Oddechovka kde člověk nemusí přemýšlet a pobaví se i když ten konec je tak troch ujetej,to je fakt... ()

dedavena 

všechny recenze uživatele

Bo su horši filmy. A gdo ešče ma taku nadhernu hasičsku střikačku. A kohuta na sekyře. A něsmtělne babki, kere su fšudě. Aji na suchu aji na vodě a tež pod vodu. A gdo ma farařa holomka poloka, kery šuka z lepačku a navic zněuctěneho cygankami lajlajlaj fčele s Bilu. A gdo ukaže režysera i ze štabem přimo při filmovaňu. A gdo ma tři gracyje ze zlatymi prasatkami. A co Kikinčukuf tu je. To fšecko a ešče trošku ma Troška v Babovřeskach. ()

Esty 

všechny recenze uživatele

Nejmíň nejhorší díl ze všech tří dílů. Nechápu, jak vůbec někoho mohli donutit tam hrát nebo v horším případě, jak tam mohl někdo hrát dobrovolně? ()

Kofola55 

všechny recenze uživatele

První díl této triologie se celkem dal skousnout a člověk se zasmál, ale tady jsem smála jen, když vstoupila Bebarová, ale jinak katastrofa film čekala jsem od toho více. ()

Final odpad!

všechny recenze uživatele

A je to tady. Otřesná jednička to roku 2013 odstartovala a příšerná trojka to ukončuje. Na třetí díl Babovřesek jsem vlastně koukal jen pro to, že jsem neměl co dělat a tak jsem si pustil ze srandy tenhle film, abych nudu trochu umenšil. Jak pošetilé, bylo, domnívat se, že horší než jednička to být nemůže. A ony vlastně jednotlivé prvky ani nebyly tak špatné, jenže celek je tak příšerně nedotažený, že to až bolí. Kameňák je cítit téměř na každém kroku, jenže když už se uklidňujete tím, že taková kravina nemůže skončit jinak, než kameňákovou perličkou, zjistíte, že režisér hodlá tyto scény brát smrtelně vážně a naprosto regulérně je rozvíjet do filmové podoby. Kameňák si to dokázal ospravedlnit, protože děj filmu nebyl podstatný. ()

Pupon odpad!

všechny recenze uživatele

Překonávám sám sebe. Poprvé se mi chtělo zvracet studem za tvůrce až v čase 8:43, to se mi u Troškových filmů z poslední doby (Kameňáky, Babovřesky) už dlouho nestalo, většinou to začínalo tak kolem 6:00-6:20. Asi jsem už otupěl. ()

SandroCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Film jestli to tak můžu nazvat nemá děj, herci neumí hrát a nejsou tam žádné vtipné scény, když to jeden zkombinuje s reklamou na mléčné výrobky a Troškovou neskrývanou nenávistí k církvi tak se zrodí Babovřesky 3 ()

kellys2 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem se tak dobře nepobavil. Když liška dávala faráři dobrou noc, tak to mě dostalo! Od pana Trošky nemůžete čekat film pro klub náročného diváka (asi) ale letní komedie má skvělé. ()

Sbisa22 odpad!

všechny recenze uživatele

Najděte mi prosím někdo scénu, kde se opravdu zasměji. Troškovi komedie už nejsou to pravé ořechové. Že by už byl sám velký režisér za horizontem? Je to stejný propadák jako Kameňák 4, i když to nerežíroval Zdenda. ()

Lykos odpad!

všechny recenze uživatele

Nerada hodnotím něco, co jsem vypla po deseti minutách, takže jsem to dokoukala. Sice jsem si to musela rozdělit na třikrát, ale dala jsem to! Takže, abych to shrnula. Na začátku jsem se strašně nudila (ale jen asi 45 minut). Pak jsem měla chvíli pocit, že možná přece jen budě nějaký děj, tuto naději jsem bohužel musela po deseti minutách definitivně pohřbít, pak byl jakýsi pokus o návrat ke grotesce z dvacátých let s hasičema, pak začala poměrně dlouhá reklama na jistý cestovní portál a na Turecko, která byla pouze několikrát přerušena reklamami na jiné produkty a pak byly titulky. Nejsem si jistá, při které z těchto částí jsem se měla smát. Od komedie očekávám legraci, nemusí být zrovna intelektuální, beru i lidový humor, ale zde jsem nic takového neobjevila. Slunce seno mám nostalgicky ráda, ale tohle byl prostě další Kameňák, splácanina omšelých anekdot z první třídy, které měly osvěžit stominutový reklamní blok. Jediná postava, která mi vyloženě nelezla na nervy, byla Tereza Bebarová. V prvním díle byl humor založen na tom, že se farář jmenuje Šoustal a někdo je neustále kopán do koulí a všichni žerou bez přestání medovník, v druhém díle šlo o to, že několik hokejistů asi mělo pocit, že už mají dost natrénováno a že by si asi mohli v pauze střihnout nějaký ten filmeček a ve třetím díle jsme se dozvěděli, že máme všichni jet na dovolenou do Turecka. Jediná pozitivní zpráva je, že Troška čtvrté díly netočí. ()

neo101 odpad!

všechny recenze uživatele

Děsivý. Nejhorší z nejhorších dílů. Pokud tohle má reprezentovat českou kinematografii, tak to fakt radši kameňáky. Proti Troškovi osobně nic nemám, některé filmy považuji za dobré i velmi dobré (Melichar, Jasněnka) , jiné za průměr (Z pekla štěstí 1, Princezna ze mlejna 1, slunce seno) , ale poslední dobou to přehání. vykrádá sebe sama a to ne vtipně, ale k pláči. To co bylo třeba v Slunce seno zahráno přirozeně babkou ze vsi, je v Babovřeskách násilně uměle přehráváno a člověk se normálně stydí. Ubohost tahle trilogie(doufejme jen trilogie). ()

Allica 

všechny recenze uživatele

Jsem ráda, že trojka je už za námi, a že přijdou na řadu další filmy, snad ne už na pokračování. Komedie Doktor od jezera hrochů, se mi líbila a to nemluvím o pohádkách. Z Babovřesek jsem ale v rozpacích, protože jinak filmy pana Trošky mám velmi ráda. Ale možná je i fajn, že tahle trilogie vznikla.. vesnický babky jsou pro Česko typický. A trochu se bojím, kdo někdy v budoucnu převezme žezlo tohoto režiséra, ale třeba to zvládne pan Kališ, ale do té doby určitě času dost :) ()

Falkenstein 

všechny recenze uživatele

Dávam jednu hvězdičku za Lucku Bílou a jejího Tygra. Jinak děs, děs a děs. První díl se mi líbil a bylo se čemu ještě zasmát a tak to mělo zůstat. Druhý už byl dost trapnej a bylo vidět, že pokus o kombinaci Slunce seno... a Kameňák už přestává fungovat. Těch vtipných kousků tam bylo už poskrovnu. No trojka, co k ní říci, snad jen to co na začátku příspěvku. Naprosto zbytečný film, kterým si kazí Troška nesmyslně svý jméno. Teď už vážně chybí, aby natočil Pomeje čtvrtý díl nebo dokonce pátý jako to udělal u Kameňáku. Troška by se měl vrátit k pohádkám, i když už i v těch nějak ztrací dech. Jasněnka asi byla jeho vrcholem a jediná, která se mu jakžtakž povedla byla Nejkrásnější hádanka. Možná někdo namítne, že co Princezna ze mlejna, ale podle mě to byla slabota a nevím, co se na ní komu kromě hezkýho mlýna v krasný přírodě líbilo. Pitvorný čert okopírovaný podle dcery čarodějnice z Jasněnky ? Hlavně druhý díl už byl naprosto zbytečný. ()

Zrzavakocka 

všechny recenze uživatele

mno jeste ze na tento film jsem nesel do kina asi bych dost nadaval na tu cenu ao je to lehky opravdu lehky film na lehky vecer prave u vodnice ;) tak jako slunce seno erotika trilogie je proste dana a treti dil je sazkou do loterie !!! ()

Reklama

Reklama