Reklama

Reklama

Babovřesky 3

Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek. Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách. Zápletka se točí okolo pomsty starosty Stehlíka a místních chasníků Horáčkové... do vesnice se vrací kontrolor Dodo. Není sám, přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři... Akce „likvidace bab" začíná. A nad tím vší bdí nový farář, který přijel do vesnice nahradit páter Petra.... (Falcon)

(více)

Recenze (331)

boshke 

všechny recenze uživatele

Akce moc povedená, škoda té vynechané dvojky. Ale po dvouleté pauze jsme si to trojkou řádně vynahradili. Děkuji vám, vážení účastníci, za pěkný večer... 80% ()

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, někteří lidi jsou divní a pořád to podporují. A přiznávám, viděl jsem jen útržky, když jsem šel omylem kolem zapnuté TV ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Pán skutočne len troška teplý režisér pokračuje v ságe nezmyselných a antihumorných kravín. Že podobný bezduchý žáner valcoval kiná v Čechách a na Slovensku len potvrdzuje spiatočnícku mentalitu príslušníkov týchto národov. Niet preto divu, že sa v týchto končinách darí politikom a "podnikateľom". ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Mno, je vidět, že místní intelektuálská elita si zas může natrhnout triko, aby pohaněla toho nýmanda Trošku, jehož filmy čpí kýčovitostí a podbízivostí a lacinou sexualitou, zhruba asi tak jako verbalovy komentáře. Jenže mně se mnohé verbalovy komentáře i přes jejich lacinou sexuálně laděnou podbízivost líbí. A stejně tak jsem se u tohoto filmu pobavil. Nechtěl jsem filozofické dílo, nechtěl jsem zkoumat ve své mysli záhady a zákoutí vesmíru a nesmrtelnosti duše. Chtěl jsem se pobavit. A toho se mi dostalo v míře vrchovaté. Padlo zde několik dobrých hlášek, jež jsem všechny nestihl pochytat, ale líbily se mi, do kolen mne dostalo „dobrou noc“ u vchodu do kostela, vtipný byl i záběr „mimo kameru“, ale je zde i pár rýpanců k současným poměrům nejen církevním, ale třeba i demokratickým, kdy opět jsou zakazovány a odsuzovány některé písničky. Celkově pohoda, zábava, klídek. Bez intelektuálních přesahů. ()

HellFire odpad!

všechny recenze uživatele

Třetí díl Blbovřesků mi přivodil depresi a přinutil mě pochybovat, proč vlastně sleduji filmy. Poslouchat dvě hodiny žvatlání postav bez zjevné příčiny a důsledku je nadlidský výkon. Po půl hodině jsem zbytek přeskákal. Cítím, že mi odumřelo mnoho mozkových buněk a má paměť je navždy poznamenána. Panenko Maria Podsrpenská, vidíš to? ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Jestli vznikne další pokračování bojím se že ho odpad! Nemine protože táhle série je katastrofa před výbuchem, a je načase zapalit zapalnou šnůru. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

No tak po tomhle už může jít Troška jen nahoru. Jestliže mě předešlý díl dokázal alespoň nasrat, tak trojka už nedokáže ani to. ()

Kamca_ odpad!

všechny recenze uživatele

Ztráta času koukat se na celý film ... Pořád nechápu, proč se takové filmy u nás točí a nenatočí se radši něco pořádnýho. Odpad! ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Varhanik ?? No, kdo dneska hraje ??" - "Naši s Kanadou !! Naschle !!" ;) Jsem si naprosto jistý, že snaha byla, nicméně to prostě nešlo.. U mě, najít nějaká pozitiva, ne u Zdendy natočit zase jednou koukatelný kus !! Co se mi v případě prvních dvou Troškových filmových průjmů povedlo, do třetice všeho zlého již nebylo ani myslitelné, když definitivní pomatenec Zdeněk Troška přestal troškařit a dovedl vše, co nefungovalo, iritovalo, ba dokonce přímo nadpozemsky sralo u jeho předchozích filmů k naprosté (ne)dokonalosti.. Zatímco v Kameňácích Troška vydává za příběh trapný a nefunkční slepenec vyšumělých frků, tady ho nahrazuje nekonečným product placementem.. Navíc takřka dvouhodinová reklama na vše, co vás jen (ne)napadne, naopak postrádá prakticky vše, co by měl skutečný film obsahovat, což sice skvěle koresponduje se zcela novým Troškou experimentátorem - I když spíš experimentuje s diváckou trpělivostí !! - který mísí prakticky vše, co patrně kdy v jiných opravdových filmech za celý svůj život viděl, když od němé grotesky, těmi svými zrychlovačkami počínaje a přímou citací Pokropeného kropiče konče, přechází zcela bez skrupulí a bez varování až třeba k nonsensové poetice, leč znovu dokonale nevtipné, přičemž ta pasáž se záběrem na štáb mi až vyrazila nejen dech, ale i krůpěje mrtvolného potu na čele.. Že v Babovřeskách, snad vyjma Terezy Bebarové, ač ani ta s těmi sykavkami není vtipná, nikdo ani náznakem nehraje, když buď pouze přehrává, piští a pitvoří se jako o život nebo se tu prostě jen vyskytuje, skvěle dokumentuje třeba takový Pavel Kikinčuk, který od své první sympatické civilně zvládnuté role v Slunci, senu a jahodách dozrál v karikaturu sebe sama, byť v očích většinového diváka vlastně jen dospěl v celebritu, komika, byť jednoznačně tupě estrádního.. Ale lidi to chtějí, takže se prostě budu muset nakonec vyrovnat i s tím, že tomuto typu humoru, totiž podbízivě buranskému a novácky estrádnímu, prostě vůbec nerozumím.. A nic na tom nemění ani neoddiskutovatelná skutečnost, že tenhle humor v Troškově podání naprosto postrádá snesitelný timing a ve většině případů i pointu.. Dejte už někdo tomu dobytkovi z Hoštic, co je přesvědčen o své velikosti a významu pro českou kinematografii, svěrací kazajku, prosím, nebo se ještě dočkáme parádně satirické komorní trilogie o polském knězi s nějakým dalším nesmírně veselým a nejlépe trojsmyslným názvem !! ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - To se musím jít podívat, co je to za komedii............ Stejné prostředí, stejné slepice, tohle už prostě lepší nebude ani u desítky. Leda, že....... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pre mňa zrejme to najlepšie na koniec, resp. do tretice všetko dobré. Občas padne dobrá hláška, aj keď vo svojej podstate, je to suterén komediálneho prejavu. Iba sa prispôsobiť. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Oproti Slunce, seno, jahody je tento film hrozný. To, co tu předvádí ty místní báby, je hrozné, a je na tom strašně znát, že je to snaha o obdobu babek ze Slunce. Je to však dost trapné, přehrávané !!! ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Jedna jen za ten smích nad parte tchýně, jinak se každým novým dílem Babovřesky řítí do filmového pekla, kde se bude smažit nejen Troška, ale i obě Lucky (Bílá i Vondráčková) a paní Synková. Slabý děj by se dal ještě odpustit, neb Troška je režisérem náladovým, ale co neodpouštím, to je absence dobrého humoru a zejména pak přemíra stupidních fórů (lišky tu dávají dobrou noc, gobelín se srnkami, babka praští žraloka, vypití a následné vyprsknutí láku, šišlání, růžová barbie Žilková....)Tohle není komedie, tohle je veliká reklama na syrečky a syrovátku a memento předčasně zbouchnutých holek a stereotypních vesnických ňoumů. ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem. Bavil se relativně dobře. Hodnotim film dle svého názoru. Ne oblíbenost Trošky u kritiků a oveček. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

V sobotu jsem dostala Troškovu nejnovější letní komedii naservírovanou na Novém Smíchově a musím říct, že jsem si ji užila jako zbytek kinosálu. Byla to jednoduchá zábava, při které člověk nepotřebuje mozek a může ho nechat klidně doma odpočívat. Přitom všem bláznivém, co se venku děje, nemyslím jen počasí, píše v novinách a ukazuje ve zprávách, jsou takové komedie potřeba. Tereza Bebarová se pěkně vyřádila. Tomáš Trapl jako nový farář je taky nezapomenutelná postavička. Ten by mohl klidně dělat inkvizitora. Bobliga bych mu sežrala i s navijákem. Polák jako vyhulenec si natáčení také užíval. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Od odpadu třetí díl zachránil pouze fakt, že jsem byl na slavnostní předpremiéře a pobavil jsem se vystoupením tvůrců na živo, které v kině proběhlo. Jinak zoufalství nejzoufalejší, jak jsem se občas v předchozích dílech pousmál, tak zde jsem měl tvář pokrového hráče, po celou dobu promítání. Tohle snad ani nemůžou myslet vážně??? Jediné co mne uklidnilo, bylo Troškovo ujištění, že do 4 dílu se určitě nechystá! Návštěva pouze na vlastní nebezpečí :-)) ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nula od nuly pojde. 1) Babovřesky jedničku i dvojku jsem obdaroval hvězdičkami ne pro umělecké kvality, ale proto, že jsem se docela bavil. 2) Zde se však pracuje jen s okoukanými, vyvařenými a léta zrezivělými pohnutkami, které u mě nevyvolávají smích, ba ani už jen obskurní skřípění. Nevyvolávají vůbec nic. ()

Dr. Hawkeye odpad!

všechny recenze uživatele

Zhmotněné peklo. Absolutní absence vtipu, vkusu a soudnosti. Za to product placementu tolik, že se kvůli němu do obrazu skoro nevejdou herci. A proč proboha Tomáš Trapl, rodilý Pražák, hraje Poláka? Strašlivá záležitost. ()

Reklama

Reklama