Reklama

Reklama

Babovřesky 3

Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek. Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách. Zápletka se točí okolo pomsty starosty Stehlíka a místních chasníků Horáčkové... do vesnice se vrací kontrolor Dodo. Není sám, přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři... Akce „likvidace bab" začíná. A nad tím vší bdí nový farář, který přijel do vesnice nahradit páter Petra.... (Falcon)

(více)

Recenze (332)

panMartin odpad!

všechny recenze uživatele

Není žádným překvapením, že film dopadl tak, jak dopadl. Ani jsem nic jiného nečekal. Tohle je bezkonkurenčně jedna z největších ptákovin, jakou jsem kdy viděl a to už jsem toho viděl dost. O vtipu nema smysl mluvit,protože ve filmu žadný nebyl. Byl to jen slepenec trapných scén a ještě horších hereckých výkonu. Jít na tohle do kina, tak chci vrátit peníze, nepochopím člověka, který dá vyšší hodnocení než odpad. Neskutečná hovadina. PS: Scéna pod mořem stojí za to! Jak tohle někdo může myslet vážně? Nechápu jak se tohle někomu může líbit. ()

VaHo odpad!

všechny recenze uživatele

Peklo. Původně jsem chtěl napsat svůj dojem z filmu bez toho, že bych si z Babovřesek utahoval. Prostě to ale nejde. Není nic špatného, když vznikne nenáročná komedie pro nenáročné diváky. I taková ale musí být hlavně vtipná. Tohle vtipné není, tohle je tak trapné až z toho na vás jde úzkost. Nudné a bez jakéhokoliv zájmu vytvořit něco co zaujme nejen svou uječeností. Postavy jsou tak nesympatické a odpudivé karikatury, že jsem si představoval, že ta nejstarší bezzubá babička po svém letu na rogalu vytáhne ze zástěry kulomet a celou vesnici vystřílí. Z té barevné přeplácanosti, ukecanosti, kýčovitosti a nevtipnosti na mě šel třes. Když se sál smál v některých momentech (které asi měli být vtipné) tak jsem začínal pochybovat o svém zdraví. První polovina byla celkem dobrá, to ale jen do chvíle než jsem dojedl popcorn. Zbytek se stane v podstatě reklamou na jednu nejmenovanou cestovní kancelář. A závěr je jak z nějaké surrealistické noční můry. Už nikdy víc... ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Tři, dva, jedna a hodnocení jde stále dolů. První díl mě překvapil, druhý se dal a třetí je už těžko snesitelný. Pár vtipů je bezvadných a vychází ze života (kachní nemoc - ... - ta je u nás taky!), ale oproti jedničce se to v Babovřeskách hemží spoustou zbytečných postav, které bez nějaké slušnější hlavní linie dostávají trestuhodně více a více prostoru. Polskýho faráře netřeba komentovat, ten musí přijít zbytečný asi každému. Horší je, že asi ta hlavní zápletka má stát na trojici místních ňoumů, kteří jsou příšerní herci a ani jedna scéna s nimi není vtipná. Já film dokoukal jen díky Kikinčukovi, Žilkový a Kotišovi, kteří oproti dvojce bohužel lehce ustoupili do pozadí. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nápad vyhnat ty nejvíce otravné české herečky na sklonku důchodového věku kamsi na tureckou riviéru byl ten nejhorší filmařský námět, se kterým kdy chudák čtyřprocentní Zdeněk přišel. Kdysi mě první dva díly bavily dokonce natolik, že jsem se na trojku i těšil, ale vím, že už v tom daném roce 2015 byl tenhle "film" velkým zklamáním. ()

Quen11 odpad!

všechny recenze uživatele

Hmmmm... Ako by som len popísal zážitok z tohto filmu? Predstavte si, že idete do kinosály, v ktorej si následne vopcháte svoju hlavu do vedra plného fekálií. Po 103 minútach ju vytiahnete a odídete. Tak na mňa pôsobili Babovřesky 3. A tie dve hlášky na ktorých som sa zahanbene pousmial, to rozhodne nezachránili. ()

pytlik... odpad!

všechny recenze uživatele

Vondráčková hraje stejně, jako zpívá... Takže člověk lituje, že není hluchoslepý. Jinak o filmu těžko něco hezkého říct. Si představuju, jak asi tak probíhá natáčení: Troška neustále opakuje záběry, neboť pořád není coby známý perfekcionista spokojený: Pořádně přehrávej a přidej na hlase, tohle působilo ještě moc přirozeně! A podobně s vtipy, když mu někdo nějaký přinese: Tenhle ne, tomu by se smálo pětiletý děcko. Copak točím pro intelektuály? Zdebilni ten vtip tak, aby se mu smálo maximálně děcko dvouleté! ()

Redi

všechny recenze uživatele

Na Babovřeskách je výborné to, že je díky nim v komentářích, nebo i v hodnocení uživatelů, vidět, kolik je tady na csfd choromyslných jedinců aneb "budu na to pořád plivat, jaký je to odpad, ale jsem schopný se na to pořád dívat a klidně si zajít i do kina", pokud to teda alespoň ti dementi vůbec viděli. Všichni tito inteligenti si ani neuvědomují, jak by se do tohoto hovna jako postavy náramně hodili :) ()

Michi88 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl série. Konečně jsem se u tohoto filmu zasmál víckrát než jednou. Největším plusem byla Tereza Bebarová, po ní Veronika Žilková nebo Lucie Bílá a ani ostatní nebyli špatní. Hodně mě potěšila absence otravného Dolanského. I když ke konci začínal přibývat takový ten laciný humor, který už ani mě nepřijde vtipný, tak zbytek byl dobrý. Ovšem série Babovřesky ani zdaleka nemají na Kameňák nebo Slunce, seno. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Někde kolem osmičky už tu bude hrát jen rodina Kikinčukova. ;-) Viděno v televizi a snad by to bylo i na jednu hvězdičku za Lucku Bílou, pár vtípků a dokonce jednu humornou situaci (politická narážka). Jenže film je o babkách a velebníčcích. Zase. Troška to neustále stupňuje a v prvních sluncesenech stačilo, že babka běží, dnes už musí létat na padáku za vodním skútrem na moři... Už to nechci nikdy vidět. ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Víte co? Pojďme se všichni ojet navzájem. Můžeme si u toho pustit třeba Babovřesky 3. Anální otvor má každý a dobrých lidí se vejde... . -100% (přetékající SEPTIK českého krále antikinematografie Zdeňka "Hovňáka" Trošky). PS1: Co vy jste za lidi, kterým se to líbí? Jste skuteční? Uvědomujete si svou existenci? Máte přece humanoidní základ ne? PS2: Pejsek byl katolík - zemřel. Troška nebyl katolík a také jednou zemře, tedy jako tvůrce... . PS3: Plesnivé babky u moře, naprcané slepice v dědině, č*rák se štábem přímo za kamerou ve filmu...ach. ()

Autogram odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržal som od polovice až do konca s podmorskou scénou. Tak snáď to stačí na hodnotenie a v prvej polovici mi neušiel nejaký filmový majsterštyk. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejslabší díl ze série. Smysluplný děj tu nějak chybí, i tak jsem se občas zasmál. Pobavila mě úřednice z ministerstva a kdyby nechal Troška venkovské babky u moře alespoň polovinu filmu, tak by to snad bylo lepší. Dávám ** a po dalším případném pokračování nějak netoužím. ()

netahlo 

všechny recenze uživatele

Vsechny dily Babovresek jsou natolik dementni, abych s nima nemel nejmensi problem. Trojka nijak nevybocuje, cili pohoda. ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Nebudem si nic nalhávat. Stejně jako první díl, ani třetí díl nemá žádný náznak jakéhokoli, hlubšího děje. Ale něco musím filmu nechat. Docela sem se někdy té trapnosti zasmál a některé scény pobavily. Nebudu dávat odpad, který dávám jen filmům, které nemohu dokoukat a ani mě nerozesmějí, takže dávám symbolické, slabší dvě hvězdy. ()

1860 odpad!

všechny recenze uživatele

Nenechte se zmást kladnými hodnoceními uživatelů, kteří se snaží za každou cenu odlišovat a upozorňovat na sebe.. Je to hnus. Naprosté nic! Bez vtipu, bez děje, zkrátka nuda.. ()

Dixiee 

všechny recenze uživatele

Babovřesky mají již od začátku horší úroveň, než leckterý televizní seriál Novy. Co mě na tom ale štvalo nejvíc byla všudypřítomná, do očí bijící, reklama vnucující divákovi výrobky nejmenované mlékárny. ()

Ashar

všechny recenze uživatele

Tak jsem se nakonec na Babovřesky rozhodl podívat. Zatím jsem neviděl žádný díl, odradilo mne špatné hodnocení místních bossů kritiků. Dnes jsem prohlížel kritiky a hodnocení u druhého a třetího dílu a zaujala mne skutečnost, že většina bossů kritiků, ač na první film naplivali tu nejhorší kritiku, čučeli jak na druhý, tak na třetí pokračování tohoto Troškova počínání. Nechápu, když je to taková hrůza, proč čučet na další? Asi to tak špatný nebude, jen některý boss kritik film odstřelí a pak další ovečky aby neztratily glanc se přidávají. Víc napíšu po zhlédnutí. ()

Reklama

Reklama