Reklama

Reklama

Babovřesky 3

Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek. Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách. Zápletka se točí okolo pomsty starosty Stehlíka a místních chasníků Horáčkové... do vesnice se vrací kontrolor Dodo. Není sám, přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři... Akce „likvidace bab" začíná. A nad tím vší bdí nový farář, který přijel do vesnice nahradit páter Petra.... (Falcon)

(více)

Recenze (332)

darthhokro odpad!

všechny recenze uživatele

upřímě je mi líto těch lidí co jdou na tohle do kina, platit za takhle nudnou, trapnou sračku, může jen opravdový masochista. Koukám že Jenda Dolanský už to taky vzdal a a lituje že v tomhle odpadu hrál.. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Hele, hele lidi !!! Jasně že zas píčovina. Šel jsem na to s tím, že píčovina 3. a bylo to docela fajnový pokračování píčoviny 2. Nasralo se do toho pár dobrejch záběrů, jako báby s partem v kapse courající se po dně mořském, štáb si zřejmě udělal vejlet do ráje a nějaká vymrdaná cestovka si udělala fajn reklamu. K tomu se přidaly super káry od citroena a další vyloženě nenápadný reklamy mě sraly tak, že za trest nikam letos nejedu, chodit budu pěšky, a až potkám jeptišku, nakopu ji do koulí. Jinak abych se vrátil k hodnocení. Tím že jsem fakt nic nečekal, jsem byl docela spokojenej, tím víc, že po radosti z předchozích píčovin jsem chytře za film neplatil v kině a stáhl jsem si předkožku u Datoidu. Zadara jsem si to vychutnal, v půlce jsem si na hoďku schrupnul a s titulkama mi srdce zaplesalo radostí. Děkuji, a prosím, ještě Trošku !!! ()

Knor odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem poslední půl hodinu a stačí mi to. Život je příliš krátkej abych na to koukal celý. Na konci je banda českých babiček na dovolený u moře a procházejí se po mořském dně v potápěčských oblecích. Tu poslední v řadě napadne žralok a ona jeho útok odrazí svojí vycházkovou holí, kterou má u sebe :-D Nedělám si prdel, fakt to tam je. A to jsem člověk, kterýmu se líbily žraločí tornáda :-D ale tohle je prostě moc, sračka všech sraček !!!! ()

Scraffy odpad!

všechny recenze uživatele

Nie, nie a nie! Prečo sa tento film vlastne točí?! Najväčší odpad! aký som kedy nejakému filmu dal. Tu už dokonca nie sú ani len suché vtipy, len trápny, trápny a ešte raz trápny humor!! Ešte aj vizuál filmu vyzerá, ako keby to bola len nejaká časť seriálu a nie 100 percentný film! Jediné nad čím sa ako tak pousmejete (ale nie smejete!) je tá stará babka, ktorá sa snaží akože niečo vtipné robiť / hovoriť. Ale inak strata času tento film!!!!!!! ()

Rattlehead 

všechny recenze uživatele

Je to nudné a amatérské, ale zase se mi z toho nezvedá žaludek, takže tu jednu hvězdičku dám. Pan Troška mile překvapil, když se mu asi dvakrát podařilo zajímavě na sebe navázat scény. Ale to je opravdu jediné pozitivum. Co se to, proboha, stalo s paní Synkovou? Vždyť třeba v "Saturninovi" byla tak úžasná, ale zde je naprosto nesnesitelná, karikatura sama sebe. A zase ta primitivní nenávist ke katolictví, to si dement Troška mohl odpustit. ()

ondey odpad!

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě v kině děsil ten hřmotný smích publika ve chvílích, kdy já jsem nevěřícně zíral na plátno a hanbou a studem jsem se chtěl propadnout. Vše se vysvětlilo v okamžiku, kdy na scénu přišla Tereza Bebarová. Ze sálu se totiž ozvalo: "To je Světlana!" ()

heisy odpad!

všechny recenze uživatele

Troška na vrcholu své kariéry slovníkově, možná až encyklopediálně definuje slovo odpad. Ačkoliv jsem v sobě naštěstí pro mojí nervovou soustavu nenašel sílu potřebnou pro nezbytnou pro dokoukání tohoto zmrdudíla, dokážu odhadnout, jaký product placement byl v částech, které jsem neviděl, na základě jejich log i v závěrečných titulkách. On totiž product placement je nejvýraznější složkou díla, narozdíl od humoru. Tedy, můj smysl pro humor je zpochybnitelný, ale dostalo se mi té cti stát u východu ze dveří po většinu filmu a nějak jsem ten smích neslyšel ano od těch ukázkových plebejců, kteří si na toto koupili lístek. ()

Gump24 odpad!

všechny recenze uživatele

Pan Troška evidentně upustil od jakéhokoli děje. Kromě Žilkový a Kikinčuka, kteří občas pobavili docela a prostě Troškovina no. Každopádně lepší než odstíny šedi. Ale pro klasického českého člověka evidentně dobré. ()

boumik odpad!

všechny recenze uživatele

Film již předem odepsaný věčinou diváku , popravdě nei se čemu divit ! Tak tupý humor jsem naposledy vnímal u kamenaku 4 . Bohužel tento tip humoru je už v Českych komediích vice než běžný a strháva českou kinematografii ještě vic ke dnu. Chápu že někdo tento tip tupého humoru má rad ale ptám se proč ? Babovřesky 3 jsou největší odpad české kinematografie . ()

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Za těch pár vtípků to stojí se na to podívat. Nejlepší je liška, která dává dobrou noc. Děj se táhne a přeskakuje, ale protože jsem to čekal, tak mě to nepřišlo až tak divné. :-) ()

machonza odpad!

všechny recenze uživatele

Tento počin bych zařadil ještě hlouběji, než je nejhorší film ČSFD Herkules 3D. Je to prostě 103 minut reklam bez jakéhokoliv příběhu. Jde vidět, že i sám Troška si z toho opět dělá prdel, když v jednom záběru Lucka Vondráčková poukáže na štáb, co ji natáčí a vyjmenuje jeho členy, nebo směšnou animaci, kdy babizny chodí po dně moře v Turecku. Je úplně zbytečný říkat, že konec tohoto filmu je debilní, když je vlastně celý tento "film" debilní. Těším se, až to budou dávat na Nově. To nebude totiž 103 minut reklamy, ale asi 130 minut reklamy. Ale svoje diváky si to (bohužel) najde. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Vedel jsem, ze to bude sracka, ale rozhodl jsem se to vzit objektivne. Pocital jsem, kolikrat se usmeju nebo zasmeju. Behem filmu jsem se usmal 7x, zasmal 0x. Tedy u teto komedie zazijete neco usmevneho zhruba 1x za 12 minut. Jinak subjektivne odpad te nejnizsi stupoidni urovne ala Troska. ()

bohhous22 odpad!

všechny recenze uživatele

Asi to bude hodně pokrytecký,ale po Kamenáku 154 není třeba ani tohle vidět.A na hodnocení to stejně nemá vliv ()

Mikel LetsGo odpad!

všechny recenze uživatele

Delší reklamu na smradlavej sejra sem ještě v televizi neviděl. Troška klesá čím dál hloubš a bere sebou i celý český šoubyznys.. ()

Jarduk03 odpad!

všechny recenze uživatele

Zrovna jsem v televizi zahledl zaber, jak se baby brodi na dne more, jedna utluce holi zraloka a pak se vsechny vynori v rybniku na navsi. Tohle by nedal ani Ed Wood. Dnes radeji bez vecere... ()

VlastaFlaksa odpad!

všechny recenze uživatele

Myslela jsem, že po Byl jednou jeden polda 3 nebo Kameňák 3 ( a více) už nic debilnějšího vidět nelze. Pan Troška mě tímto filmem vyvedl z omylu. Tomu říkám vyhozené peníze. ()

Tominni odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti Zdeňku Troškovi, ale tak slabý film jako Babovřesky 3 jsem už dlouho neviděl. Nerad dávám v hodnocení odpad, ale kdy - když ne teď? Na filmu ani nejde nic moc hodnotit, protože mi chybělo téměř všechno, ale asi nejvíce mi chyběl jakýkoliv náznak příběhu či zápletky, což by mohl nahradit humor/vtip - ale ten se nedostavil. Ke všemu film vyvrcholí podmořským pochodem místních drben z Turecka až do místního rybníku a to mě utvrdilo, že nemůžu dát ani jednu *. Kam asi zmizelo kouzlo Slunce, seno......? ()

nula87 odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád život, a nejvíce asi to, že mě dokáže vždycky překvapit přesto, že si myslím, že už se trochu vyznám, vím co očekávat a nic moc mě nerozhodí. Ale nakonec vždycky přijde něco, co všechny tyhle představy zbourá jak domeček z karet. A Babovřesky jsou přesně takové - myslíte, že už hlouběji klesnout nejde, ale hluboce se pletete. Totální, absolutní dno - ale teď už věřím, že i od něj se dá dostat ještě hlouběji. 0% ()

Reklama

Reklama