Reklama

Reklama

Šmoulové: Strašidelný speciál

(TV film)
  • USA The Smurfs: The Legend of Smurfy Hollow (více)
Krátkometrážní / Animovaný
USA, 2013, 21 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Když Šmoula Koumák podeváté v řadě zvítězí v každoroční soutěži ve sběru šmorůvek, Směloun se rozhodne přijít záhadě na kloub. Jeho pátrání ho zavede do strašidelné Šmoulí kotliny – a přímo do Gargamelovy pasti! Dokáží Koumák a Směloun s pomocí Šmoulinky zapomenout na vzájemné nepřátelství dřív, než je zajme Gargamel, nebo se dokonce ocitnou tváří v tvář legendárnímu duchovi Bezhlavého jezdce? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Vianočný špeciál ma bavil viac ako tento strašidelný, ale šmolkovia mixnutý s ospalou dierou a bezhlavým jazdcom ma na tu chvíľu celkom zaujali a aj bavili. 65% - 3* ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Hele, budeme si vyprávět strašidelný příběhy........ Je to taková klasicky šmoulovatá dvacetiminutová jednohubka. Ani to není tak strašidelné, jak hlásá název, ale je to celkem sranda inspirovaná filmem Ospalá díra. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě jsem tyhle šmoulíky viděl jen díky mojí tříleté dceři, která na to ráda čučí. Nevím jak bych toto měl vlastně ani pořádně hodnotit?!.... Není to zlý, není to ani nic extra, je to kraťoučký... Ale pramení z toho příběhu aspoň malinký poučení, který si třeba nejedno dítko zapamatuje, to by se cenit mělo. 60% ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Souhlasím, že to byl podraz :) také jsem čekala novou animaci a ono nic. Příběh byl dobrý, na zhruba stejné úrovni jako seriál. Snad se příště dočkám novodobého speciálu šmoulů. 3* silné ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Můj první halloween v zemi, kde má tento svátek nějakou tradici a skutečně se slaví. Televize překypovala těmi nejpovedenějšími horory, nebo takovýmito legrandami pro dětičky - velice příjemné. ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Po vzoru vanocniho specialu (Smoulokoleda [2011]) je divakum servirovan bonus halloweensky. Opet je to uz dle obalu dalsi podvudek na deti :) Misto "moderni" animace ala celovecerni snimky je na DVD opet mix...kdy tak ze 2/3 prevazuje animace klasicka. Sice je poznat, ze je uplne nova, uhlazena, ale proste jde o klasicke 2Dcko. Mne osobne to tak nevadi, ale spousta lidi muze byt zklamanych. Pribeh sam o sobe je fajn, opet je to kraticke na 22 minut a tentokrat je hlavnim hrdinou Koumak a Smeloun, kteri se vypravi do strasidelneho udoli. Hodne me dostala nektera jmena...mozna je to tim, ze nejsem smouli znalec :) ale Smoula Panikar nebo Skeptik jsou dokonali :) ()

Tessie 

všechny recenze uživatele

Pche, nalákat na novou povedenou animaci a pak vní mít pouhých pět minut krátkofilmu! Zbytek pohádky je jeden velký podfuk ve staré animaci, na které jsme všichni vyrostli. Když už se kruci něčím chlubím na obalem, tak by to mohlo být z nějakého důvodu! Grr. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Tyhle speciály nejsou špatné, ale je to více kreslené, než počítačem vytvořené, ale pak se mi to jeví jako klasický díl šmoulích příběhů. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Po vianočnom príspevku prichádza aj ten halloweensky a šmoulovia to rozbalia opäť. Nie až v takej gradácii, ale je to celkom pozerateľné a v podobnom 2D/3D duchu ako ten vianočný kraťas. Pre fanúšikov šmolkov určite povinnosť, ale nečakajte zázraky. 55 % ()

ssscream 

všechny recenze uživatele

Bylo to příjemný připomenout si dětství - hlavně kvůli stopáži. A ačkoliv animáky miluju, těchto 22 minut bych přecijen raději přenechal těm nejmladším. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Je to dost podraz, když obal nebo i tady poster působí, že to bude nová animace, ale přitom většina tohoto filmečku je klasickou animací (ten normální starý typ, jak to známe z původních šmoulů). Ale i tak to bylo fajn. Nejvíc se mi líbil bezhlavý jezdec, který působil vážně strašidelně, jak byl zeleno-průhledný. Vtipný byl i Lenoch, kterého zmohlo snad všechno :) ()

Reklama

Reklama