Reklama

Reklama

Šmoulové: Strašidelný speciál

(TV film)
  • USA The Smurfs: The Legend of Smurfy Hollow (více)
Krátkometrážní / Animovaný
USA, 2013, 21 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Když Šmoula Koumák podeváté v řadě zvítězí v každoroční soutěži ve sběru šmorůvek, Směloun se rozhodne přijít záhadě na kloub. Jeho pátrání ho zavede do strašidelné Šmoulí kotliny – a přímo do Gargamelovy pasti! Dokáží Koumák a Směloun s pomocí Šmoulinky zapomenout na vzájemné nepřátelství dřív, než je zajme Gargamel, nebo se dokonce ocitnou tváří v tvář legendárnímu duchovi Bezhlavého jezdce? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

LencaN 

všechny recenze uživatele

Je to dost podraz, když obal nebo i tady poster působí, že to bude nová animace, ale přitom většina tohoto filmečku je klasickou animací (ten normální starý typ, jak to známe z původních šmoulů). Ale i tak to bylo fajn. Nejvíc se mi líbil bezhlavý jezdec, který působil vážně strašidelně, jak byl zeleno-průhledný. Vtipný byl i Lenoch, kterého zmohlo snad všechno :) ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě jsem tyhle šmoulíky viděl jen díky mojí tříleté dceři, která na to ráda čučí. Nevím jak bych toto měl vlastně ani pořádně hodnotit?!.... Není to zlý, není to ani nic extra, je to kraťoučký... Ale pramení z toho příběhu aspoň malinký poučení, který si třeba nejedno dítko zapamatuje, to by se cenit mělo. 60% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Vianočný špeciál ma bavil viac ako tento strašidelný, ale šmolkovia mixnutý s ospalou dierou a bezhlavým jazdcom ma na tu chvíľu celkom zaujali a aj bavili. 65% - 3* ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Po vzoru vanocniho specialu (Smoulokoleda [2011]) je divakum servirovan bonus halloweensky. Opet je to uz dle obalu dalsi podvudek na deti :) Misto "moderni" animace ala celovecerni snimky je na DVD opet mix...kdy tak ze 2/3 prevazuje animace klasicka. Sice je poznat, ze je uplne nova, uhlazena, ale proste jde o klasicke 2Dcko. Mne osobne to tak nevadi, ale spousta lidi muze byt zklamanych. Pribeh sam o sobe je fajn, opet je to kraticke na 22 minut a tentokrat je hlavnim hrdinou Koumak a Smeloun, kteri se vypravi do strasidelneho udoli. Hodne me dostala nektera jmena...mozna je to tim, ze nejsem smouli znalec :) ale Smoula Panikar nebo Skeptik jsou dokonali :) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama