Reklama

Reklama

Poté, co teroristé sestřelí letadlo Air Force One, prezident Spojených států (Samuel L. Jackson) zůstává napospas divočině. Je tu jediný člověk, který ho může zachránit – 13letý kluk jménem Oskari z domorodého kmene, který se chystá složit zkoušku dospělosti. Jeho úkol spočívá v přežití v nehostinné krajině Laponska. Chystá se vystopovat jelena, ale místo toho narazí na nejmocnějšího muže planety v dosti prekérní situaci. S teroristy v patách se musí nesourodé duo Oskariho a prezidenta USA spojit a uniknout svým lovcům. Je jen na prezidentovi a jeho novém pomocníkovi, aby přežili nejvypjatějších 24 hodin svého života. Hon na prezidenta právě začal... (Indigo Film)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (247)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se za mě teda totálně nepovedlo.Děj o tom jak prezidenta zradí jeho lidé a on spadne z letadla když zrovna letí nad Finskem a do toho ho musí zachránit 12 letý kluk,který právě má složit lovecký úkol a chytit nějaké velké zvíře.Herecké výkony průměrné a kromě Samuela L. Jacksona nikdo sympatický,příběh napsaný tak za půl hodiny,dialogy o ničem ,triky divné a akce téměř žádná.Za mě celkově 20 % a jedna hvězda. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Ta nadsázka, ačkoliv tam je, dostává absolutně na prdel od vší tý vážnosti, která se nese skrze zápletku samotnou, přes soundtrack, až k hereckejm výkonům. Takže si jí ve výsledku všimne asi málokdo. Škoda, že když už se tam vraždí, střílí, padá a vybuchuje, že necáká spousta krve a masa napříč celou obrazovkou! ()

Reklama

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Nepřišlo mi to tak špatný jak je hodnoceno na csfd. Bylo to docela zajímavý a nápaditý já neříkám, že to neni blbý a hodně béčkový ale něco do originality to mělo a scéna s mrazákem hodně překvapila. Pohoda akčňák kde Samuel L. Jackson není badass motherfucker ale jen prostě president co nic neumí. Viděl jsem horší filmy, který jsou hodnocený dvakrát líp. 50% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Solidní zklamání. Místo zábavného guilty plesuare zde totiž dostáváme blbinu, která se (i když tak trochu záměrně) bere až nečekaně vážně. A bohužel to příliš nefunguje. Interakce mezi hláškujícím Jacksonem a cool klukem jsou fajn a Ray Stevenson je zatraceně cool. Jenže to je na film s minimem akce a neskutečně wtf koncem bohužel málo. 50% ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Tak moc velká snaha o to být hustý super a kůl, že to vlastně v konečném pohledu vůbec nevychází. Sejmi prezidenta je nepřehledná blbost, která vlastně sama moc neví čím by chtěla být a těch pár momentů kdy alespoň trochu funguje to nezachrání. Díky tomu si ani fanoušci absurdně nadsazených snímků to své tentokrát nenajdou. [35%] ()

Galerie (123)

Zajímavosti (9)

  • Hudbu k filmu nahral Bratislavský symfonický orchester. (filip289)
  • S rozpočtem 8 500 000 euro se jedná o do té doby nejnákladnější film v historii finské kinematografie. (oje)

Související novinky

Samuel L. Jackson jako prezident

Samuel L. Jackson jako prezident

07.09.2023

Akčních filmů není nikdy dost, zejména těch, ve kterých hraje Samuel L. Jackson prezidenty, kteří se musí pomocí zbraní uvnitř luxusní limuzíny bránit proti útočníkům, kteří se je snaží zabít. Přesně… (více)

Reklama

Reklama