Reklama

Reklama

Odhalení: případy spiknutí

(seriál)
  • Česko Odhalení: Konspirační spisy (více)

Obsahy(1)

Někteří lidé si myslí, že vše je konspirace. Naštěstí pro ně odhalila FBI v dubnu 2011 tajné vládní dokumenty a dovolila tak nahlédnout na pozadí některých nejoblíbenějších konspiračních teorií. Každá epizoda pořadu se zabývá vyšetřováním jednoho z těchto případů. (AXN)

Recenze (11)

KREI odpad!

všechny recenze uživatele

Určitě je to lepší než Ventura, méně tendenční, trochu více objektivní a nesnaží se věci uvádět jako fakt, nicméně je to dokument a u toho bych čekal fakta, pohledy z obou stran a trochu víc důkazů a materiálu a méně rozhovorů s "odborníky" přez webovou kameru. Takhle je to pořád ten demagogický, jednostranný formát pro lidi co se večer budí s oroseným čelem ze strachu že se na ně chystají židé, s dokumentem to má společného pramálo. ()

chaometic 

všechny recenze uživatele

Nic nového, většinu z toho jsme už viděli s Jessem Venturou a to byl jinej level. Odhalení: Konspirační spisy jsou bohužel slabší odvar Konspiračních teorií. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

To je ale blbost... Ne, zas tak vážně to neberte, ale na poli dokumentů je tohle opravdu slabota s minimem informační hodnoty, kde pořád jenom probíhají hovory přes web kameru. Ovšem viděl jsem jen dva díly (jeden s příchodem Antikrista, se mi líbil, dal bych mu tak 4*, druhý, s roboty, se mi nelíbil, takže 2*.) Ovšem je to o tématu, každému sedne něco jiného, ale to nic nemění na tom, že je to spíše směšné, než seriózní. Ovšem jednou za čas mi to rozhodně udělá radost, protože na podobné typy dokumentů mám já slabost. 55%. ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

No já nemám slov. Tenhle odpad americké produkce chrlí jednu frázi za druhou, prokládá to děsuplnými bláboly a vše doplňují tendenční komentáře několika fanatických nýmandů neustále prohlašujících cosi o důkazech, které ovšem nikdy nepřinesou. Co kdyby, pokud a jestli, jedna spekulace za druhou, zahltit diváka jakoukoliv ptákovinou a rychle pryč, protože měl-li by čas se zamyslet, zjistil by, jaká je to konina. Z těch nejlepších: soudný den změní déšť na kyselinu, filmový režisér a ředitel korporace pracují na přitažení asteroidu k Zemi, armáda ovládá počasí pomocí antén a čidel, zatajování informací o výzkumu je proti ženevským konvencím, masožravý virus útočí, silikonový čip ovládá lidi, budoucnost dětí a dětí našich dětí, městské farmy Jamese Hackera... a tak se tam v bahně mrskali dva. Nebo jiná příhoda... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama