Reklama

Reklama

Skinwalker Ranch

Trailer

V roce 2010 si získal Skinwalker Ranch pozornost médií poté, co zažívá celou řadu nevysvětlitelných jevů. Zprávy od pozorování UFO, záhadně zmrzačeného dobytka jsou rutinou. Nicméně veřejné složky zaujme až zmizení farmářova osmiletého syna. O rok později přijíždí na farmu vyšetřovací tým a začíná rozkrývat tajemství. S jeho příjezdem začínají přibývat i paranormální jevy, které jsou ovšem daleko víc brutálnější než obvykle a nadále se stupňují. Vyšetřovací tým tak stojí před rozhodnutím, zda-li půjde dál a bude riskovat své životy. (Matthew01)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

schizmo 

všechny recenze uživatele

Mysteriózní found footage z odlehlého ranče o pohřešovaném chlapci zní více než dobře, ale narvat do jednoho filmu >POZOR SPOILER< duchařinu, přerostlého vlka (nebo snad spíš vlkodlaka?) a mimozemšťany, to bohužel zavání velkou nesoudností. V rámci improvizace a snahy vyždímat z uvadajícího žánru maximum, se začínají točit pěkné zhovadilosti. A obávám se, že bude hůř... ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Not bad! Čekal jsem sice trochu víc děsu, ale zvládnuté je to pěkně. Intenzivnější alien found footage podívanou ale hledejte spíš zde Skinwalker Ranch se spíš než o instantní strašení snaží o navození jakési mytologie v polodokumentárním Paranormal Activity stylu, na což má ale příliš krátkou stopáž. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

To snad ani nemá smysl hodnotit. Found footage, jakých jsme viděli tucty, se všemi logickými neduhy a s techniky, kteří dva dny přemýšlejí, než jim dojde, že videokazeta se dá přehrát do počítače, a kterážto videokazeta končí spáleným filmem (!). Podobných wtf momentů je zde více, a i když se to snaží být originální v prolínání hnedle tří záhadných jevů, je to prostě nuda k uzoufaní a děsí to jen tou nudou. Konec pak vlastně nic nevysvětlí, o což asi tvůrcům ani nějak moc nešlo. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Za mě rozhodně sympatické FFko o vyšetřování doslovného zmizení malého vidláckého chlapce, žijícího kdesi v prérijích Ameriky. Film je sice takový jako "obsahuju všecko (UFO, zvířata pozemská a podivná, indiány, lidi i nelidi) až sám blbej z toho jsem", ale atmosféru, efekty a napětí má velmi dobré, takže hodnotím v rámci žánru (FF) nadprůměrně, stejně jako například Evidenci, kterou mi to i připomnělo díky šavlozubýmu bizonovi a nášupu na konec až tak, že jsem po skončení dokonce prověřil, zda filmy nemají stejného režiséra. Nemaji! 70% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak máme tady další kousek, který se údajně opírá o skutečné události. S těmi filmy natočenými převážně ruční kamerou, nebo ala Paranormal Activity se poslední dobou doslova roztrhl pytel. Už mě to začíná pomalu ale jistě unavovat, ale tak dal jsem tomu šanci. Hned na úvod chci však říct, že společně se zombie, nemám v lásce ani zápletku, ve které figuruje UFO, takže jsem k tomu zpočátku přistupoval dost odměřeně. Kupodivu jsem se však ani moc nenudil a dodíval se bez jediné přestávky. Líbila se mi především vytvořená atmosféra, která se začala pěkně stupňovat hned od první noci. Po povinném seznámení s celým týmem „expertů“ se totiž rozjede skutečně zajímavý příběh, ve kterém nechybí napětí, ani vyhrocené situace. A s přibývajícím časem to bylo pořád lepší. Konec sice lehce zklamal, ale i tak jsem byl v rámci možností spokojený, přestože mi v hlavě doteď šrotuje několik otazníků...( více na: http://solo-solosworldofhorror.blogspot.cz/2014/01/skinwalker-ranch-2013.html ) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Film je věnován památce producenta Jamese R. Rosenthala, který zemřel 17. září 2011. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v americkém státě Utah. (Terva)

Reklama

Reklama