Reklama

Reklama

The Stag

všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Ruth a Fionnán se budou brát. Fionnán ale nenávidí oslavy typu rozluček se svobodou, a proto ani se žádnou nepočítá. Ruth ale přesvědčí jeho svědka Davina, aby pro něj nějakou uspořádal. Ten nakonec souhlasí a vymyslí neškodné putování po irské krajině. Ruth ale nezapomene pozvat i svého bratra, obávaného The Machine, který je známý pro svou bláznivou povahu. A právě díky němu se stane z obyčejného výletu nezapomenutelné dobrodružství pro všechny zúčastněné. (IvcaSammet)

(více)

Recenze (25)

kramatos 

všechny recenze uživatele

Jak maj novodobé české filmy svůj podivný páchnoucí rukopis, tohleto je to samé, akorát v britském. Tento typ kinematografie nasáklý puchem žumpy je mi odporný. ()

KajunkaB 

všechny recenze uživatele

První půlka filmu je komedie, irská se super humorem, druhá ovšem neví, jestli je dramatem nebo romantickou komedií. Ale líbilo se mi to. Charismatičtí herci a některé absurdní scény, které mě však vážně rozesmály z tohoto filmu udělaly fajn koukání na večer. Ovšem scéna pobíhajících nahých chlapů po lese vyluzujících prapodivné skřeky by skvěle zapadla do nějaké rekonstrukce pravěkého lovu. ()

Karel321 odpad!

všechny recenze uživatele

Teplý teplý teplý. Banda teplých gaylordů na výletě v lese. Pořád čekáte, kdy už se začnou hoši navzájem kouřit a oni se jen dohadují jako školačky a ne a ne našpulit zadečky. Postava mašiny je také naprosto úžasná. Chlap kterej by při rozhovoru s heterosexuálním mužem po první větě přišel minimálně o přední zuby, v horším případě by skočil jako paralympionik, sází svoje urážky bandě gaylordů, kteří mu za ty sračky co jim deklamuje, chtějí vykouřit klobásu. Ženský, pokud vás ten váš starej už hrozně sere a chcete vidět filmové "dílo", kde jsou chlapi za totální čuráky, doporučuji tento film. Jistě vás nezklame. Ostatní se raděj koukejte do zdi nebo do hajzlu, bude to mnohem přínosnější zážitek, než tenhle debilní odpad ()

Reklama

Reklama