Reklama

Reklama

The Stag

všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Ruth a Fionnán se budou brát. Fionnán ale nenávidí oslavy typu rozluček se svobodou, a proto ani se žádnou nepočítá. Ruth ale přesvědčí jeho svědka Davina, aby pro něj nějakou uspořádal. Ten nakonec souhlasí a vymyslí neškodné putování po irské krajině. Ruth ale nezapomene pozvat i svého bratra, obávaného The Machine, který je známý pro svou bláznivou povahu. A právě díky němu se stane z obyčejného výletu nezapomenutelné dobrodružství pro všechny zúčastněné. (IvcaSammet)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (25)

eLeR 

všechny recenze uživatele

No, na začiatku filmu som si hovorila, že také hovado ako je The Machine hádam ani neexistuje a ostatné osadenstvo som tiež tak trochu nechápala, čo je to za výkvet. Lenže potom si človek na nich zvykne, čo-to si medzi sebou ujasnia, trochu sa ukľudnia a v závere vás dokonca dokážu aj dojať. Celkom príjemná rozlúčka so slobodou. Apropo, Bonovi všetko naj k narodkám. ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Vo veľmi krátkej dobe druhý film, v ktorom odznela skladba od Johnyho Casha You are my Sunshine. Keď som ju započula v úvode tohto filmu hneď ma to pozitívne naladilo a teda kladné hodnotenie celého filmu bolo tým pádom úspešne odštartované. Milá komédia o rozlúčke so slobodou má hneď niekoľko dôvodov pre ktoré sa oplatí si ju pustiť. Naučíte sa ako správne vysloviť meno Fionan po Írsky, zistíte, že s človekom ktorého každý volá Maschine by ste sa v reálnom živote neradi stretli, tak ako hrdinovia tohto príbehu, prídete na to odkedy sa z Gavina stáva Davin (alebo opačne...), zistíte, ktoré momenty pôsobia už príliž “homo” a čo je hlavné dozviete sa prečo musíte milovať U2. A pokiaľ patríte k milovníkom ich hudby v závere bude odmenený jednou z ich skladieb, ktorá je peknou bodkou za týmto filmom. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

4* irsky patriotsky vlastenecká komedie, která sice na první pohled, aspoň podle námětu, zní tuctově a možná pubertálně, ale po shlédnutí je to chytrá, citlivá a temperamentní záležitost. Rozlučkový víkend před svatbou se zvrhne v jízdu, kde změkčilí a zpohodlnělí kamarádi pochopí, že svět není jen o internetu, autech a závislosti na civilizaci, a to hlavně zásluhou obávaného macha Mašiny. Nemá cenu něco prozrazovat a věřím, že podobně smýšlejícím divákům jako já, by se to mohlo líbit. Samozřejmě se nevyhne i zbytečným hloupostem, kvůli kterým dávám "jen" 4 hvězdičky, ale nekazí celkový dojem z filmu. A navíc není moc předvídatelný, i když k tomu celou dobu vybízí, což je velké plus. A ještě PS: není to gay film;-) [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: 2 /// ART: 1 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný překvapení; důkladně vystavěná a pěkně provázaná komedie, která neni skoupá na holý zadky ani silnější okamžiky. Decentně slzopudný scény sice byly velkou sázkou na jistotu, když se zpravidla odehrávaly pod taktovkou toho jedinýho high profile herce široko daleko (pokud teda budeme ignorovat tolik očividný gleesonovský geny, meh), to však v žádnym případě neznamená, že by nutně musely bejt lacinýho rázu. Ve skutečnosti je tomu spíš přesně naopak: Scottova zaláskovaná píseň zaskočí svou naléhavostí a podobně svěžim dojmem působí i vývoj zprvu navýsost pochybný postavy rapperskýho střihu, The Machine alias R... ah, přece nebudu spoilerovat! --- Zkrátka tak jako nakonec zraje jeho enfant terrible, postupem času zraje i The Stag jako celek; což lze pokládat za výsadu kvalitních snímků. (A možná přijdou i Jůtů...) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

No je tam toho. Ďalší zo ságy filmov o rozlúčke so slobodou, avšak tentokrát nie v žiadnych baroch a striptízových kluboch, ale v čarovnej írskej prírode. Len čo z toho, keď partia 6 mužov takmer celú dobu rozoberali úplné hlúposti a hádali sa? Očakával som niečo dobrodružnejšie, toto bolo naozaj úplne priemerné. Dokonca tomu chýbal aj nejaký poriadny dôvtip, takže na mňa to rozhodne ako komédia nepôsobilo. Záverečná tretina filmu už bola aj o kus dramatickejšia, teda aj lepšia, no aj tak to nepresiahlo hranice priemernosti. Malo to isto na viac.... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • V USA byl film uveden pod názvem The Bachelor Party, jelikož v americké angličtině se výraz „The Stag“ nepoužívá. (Stanislaus)

Reklama

Reklama