Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Americký film je dramatizací životního příběhu italské módní návrhářky Donatelly Versace. Zkoumá její osobní cestu, tvůrčí rozvoj i sílu čelit takovým překážkám, jako byla tragická smrt jejího bratra. Film, který vznikl na motivy úspěšné knihy House of Versace: The Untold Story of Genius, Murder, and Survival od reportérky Wall Street Journal Deborah Ballové, odhaluje životní příběh Donatelly Versace. Ta převzala po tragické smrti svého bratra, světově proslulého módního návrháře Gianniho Versaceho, jeho módní impérium na samém vrcholu slávy. Jakožto nová hlavní návrhářka se rázem ocitla ve středu pozornosti. Donatella, která však byla zpočátku terčem posměchu kritiků z celého světa, se stala obětí drogové závislosti a přivedla podnik na pokraj bankrotu. S pomocí své rodiny, včetně dcery Allegry, tety Lucie a bratra Santa poté podstoupila odvykací léčbu, aby se postavila svým démonům. Donatella, silnější než kdy dřív, po svém návratu znovu vdechla milované značce Versace život a vytvořila svou vlastní vizi, díky níž se jí podařilo vybudovat jeden z nejmocnějších a nejvlivnějších módních domů všech dob. (HBO Europe)

(více)

Recenze (18)

Broen 

všechny recenze uživatele

No pět hvězd bych dala maximálně za mistrné zpatlání obličeje hlavní představitelky, protože bych nikdy nepoznala, že to je nádherná Raqueel Welch. Jinak jako životopis by se to dalo pojmout určitě líp. Námět je dobrý, ale je to jaksi prázdné. Nemluvě o tom, že o životě rodiny Versace jsem se vůbec nic nedozvěděla. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý životopis z oblasti mne neznámej. Nahliadnutie do domov týchto módny značiek, rodín, sveta nablýskaných mól, drog a alkoholu vie diváka vždy pritiahnuť. Tu ale bolo cítiť, že len v deji ale aj v reále peniaze chýbali na niečo veľkolepejšie a rozvinutejšie, na druhej strane schopný TV film, ktorý hlavne nenudí a má hlavu aj pätu. 2 z 5 ()

Reklama

VojtaMarek00 

všechny recenze uživatele

Film vypráví příběh Donatelly docela přesně, ale to nutně neznamená, že dobře. Prostě to do sebe často nezapadá tak, jak by mělo. Ztrácí drive, překypuje zbytečnými pasážemi na úkor těch zajímavých, postava Alegry je zoufale nedopsaná a na její vztah s Donatellou tvůrci filmu kašlou, stejně jako na rozpad jejího manželství. Místo toho se zabývá nesmysly, nebo dává prostor linkám, které ho zdaleka tak velký nepotřebují. Je to škoda. Příběh Gianniho rodiny je totiž fascinující. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Versaceho lifestory zná podle mě téměř každý. A proto mě udivuje, že zde obsadili do hlavní role herečku, která vůbec neumí chodit v podpatcích. Obzvlášť, když to tam pořád připomínají, jak jsou jehly důležité a nikdy by neobula sandále. No nicméně, jinak to bylo takové normální podívání. Jen škoda, že je to tak krátké a nebyl tam kladen větší důraz na období drog a celkově chyběly detaily. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Příběh, který bez zábran parazituje na známém jménu - snaží se tvářit jako honosná značková róba a přitom nezapře svůj "neurozený" původ, neboť je spíchnutý horkou jehlou z podřadného a neodborně střiženého materiálu. Ústředním postavám jakožto svým nositelům evidentně nesedí - víc než co jiného připomínají umělé figuríny z groteskního panoptika ... z afektovaného, povrchního mikrosvěta, v němž lze jen obtížně nalézt smysl života. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama