Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cavemen, komediálny film s dramatickými prvkami, je príbehom skupinky ľudí žijúcich na predmestí Los Angeles. Nebolo by to nič zvláštne, keby ich bydliskom nebol sklad premenený na obytný priestor. Na prahu dospelosti sú nezamestnaní a stále slobodní, no teraz sa pokúsia vymaniť z ich doterajšieho "jaskynného" spôsobu života a čeliť tak rôznym nástrahám okolitého sveta, úskalia lásky nevynímajúc. (misterz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Oddechovka s otřepaným scénářem. Kluk, holka – dobrý kámoši, vývoj je jasnej. Zjevně se k sobě hodí, ale zjevně mají komunikační problém nebo co, protože ona si začne s jiným. Jeho to žere, bla bla bla. Ale faktem zůstává, že pár vztahoých rad se dá z filmu vyčíst, navíc je Camilla Belle kost a v neposlední řadě jsou vtipný vystřihaný scény. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh *** | hudba *** | humor * | akce – | napětí – | pustil bych so znova ** ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Vedle That Awkard Moment tihleti cavemeni působí, jako by ono pověstný "Éčko" neviděli ani z jedoucí soupravy metra. Opravdu.. ať se Camilla Belle s Alexis Knapp snažily, jak chtěly, tenhle pokus nebyl nabitej ani energií, ani vtipem ani sex-appealem. Maximálně tak všema možnýma barvama pleti u partnerek a výsostní frigiditou jedný z nich (yep, Tess). Smutný, smutný. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Herci udělají hodně.. film tak na 3 * ale díky obsazení jsou to čisté 4*. Bavila jsem se u toho, bylo to povedené, moc dobře se na to dívalo a je mi fuk, že to byla další komedie o tom, jak vlastně s holkou nemůže být kluk nikdy jen kamarád (totally nonsense), kterých je jak nasratých. "There's nothing wrong with that. We are just filling our primal needs like cavemen. Except they didn't have to talk. They just exchanged a few growls and fucked. - So basicaly you're saying that the only difference between us and cavemen is the evolution of language. - Which is ironic because language is that very thing that usually gets in the way of us getting laid." ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Naprostá spokojenost s touto komedií, ze které se poté vyklubala trochu romantická slaďárňička. Nicméně ani po tomto zjištění jsem nezměnil svůj názor. Příjemně hrající herci s příběhem, který nenudil. Vtipné scénky se tu moc nevyskytují, ale to tu vynahradil v celku vtipný děj a zápletka. Cavemeni rozhodně nezklamali. 73%. ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Dál než do 40% stopáže jsem to nedotáhl, nešlo to. Film, který mi dokázal navodit jen takový zvláštní pocit a atmosféru, kdy kdykoliv se "na plátně" objevila nějaká postava, tak jediné, co mi přicházelo na mysl, bylo hluboce všeobsažné "Chcípni". Zdali se mé přání odrazilo i ve scénáři a tedy i nějakém chmurném konci postav už zjišťovat u téhle "komedie" (WTF?) nehodlám. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Během závěrečných titulků jsou k vidění nepovedené záběry z natáčení. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama