Reklama

Reklama

Korespondence

(studentský film)
Krátkometrážní
Česko, 2013, 4 min

Obsahy(1)

Nad kafkovskou Prahou se stahují temná mračna. Nemocná matka dostane záhadný dopis, který ji donutí k přemítání nad důsledky blížící se smrti. Je to jen horečnaté blouznění, nebo předzvěst neodvratné budoucnosti pro její dceru? Film vznikl jakožto „exteriérové cvičení" 2. ročníku Soukromé vyšší odborné školy filmové v Písku. Natáčení probíhalo tři dny v centru Prahy, s minimálním štábem a výhradně za použití přirozeného světla. (Ostrava Kamera Oko)

(více)

Recenze (4)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Ahá! Skoro se stydím, že sem dal autorovi za jeho amatérský počin odpad, ale zase to krásně dokládá, kterak někdo dokáže svůj talent zúročit, na škole rozvinout a stvořit zajímavou jednohubku, v tomhle případě ovládanou překrásnou kamerou, která kouzlí zajímavé záběry, na které se nechytají ani mnohé celovečerní filmy a dále podmanivým hlasem Achaba Haidlera, ke kterému se ke konci přidá i jeho impozantní obočí a prošedlý vous. Sice jsem trošku nepochopil, co přesně se kdo snaží ve výsledku sdělit, respektive to bylo tróchen zbytečně melodramatické, ale to u studentského cvičení milerád odpustím. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Nemusím umelecké filmy, ktoré vo mne nič hlbokého nevzbudia. Kamera už na dnešnú dobu nie je nič výnimočné, hudba mi prišla taká obohraná, ako keby som ju už počul v mnohých iných dielach, no hlavne titulky dlhé skoro ako tretina filmu, tak to je moc. Len si ďalej filozofujte, možno raz natočíte aj film pre ľudí. ()

Reklama

Reklama