Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nájemného vraha, který pověsil řemeslo na hřebík, dostihne jeho minulost, a tak se z něho opět musí stát krutý zabiják. Je nucen ještě jednou, naposledy vraždit, aby napravil jistou chybu z dřívějška. (Film+)

Recenze (30)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hitman na odpočinku se spřátelí s malým klukem a posléze i s jeho matkou a sestrou a začíná se rýsovat něco na způsob ideální rodiny. Jenže čert nikdy nespí. Tak do půlky žádná hitparáda. Trocha jateční akce tu sice je, ale po většinu stopáže se O´Brien snaží hrát a nejde mu to ani trochu. Druhý poločas je ale o něčem jiném. Ne že by se jednalo o něco kulervoucího, ale film nabral tempo a bitkovalo se tu prakticky neustále. K Raidu a podobným indonézským záležitostem se to sice nepřibližuje ani na míle, ale jako průměrná akční jednohubka na deštivé dopoledne to docela funguje. 50% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ja by som to prirovnal ku goreshitu Night Comes for Us. Akurat sa tu ovela snazivejsie buduje pribeh, takze fanusikovia tupej akcie behom prvej polovici filmu zdochnu od nudy. Ale potom konecne nejaki neumyti makakovia unesu devu s ktorou sa nas umyty hlavny biely hrdina skamatil a vypukne akcne inferno plne gore druhej cenovej. Bitky maju primitivnu choreografiu. Su tocene vo velkych detailoch, strih ignoruje rytmus jednotlivych chvatov a pôsobi to jak keby sa strihalo pevne danou frekvenciou, takze to na mna pôsobilo rovnako neprijemne ako Megatonove veldiela. Prestrelky su pre zmenu monotonne. Akcia proste katastrofa, ktoru si uziju len fanusikovia gore. Najhorsie ale dopadol predstavitel hlavneho hrdinu. Taky nevyrazny xicht, ktoremu som toho megazabijaka neveril ani sekundu. 2/10. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

John Wick likviduje na nejakom zabudnutom filipínskom ostrove od polky filmu všetko čo má ruky, nohy a krvný obeh. Jednotkami na hlavu, mačetami, katanami, alebo len tak, správne mierenou kopačkou. Spočiatku správne zahmlené, rúško tajomstva, neskôr poriadne krvavá jazda. Je síce pravda že na efekty z celkového rozpočtu veľa nešlo, ale tieto filipinsko-indonezke počiny si z nejakého dôvodu ľubujú v odseknutých končatinách a striekajúcej krvi. Divák to čaká a páči sa mu to. A ešte j to aj rozumne dlhé. 3 z 5 ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Australsko-indonéský film, kde se sice rozpočet asi nemůže pochlubit nějakým závratným počtem nul, ale v rámci ostatních béček si to i tak drží docela slušný standard. Hlavní hrdina sympaťák......ano......snaží se skoncovat se svou drsnou minulostí.....ano.......sblíží se s jedním klukem a jeho rodinou......ano.......přijdou padouši a ohrozí je......ano..........naštve se a rozjede pěkná jatka kvůli jejich záchraně.......ano. Takové shrnutí by se dalo použít na tuny filmů, ale u Message Mana mě to vskutku chytlo. Jméno Paul O'Brien mi doposud nic neříkalo, ale možná začnu sledovat jeho další kroky. Jo, z akčních scén srší ta lacinost a béčkovost na míle daleko, ale on už takový podle mě byl záměr autorů. Ikdyž najde se zde pár scén, které by mohly konkurovat dražším bijákům z Hollywoodu, to ne že ne. Asi bych příště přidal více akce a méně kecání okolo, protože to zbytečně zpomaluje tempo a divák se začne nudit. Musím ale dát snímku za pravdu, že ke konci se to dost otočí, hlavní hrdina už jen chodí a likviduje. Dvojky se asi nedočkám, ale pokud se natočí, tak klíďo. Za mě dávám 62 % ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Ryan Teller (Paul O'Brien) se dostane do konfliktu s muži, kteří jak se později ukáže pracují pro pana Lee (Verdi Solaiman). Ryana tak dožene vlastní minulost, protože spolu mají nevyřízený účet... Akce byla nekompromisně brutální a krvavá. Úvodních padesát minut se jede na volnoběh, protože ty tři kratké akční scény jsou málo, ale pravdou je, že pak začne inferno. Mám trochu problém s příběhem a proto nedám vyšší hodnocení. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama