Reklama

Reklama

Blood Punch

Trailer

Obsahy(1)

Milton (Milo Cawthorne) je veľmi šikovný študent, ktorý má nadovšetko rád chémiu. Je natoľko šikovný, že dokonca dokázal vyrobiť metanfetamín. Avšak už nie natoľko, aby ho pri tom nechytili, a tak skončil v rehabilitačnom centre, kde stretáva krásnu Skyler (Olivia Tennet). Jej najväčším problémom je veľká zásielka pseudoefedrinu, z ktorého by rada vyrobila metanfetamín. Nemá však na to schopnosti a ani ani čas. Prvý problém by mohol vyriešiť Milton, ktorého celkom pobláznila, ale to treba rýchlo konať. Preto spolu za prispenia ich priateľa, psychopatického policajta Russella (Ari Boyland), hneď v noci z liečebne ujdú na odľahlú loveckú chatku, kde by mal Milton vyrobiť tú drogu. Ono to však nie je nejaká obyčajná chatka... (beso74)

(více)

Recenze (20)

castor 

všechny recenze uživatele

Hodně krvavé, hodně ulítlé, hodně natahované a hlavně docela zbytečné. Nadšení je sice fajn, ale ne vždy prostě stačí. Tohle trio místy hodně baví, po většinu času ale selhává se slabinami ve scénáři. Přitom režisérka Madellaine Paxson dosud platila za seriálovou scénáristku, pro svůj režijní debut ovšem sáhla po komediálně-thrillerové látce někoho jiného. Časová smyčka mě nepřesvědčila, ba spíš vadila. Hlavní hrdinka chce být za femme fatale, ale i kvůli svým hereckým limitům jí to příliš ne(u)věříme. Šarm i osudovost jí jednoduše chybí. Druhou polovinu jsem tak trochu protrpěl. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Úvodní psycho seance pokec se rozproudil do " Groundhog bloody events " tancovačky, Hezky vytunovanej a zthrillovaný crystal meth filmový formát, ktorý svou nápaditostí překvapkaně potěšil. Minibadž fun za 3+ ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Divno divný úvod spoločne s hlavnou myšlienkou samotného snímku, vhodného najmä pre fanúšikov popleteného deja, či živším záverom so svojskou rozpletačkou sú najsilnejšou stránkou. Bohužiaľ jadro či milión krát nevyužitá príležitosť na gore zrážajú túto thrillero sarkastickú komédiu na kolená. Nie, nenudil som sa. No vzhľadom k potenciálu, ktorý "Blood Punch" bez pochýb mal, ponúkol toho akosi málo - 55% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Sympatická záležitosť, navyše s mne milým motívom časovej slučky. Chudák chalan, tomu poviem zaľúbiť sa do tej nepravej... Jadro pointy a pohrávanie sa s časom tu bolo slušne vymyslené, malo to hlavu i pätu, a čo je hlavné, bolo to aj vťahujúce. Keby bola nosná téma trocha viac zaujímavejšia, pridalo sa na konfliktoch, nezodpovedaných otázkach a hľadaní odpovedí, pričom by možno pomohlo aj viac gore a keby sa dbalo na postupné gradovanie mysterióznej atmosféry, tak by som išiel ešte vyššie. V tomto stave to stačí len na slabší nadpriemer. 70/100 ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Další podařená časová smyčka ? Celkem příjemný překvápko, jakým směrem se nakonec Blood Punch vydal. Škoda, že to nebylo více Hororovější, ale za to, jsem se dost bavil, humor tu fakt nechyběl, krve bylo taky dost, výborná hudba, sympatická dvojice, natočené je to taky kvalitně, jen škoda, že to bylo ke konci už dost natahovaný, ale vyloženě jsem se nenudil. Při finální scéně jsem se dobře nasmál "Nebo se možná ... uvidíme zítra" dokonalé ! (184. hodnocení, Full HD) P.S. Při filmu jsem chlastal malinový energeťák Hot Blood =) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Milo Cawthorne je neskutečný řízek a já doufám, že se tenhle nadějný herec začně objevovat trochu víc, než jen v menších hororových komediích, který mu ale evidentně seděj (Smrtgasmus).Blood Punch si hraje s myšlenkou filmu Na hromnice o den více a opravdu se nesnaží být ničím originální a jede si svojí vykradenou vlnu celý film, ale to vůbec nevadí.Gore efekty jsou fajn, Cawthorne hláškuje jako démon a celé to příjemně uteče.Možná bych si představil lepší konec, ale to už sou u těhle nadšeneckých hororů detaily.Parádní komediální jednohubka.70%. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Horor/Thriller? Ani omylem. Shrnul bych to asi tak, jak jsou jednotlivé žánry zastoupeny: Mysteriózní/komedie/thriller. Osobně mě bavilo sledovat, co se z počáteční banální zápletky může zrodit, a dočkal jsem se vcelku příjemné jednohubky, která neurazí, ani výrazně nepřekvapí. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se ukecat a pustil si to. :-) Když jsem letem světem projel popisek, bál jsem se další blbiny alá rozdělíme se, utíkej támhle do tý tmavý stodoly, zakopnutí o jedinou překážku při útěku apod. Nemohl jsem být dál od pravdy. Tak trochu variace filmu Na hromnice o den více, se nesnaží šokovat násilím ani překombinovaným dějem. V klidu odkrývá karty a jediný co nechává skryté je konec. Trošku jsem se bál, aby právě ten nepokazil pohodový dojem z filmu. Nestalo se. Naopak se nepouštěl do žádných Happy Endů, což mám vždycky rád. 75 procent. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Blood Punch“ není dokonalý snímek, ale je chytrý, je dobře zpracovaný a daří se mu zdárně dojít až do konce, což jste si ani na začátku nemuseli myslet. Mám rád chytré filmy a tomuhle se navíc ještě podařilo být docela drsně naturalistický s triky, které jsou na dobré úrovni. Nečekaný zážitek, který má svoje mouchy – možná až zbytečně natahovanou stopáž, některé nudné scény – ale jako celek funguje. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Překvapivě sympatický projekt ze kterého na jednu stranu čiší amatérismus, ale na stranu druhou i očividné nadšení. Nevyrovnaný, ale chytlavý scénář s opět poněkud neučesanými, ale místy vyloženě povedenými dialogy je díky svému námětu asi nejsilnější stránkou filmu. Za málo peněz zábavná kopa muziky. ()

Yoshimitsu odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vole,co tohle bylo zase za ultra sranec? Dementní dialogy, jak pro vymaštěnce, kdyby jste náhodou něčemu nerozuměli, nevadí ta pinda ze, které byli všichni uprdění skoro vše po těch dvou imbecilech opakovala a jakési vracení v čase bylo hrozně otravné. Odpad! ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Totálny úlet založený na vcelku originálnom nápade, ktorý je zase založený tak ako naznačila Dellamorte na premise z filmu Groundhog Day. Viac ako horor je skôr taká temnejšia komédia, ktorá inteligentne dávkuje divákovi nové informácie a tak je stále v napätí, čo nové sa odohraje. Rozhodne jedno z najväčších prekvapení tohto roka, ktoré si po väčšinu filmu postačilo s triom hercov. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Časová slučka a všetky možné varianty príbehu v opakujúcom sa dni. Zo začiatku dosť psychopatický príbeh, neskôr lacná mystická napodobenina filmov. ()

Richie4422 

všechny recenze uživatele

Podľa coveru som očakával nejaký pekný gore horor s veľkým body countom, ale dostalo sa mi príjemného prekvapenia obsahujúceho kliatbu spojenú s časopriestorovou anomáliou. Vtipné, svieže, krvavé, sympatické s lyžicou romantiky. Môžem, mňam, ďakujem. ()

Martin29 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takhle teda ne a já ten odpad s radostí dám. Nemám problémy s filmy s časovou smyčkou, ale takhle ne. Ženská,která se v léčebně vyloženě ptá kdo umí vařit drogu (WTF) a 2 chlapi jeden z nich je vařič a jeden je psychopatický polda utečou z léčebny do jakési chaty kde vaří drogu, kterou chtějí pak prodat (to, že po nich nikdo nejde radši ani neřeším přitom tam zabili minimálně 1 člověka) . 2 ze 3 osob věčně hulí cigára (asi mají nekonečné zásoby když kromě té chaty a té léčebny nikdy nemůžou nic koupit) a později zjistí, že ten vařič měl zemřít a pak i ten polda. Tyhle scény se opakují stále dokola jen s tím rozdílem, že se mění způsob smrti jednou ho ubodají jednou odstřelí kulometem (kde ho vzali v lovecké chatě ví bůh hold chyba scénáře) a ráno se vždy probudí a dotyčná osoba žije. Nakonec zjistí, že 2 ze 3 musí umřít , aby se to nedělo. Herecké výkony na bodě 0 (ženská se snaží chytit měsíc) i ´´herci,, z Ulice by to zahrály lépe scénář též bída (chlápek si uřízne dva prsty a má tam pak proslov delší než stopáž Pána Prstenů přitom cca do hodiny by chcípl) a pointa je též blbá (pokud teda je) Radši si znovu pustím průměrný ARQ s podobnou zápletkou než tuhle sračku ()

Jindra_S 

všechny recenze uživatele

Pro mne velmi příjemné překvapení - opravdu nikdy není jasné, kam se bude děj ubírat a co bude dál, vnitřní logiku to taky má a drží se ji, herci dobře hrají ... Co chtít od filmu více? ()

Reklama

Reklama