Reklama

Reklama

Sedmnáctiletý Alex Taylor (Richard Harmon) rád běhá a sní o tom, že bude v tomto sportu reprezentovat střední školu. Má to však úskalí - je slepý. Trénuje se svým otcem, policejním důstojníkem. Ten po chvíli zjistí, že svému synovi už nestačí, a snaží se mu najít vhodnějšího partnera. Pomoc přijde z nejneočekávanější strany. Alexův spolužák Brad Coleman (Jaren Brandt Bartlett) má neustále problémy se zákonem, za opakované krádeže mu hrozí vězení. Pomůže mu Alexův otec pod podmínkou, že bude s Alexem trénovat. A tak začíná přátelství mezi dvěma zcela rozdílnými chlapci. (TV JOJ)

(více)

Recenze (11)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Zajímavý a celkem pěkný film, problémový chlapec objevil srdce na správném místě, slušně i herecký vybráno. ()

Reklama

Evanlyn 

všechny recenze uživatele

Myslím, že film má skvělý příběh, ale ztvárnění už je horší. Richard Harmon v hlavní roli je celkem fajn. Sice mi přijde lehce úsměvné, že si Allan Harmon do hlavní role obsadil vlastního syna, aby toho nebylo málo, tělocvikářku hraje jeho dcera. To je ale vedlejší. Je sice fajn, že slepý Alex je sice hodně nad věcí a sarkastický, ale mohli do filmu možná přidat trochu víc temné atmosféry. Jako rodinný film celkem fajn. Pravděpodobně se na něj už nepodívám, ale bylo to fajn. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Film neměl až takové grády - některé pasáže tam tahaly za uši ale v globále se na něj dalo dívat.Příběh kluka který si splnil sen a další kluk díky tomu přišel k rozumu.Nevím proč režisér podlehl nutkání do filmu nainstalovat roli Bradova neposedného bratra kterého otec zachrání na příkré cestě do světa zločinu.,Je to teoretický obraz jak by se mládež měla chovat a nechovat protože cesta do marastu je velmi příkrá.Asi proto byl taky natočen a děcka na něj povinně chodí do kina.Jo,asi tak.... ()

Galerie (31)

Zajímavosti (5)

  • Pokaždé, když se Alex (Richard Harmon) zraní, skončí pořezaný a krvácející na levém horním čele. Je nepravděpodobné, že by se opakovaná náhodná zranění stala vždy na jednom místě. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama