Reklama

Reklama

Řidičský průkaz

(festivalový název)
  • USA Learning to Drive (více)
Trailer

Literární agentka, kterou opustil manžel, a sikhský instruktor autoškoly na pokraji domluveného sňatku zjišťují, že každý z nich se od toho druhého může něco naučit o tom, jak začít nový život. (SkyShowtime)

Videa (22)

Trailer

Recenze (19)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je typ filmu, který mi sedí. Jsou zde postavy, které jsou dobře napsané, je to místy docela rýpavý, místy i trochu odvážné, což kvituji, ale především zde jsou velmi příjemné herecké výkony, kdy Ben Kingsley je prostě úchvatný a na stará kolena ukazuje, že to pořád v sobě má a že vás ve filmu strhne. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Na prvý pohľad obyčajný a ničím výnimočný film o frustrovanej žene a jej snahe naučiť sa šoférovať v autoškole. Ale napokon to malo v sebe aj niečo oveľa viac, a síce formovanie pekného priateľského puta medzi Wendy a Darwanom. Takže sa z toho vykľula celkom príjemná oddychovka, hoci po dejovej stránke to nebola žiadna veľká dráma. ()

Reklama

Sofia 

všechny recenze uživatele

Milý, ale obyčejný film, u kterého mě trochu vadilo jeho až moc sluníčkovské vyznění (na to, že se jedná i o vážná témata jako rasová nenávist, problémy nelegálních uprchlíků, zaranžované sňatky nebo rozvod po dvaceti pěti letech). Čekala jsem trochu temnější notu, přece jenom jsem u Isabel Coixet zvyklá na jiná témata. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

[KVIFF 2019] Ano, samozřejmě. Slabší momenty, ano. Ale nic to nemění na faktu, že jde o v celku dobrou a originální komedii. Hlavní postava je motivovaná ke svým činům a celé se to dokáže točit kolem vtipných situací, které se kolem toho dokáží točit. Tím to začíná a i končí. Nedá se nic ani říci. Skvěle zahrané, dobře napsané. Hezky odvyprávěné. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem spíše nudné drama, které bude o ničem, ale mile mě to překvapilo. Patricia Clarkson možná byla na můj vkus až moc ubrečená a hysterická, ale postupem filmu jsem si oblíbila čím dál více. Bena Kingsleyho jsem si v roli inda Darwana zamilovala hned od prvního okamžiku. Je to krásná komorní romantika, která vlastně nakonec skončí dobře i špatně zároveň. Rozhodně nečekejte žádné hýřivé postelové scény a erotické líbačky, snímek je spíše pro fanoušky emocí a romantiky, které probíhá mezi hlavními hrdiny. ()

Galerie (13)

Související novinky

MFF KV nabízí velkou nabídku filmů

MFF KV nabízí velkou nabídku filmů

22.06.2019

Letošní ročník MFF Karlovy Vary se koná od 28. června do 7.července a opět přináší atraktivní nabídku filmových titulů. Zahajovacím filmem bude snímek Po svatbě, který doprovodí tvůrčí delegace –… (více)

Reklama

Reklama