Reklama

Reklama

Řidičský průkaz

(festivalový název)
  • USA Learning to Drive (více)
Trailer

VOD (1)

Literární agentka, kterou opustil manžel, a sikhský instruktor autoškoly na pokraji domluveného sňatku zjišťují, že každý z nich se od toho druhého může něco naučit o tom, jak začít nový život. (SkyShowtime)

Videa (22)

Trailer

Recenze (19)

Sofia 

všechny recenze uživatele

Milý, ale obyčejný film, u kterého mě trochu vadilo jeho až moc sluníčkovské vyznění (na to, že se jedná i o vážná témata jako rasová nenávist, problémy nelegálních uprchlíků, zaranžované sňatky nebo rozvod po dvaceti pěti letech). Čekala jsem trochu temnější notu, přece jenom jsem u Isabel Coixet zvyklá na jiná témata. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Film o mně. Po pár nehodách jsem se stala částečnou raritou, ještě v 25letech jsem neměla řidičský průkaz. Hrozně jsem se bála a na silnici nechtěla. Pak ale přišla nová práce a šéf to vyžadoval, no tak jsem zatnula zuby. V autě jsem udělala pár scén, díkybohu za úžasného instruktora. Já ale zkoušky udělala na poprvé a na výbornou, s obrovskou pochvalou. Překonala jsem sama sebe a dnes řízení miluji. Krásný film, neobyčejný, zvláštní, pozoruhodný. Moc jsem si to užila a líbilo se mi to. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Na prvý pohľad obyčajný a ničím výnimočný film o frustrovanej žene a jej snahe naučiť sa šoférovať v autoškole. Ale napokon to malo v sebe aj niečo oveľa viac, a síce formovanie pekného priateľského puta medzi Wendy a Darwanom. Takže sa z toho vykľula celkom príjemná oddychovka, hoci po dejovej stránke to nebola žiadna veľká dráma. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

[KVIFF 2019] Ano, samozřejmě. Slabší momenty, ano. Ale nic to nemění na faktu, že jde o v celku dobrou a originální komedii. Hlavní postava je motivovaná ke svým činům a celé se to dokáže točit kolem vtipných situací, které se kolem toho dokáží točit. Tím to začíná a i končí. Nedá se nic ani říci. Skvěle zahrané, dobře napsané. Hezky odvyprávěné. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hluboký dojem film určitě nezanechá a abych pravdu řekl samotný námět mi připadal dostu ubohý, ale i přesto se z toho podařilo vykřesat celkem příjemnou a nenásilnou seniorskou trochu romantiku. Patricia Clarkson a Ben Kingsley sice nepodali nějaké dechberoucí výkony, ale jejich projev byl přirozený a koukalo se na ně dobře. A to mi stačilo. 60% ()

Galerie (13)

Související novinky

MFF KV nabízí velkou nabídku filmů

MFF KV nabízí velkou nabídku filmů

22.06.2019

Letošní ročník MFF Karlovy Vary se koná od 28. června do 7.července a opět přináší atraktivní nabídku filmových titulů. Zahajovacím filmem bude snímek Po svatbě, který doprovodí tvůrčí delegace –… (více)

Reklama

Reklama