Reklama

Reklama

Recenze (7)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„American Conjuring“ je další rychlokvaška v rámci hororového žánru, kdy na začátku možná měli tvůrci trochu originální scénář, ale nakonec film předělali tak, aby to trochu více sedělo do současného trendu, kdy kvalitní duchařiny letí. Jenže tvůrci snímku „American Conjuring“ trochu pozapomněli na tu kvalitu, která se do filmu jednoduše nedostala a chybí v celém jeho průběhu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Sranda, ako môže byť už len samotný názov patetický. A to nehovorím o samotnom filme. Je to zábavné dielko, kto by to bol povedal? Lákavý názov ( pre koho ? ), pomerne lákavé plagátiky. A ,,skutek utek,, alebo po slovensky - bez práce nie sú koláče. Táto hororová céčková balada, má všetky atribúty, ktoré fanúšikovia vidieť chcú, ale nie v takejto podobe. Je to za pár centov zbúchaný bububu film, ktorého zo samotného dna vytrháva niekoľko pekných masiek. A to je dosť málo, myslím si. ()

Reklama

majo0007 

všechny recenze uživatele

Môžete 1x hádať, na ktorom filme tento príživnícky kúsok parazituje... Zmena názvu z Bind na "American" Conjuring nepotrebuje komentár. ()

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Jako vážně ty procenta? Kastrofa kamera a příběh a bože co to bylo za amtarské paranormálni vyšetřovatele a to světlo mě dostalo nejvíc, a hudba ach zaco. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Už len tá ohyzdná zmena názvu na AMERICAN CONJURING, po tom, ako sa film konečne dočkal vydania, naznačuje, že tu niečo smrdí... A bude to táto lacnučká, otrepaná, haunted house kravina, s jednou slušne namaskovanou ježibabou, za ktorú jej venujem nesmierne zhovievavé 2*. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama