Reklama

Reklama

Vesmírná loď havaruje v zoologické zahradě a záhadná vojenská nanotechnologie na palubě se zhostí jako hostitele šestimetrového krokodýla, největšího exempláře v zajetí. V nedalekém akvaparku zavládne panika, protože právě v něm začne tento nebezpečný superpredátor řádit a zanechává po sobě jen zkázu. Navzdory vojenskému zásahu se nedaří tuto strach vzbuzující robotickou bestii zajmout, neboť ta se pokouší dosáhnout jediného svého naprogramovaného cíle: přežít za každou cenu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Rána pěstí do hlavy by mi byla milejší, než opakované sledování tohohle zmršeného krokodýla Dundeeho po 237 plastických operacích. Mr. ZX Spectrum na režijní stolici měl být první (a zároveň spolu s mimozemskou entitou jménem Berkeley Anderson jedinou) obětí řádění zmutovaného robotického vysavače, tím by způsobené škody na majetku i životech byly minimalizovány. Mám totiž nezvratné důvody si myslet, že tenhle robozmrd zabil daleko více lidí u TV obrazovek, než ve vlastním ději. Svědčil by o tom i proklatě nízký počet hodnotících uživatelů. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Krokodília samica Stela je vo svojom výbehu v zologickej záhrade infikovaná pokročilou nanotechnológiou. Dostala sa tam po neplánovanom dopade vesmírnej sondy. Šesť metrový morský krokodíl sa zmení na zúrivý stroj na zabíjanie. Stane sa z neho "Robocroc". Je to jeden z tých mizerných, nízkorozpočtových, televíznych snímkov o obrovských vražedných zvieratách. Nelogický scénar, slabí herci, úbohá réžia a príšerne digitálne monštrum. * ()

Reklama

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Krokosaurus hopkavý cválá jako antilopa, v očičkách má radary a je to koumák k pohledání. Lidské lemouny si dává s fazolkami a lehkým chianti, nepohrdne ani jinými živočišnými kamarády, co zoo dá. Těch jsem litovala víc. Chrabří mazlíčkáři jsou celkem koukatelní, ale že by člověk litoval jejich přeměny v granule, to zas ne. Navíc, ač je to gastronomické rouhání, tady by to chtělo kečup. Nepochopila jsem jen, proč krokouš vnímá kořist jako jídlo, když je ve skutečnosti jen útočnou zbraní, které k fungování stačí softwarové kuličky. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý sa rozhodol zviesť na popularite kde akých krížených potvor s podivnými zloženými názvami ako napríklad Dinocroc, Piranhaconda, Crocogator, Mega Python vs Gatoroid, Dinoshark či Sharktopus a zároveň sa priživiť na úspechu Robocopa. Chatrné triky a herci prehrávajúci svoje scény o 106 sa dajú tomuto typu filmu odpustiť, problémom je tu akurát tak fakt, že scénaristom došli nápady hneď na to, ako vymysleli titulné monštrum. A tak sa divák 80 minút pozerá na bezradnosť postáv a i tvorcov, ktorí ich nechávajú chodiť neustále dokola a keď má prísť na nejakú akciu, strih a už je po nej... ()

Armin82 

všechny recenze uživatele

Člověk by nevěřil, na kolik ptákovin během dovolený narazí. Tohle je zase jako co? Horor? Komedie? Nemá smysl se k tomuto velevýblitku jakkoliv vyjadřovat. USA je zemí nepřeberných možností a taky nepřeberných nesmyslů. Tohle je jeden z nich --->10% ....vlastně ani nevim za co...jo už vim, za robocroca na skluzavce...tohle je výsměch lidstvu, že na něčem takovým vůbec chtěli vydělat prachy ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama