Reklama

Reklama

Vesmírná loď havaruje v zoologické zahradě a záhadná vojenská nanotechnologie na palubě se zhostí jako hostitele šestimetrového krokodýla, největšího exempláře v zajetí. V nedalekém akvaparku zavládne panika, protože právě v něm začne tento nebezpečný superpredátor řádit a zanechává po sobě jen zkázu. Navzdory vojenskému zásahu se nedaří tuto strach vzbuzující robotickou bestii zajmout, neboť ta se pokouší dosáhnout jediného svého naprogramovaného cíle: přežít za každou cenu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Rána pěstí do hlavy by mi byla milejší, než opakované sledování tohohle zmršeného krokodýla Dundeeho po 237 plastických operacích. Mr. ZX Spectrum na režijní stolici měl být první (a zároveň spolu s mimozemskou entitou jménem Berkeley Anderson jedinou) obětí řádění zmutovaného robotického vysavače, tím by způsobené škody na majetku i životech byly minimalizovány. Mám totiž nezvratné důvody si myslet, že tenhle robozmrd zabil daleko více lidí u TV obrazovek, než ve vlastním ději. Svědčil by o tom i proklatě nízký počet hodnotících uživatelů. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Natuším, opravdu netuším, proč amatérští herci hrají ve filmech, když neumějí hrát? Copak se v těch filmech pak nevidí? Vždyť z horrorového filmu, udělají komedie. A k tomu navíc ten nakreslený krokodýl! hrůza. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Tajná vojenská kravina skončí v príbytku masívneho krokodíla, ktorého pretransformuje na vraždiaci stroj. Zdá sa, že SyFy si rozhodlo trochu oddýchnuť od žralokov a presedlať na krokodíly, keďže po nedávnom a nudnom "Ragin Cajun Redneck Gators" prichádza "RoboCroc". Ten našťastie nie je až taký nudný, ale stále je to vcelku slabé, dokonca ešte trochu slabšie a menej zábavnejšie než tie ich žraločie pokusy. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Krokodília samica Stela je vo svojom výbehu v zologickej záhrade infikovaná pokročilou nanotechnológiou. Dostala sa tam po neplánovanom dopade vesmírnej sondy. Šesť metrový morský krokodíl sa zmení na zúrivý stroj na zabíjanie. Stane sa z neho "Robocroc". Je to jeden z tých mizerných, nízkorozpočtových, televíznych snímkov o obrovských vražedných zvieratách. Nelogický scénar, slabí herci, úbohá réžia a príšerne digitálne monštrum. * ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Typický SyFy. Primitivní efekty, přehrávající herci. Občas dobrá braková zábava. Vzít to do ruky kvalitnější režisér, mohlo to dopadnout i líp. Přemejšlel jsem i o 3*, ale zase až tak dobrý to nebylo.45% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Krokodýl proskakující helikoptérou? Proč ne! Ostatně tohle není normální krokodýl. Když raketa krátce po startu exploduje, stačí se ještě před tím katapultovat speciální vojenská kapsle ukrývající nanoboty. Kapsle se řítí do zoologické zahrady, a co čert nechtěl, zrovna do výběhu obřího krokodýla Stelly. Ten se začne proměňovat postupně ve stroj, zatímco se ho snaží dostat dorazivší armáda i hlavní ošetřovatel. Dee Wallaceová je tentokrát v roli padoušské doktorky Rileyové, co vede tajný výzkum. A jak už to bývá, tak největším nepřítelem není měnící se krokodýl, nýbrž doktorka. Samozřejmě jde o levný snímek s mizernými hereckými výkony i triky. Bohužel, ač obětí je dosti, jejich zkázu si divák v přímém přenosu nevychutná. Krve dosti, ale tím to také končí. Sežráni jsou jako vždy hlavně ti, co si to zaslouží, ale aby to nebylo černobílé, tak zařve i pár kladných postav. ()

misterz odpad!

všechny recenze uživatele

Takéto filmy asi vznikajú jednoducho preto, aby sme si tie lepšie viac vážili. Inak si neviem vysvetliť natočenie tejto abnormality. Len jeden poznatok: Marabunta: Vraždiace mravce 1998) sú konečne výkalovo prekonané. 1/100 ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si zapnul telku a pustil jsem si hovnokroka, no komedie jak má být, je krásně poznat, že film dělali malé děti... Krokouše nakreslili vodovkama opravdu pěkně, scénář byl prý prvotina devitileteho kluka jménem František, a filmové triky dělal zase jedenactilety Lojzík. Herce prý sehnala Gábina přes aukro, takže je měli prý skoro gratis (složili se na ně z kapesného). Videokameru si třináctiletý Antonín tajně pujcoval od rodičů, takže ano, on byl ten mladý nadaný režisér. Jinak prý měli při natáčení všichni čelenky z amerických vlajek, proto ta "USA" výroba... Ale je to jen marketingový trik, aby se to lépe prodávalo. Když člověk vidí za oponu a má přesné informace, nezbývá mu než hodnotit plným počtem :) takže za mě jasných 5* Ps: prý jejich další film bude srackažralok, vše bude točené na Ivanuv nový chytrý telefon který je prý vodotěsný, tak se budou točit exteriéry u Gábiny v jejich velikém akvárku. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Asi nikoho nepřekvapí, že tento televizní céčkový film pochází z bohaté distribuce Syfy, která se přímo vyžívá v obohacování scifi-hororové scény nejbizarnějšími kousky určenými převážně pro své věrné diváky. Už před nějakou dobou jsem zcela kapituloval nad stupiditou jednotlivých scénářů a špatností CGI efektů. Pokud totiž divák hledá kvalitu, měl by podobně laděné filmy zcela ignorovat. Pokud se však chce pobavit na předhánění se scénáristů ve vymýšlení co nejdebilnějších zápletek a nejbizarnějších scének – je zde zcela určitě na správné adrese. Opět zde máme další nepovedený tajný vojenský experiment, který se „nešťastnou“ shodou okolností nepodaří utajit před širokou veřejností, no a ta se s ním nedobrovolně seznámí tím nejbrutálnějším způsobem. Mrtvých tu máme ve filmu opravdu dost, ale jelikož byla naše robo-krokodýlí dáma velká stydlivka, většinou se vše důležité odehraje mimo záběr kamery. Zřejmě se nemohla smířit nad svou děsnou visáží, protože CGI efekty byli tentokrát opravdu hrozné. Snad až ve chvíli, kdy Stella zcela pozbyla své zvířecí podoby a stal se z ní Robocroc jsem zaregistroval nepatrné zlepšení. 20% ()

kajda.l odpad!

všechny recenze uživatele

Větším hororem, před začátkem sledování Krokodátora, byl pád klíčů do výtahové šachty! Kdo ví, chápe. Kdo neví, ať neví. 5% ze celkem pěkný holky. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Hele, mrzí mě, co se stalo mezi mnou a tvou přítelkyní.." - "Přítelkyní ?? Byla to moje sestra !!" - "To v Irsku není rozdíl, ne ?!" ;) ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

No tak tohle je parádní srajda ve které jsou dobré jen ty buchty. Občas to působilo úsměvně, ale většinou je to hodně špatný. .... 5% ()

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Bolo to tak uletené, tak zábavné a tak nelogické že som sa bavil každou sekundou. Veru, keby sa to nebralo tak vážne v pohode by sa to mohlo vyrovnaťnapríklad , dneska už kultovému, filmu menom SHARKNADO. Už len ten názov má v sebe tú céčkovú údernosť. Let raketoplánu, na vesmírnu stanicu sa nezdarí. Vesmírny modul plní malých nanorobotov havaruje avšak obsah sa nejako nepoškodí. Zhodou okolností spadne presne do ohrady obrovského krokodíla. Nanoroboti začnú meniť svojim, spôsobom, mierumilovného starého obojživelníka na stroj ktorý túži iba zabíjať. Zoologická záhrada plná ľudí je tým v ohrození života. Akým spôsobom sa jeho molekuly menili na kov. Prečo potreboval neustálu organickú potravu keď už bol celí s kovu. Kde mal baterku ako sa nabíjal. Prečo videl na červeno ako terminátor. Ako bolo možné že ho ovládala stará babka pomocou I-padu. Na tieto otázky tu nenájdeme odpoveď avšak o to je to zábavnejšie 2.5* ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Odpad jak vyšitý, ale jako komedie hodně naivní,ale jsem se i zasmál, tak že aspoň za jednu. Nestačím žasnout s čím vším tvůrci jdou na plátno. Co nás čeká příště? Jinak si nemůžu pomoci, ale opět když mají použít mobil , tak buď mají vybytou baterku a nebo není signál a to jsou v akvaparku, už je to docela dost trapný, aby pokaždé když je třeba nefunguval. Herci jsou jak komparzisti z ulice, naprosto toporní. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Celý film se mi líbil, o tom žádná. Bohužel velmi zápornou stránkou snímku je zde zmiňovaný krokouš, kterému vůbec nesluší digitální animace. To je prostě hnus velebnosti! V druhé půli filmu po transformování mě to už nějak nevadí. Víc k tomu snad nejde ani napsat a kdyby jo, tak bych musel přemýšlet o změně hodnocení. 35% ()

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Krokosaurus hopkavý cválá jako antilopa, v očičkách má radary a je to koumák k pohledání. Lidské lemouny si dává s fazolkami a lehkým chianti, nepohrdne ani jinými živočišnými kamarády, co zoo dá. Těch jsem litovala víc. Chrabří mazlíčkáři jsou celkem koukatelní, ale že by člověk litoval jejich přeměny v granule, to zas ne. Navíc, ač je to gastronomické rouhání, tady by to chtělo kečup. Nepochopila jsem jen, proč krokouš vnímá kořist jako jídlo, když je ve skutečnosti jen útočnou zbraní, které k fungování stačí softwarové kuličky. ()

Reklama

Reklama