Reklama

Reklama

Naivní Ray pašuje v břiše drogy z Thajska do Austrálie. Na hranicích ho chytí, ale on odmítá přiznat, že nějaké drogy má. Proto je odvezen do hotelu, kde policie čeká dokud nepromluví, nebo dokud drogy nevyjdou ven...
 Ray Jenkins je možná trošku naivní, ale jinak normální milý chlapík. Když mu jeho kámoš Gavin představí myšlenku o rychlém výdělku v podobě pašování drog, Ray neochotně souhlasí. Suverénně spolkne pěkných pár pytlíků plných drog a vyrazí z Thajska domů do Austrálie. Tam má v plánu proplout kolem celníků a sbalit peníze vydělané za pár hodin strachu. Po příletu však ztratí chladnou hlavu a jeho skvělý plán překazí australští federální policisté. Ray odmítá kápnout božskou o podivném obsahu svého žaludku, proto je odvezen do hotelu, kde bude sledován tak dlouho, dokud nepromluví, nebo dokud důkazy nevyjdou ven. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (71)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když máte v útrobách dvacet kondomů s heroinem a jste takřka dva týdny na hotelu pod policejním dohledem, přichází čas na motto Ivana Hlinky. Hlavně se z toho neposrat.. Originální námět, cit pro černohumorné situace, zdánlivě bezvýznamné scény, co nakonec zacvaknou do soukolí a jako bonus sexistický knírač Elrond, který jen potvrdí, že pár postav tady klame tělem.. P.S.: Tak se nám zase sešla dvojice krotitelů nadpřirozena Specs & Tucker. Jeden z nich však nyní zaujal k vymítání zla z lidské schránky zcela jiný postoj.. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Angus Sampson je totálně nesympatickej černohubec a zvyknout si na něj je fakt psychologicky náročný. Musím se přiznat, že s ním jsem měl fakt velkej problém. Jakmile si ale užil Thajsko a domů jel s bůhví o kolik kilo těžším žaludkem plným heroinu, začala to bejt docela zábava. Nejenom, že mi to představilo pár australských zákonů, které pravděpodobně nikdy nepoužiju, také mi tu představila možnej způsob obživy a pár zkorumpovanejch policajtů, kteří tomu dávali ten správný nádech sviňskosti. Nebejt tam oni, tak za ten sevřenej žaludek Angus dostane jednu hvězdičku, s nimi to ale byla vcelku zábava a celkově s nimi vyústila k celkem schopnýmu závěru, na kterej jsem v průběhu filmu dokonce i čekal. ()

Reklama

lillien 

všechny recenze uživatele

Pokud je film opravdu natočený podle skutečné události, musím ještě hvězdu přidat, protože pak se z něj vskutku stává ojedinělý koprologický survival. Pochopitelně jde o dílo skrz naskrz nechutné, ovšem s tak originální zápletkou "o hovně", že jsem z pouhé zvědavosti musela vydržet až do konce. Závěru se dočkáte jen v případě, že se vám podaří hodinu před kukajdou nic nejíst, pokud možno ani nepít a s romantickým sexem po příjemně stráveném filmovém večeru ve dvou bych taky moc nepočítala. Když vydržíte čekat na finální sraní, tedy máte-li dostatečnou průpravu a empatii například vlivem chronických zácp, jistě oceníte, že film je kromě těch prdů, hoven a střevními potížemi zbledlé zpocené pokožky jinak dobře zahraná a zábavná krimi komedie. A nebo taky ne. Hlavní postava je totiž natolik nepřitažlivý kus hňupa, že jsem mu ty peprný chvilky s vlastním kaviárem i docela přála. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

To je opravdu divnej film. Pašerácký úvod je skutečně jen takové krátké nadechnutí, jádro filmu spočívá v tom, že se Ray válí na posteli v hotelu a odmítá se jít vyfekálovat, zatímco jej sleduje parta policajtů, kteří si přejí opak. Je to skutečně bizarní a taky dost nechutné (Ray neváhá svá lejna v jednom záběru i pojídat a to je vážně příliš). Síla tohoto filmu však není v příběhu, nýbrž v hercích. Ostřílený Hugo Weaving předvádí fenomenální výkon v roli cynického a násilnického policajta, zatímco Angus Sampson v titulní roli skutečně vypadá jako dokonalý blbec a vzhledem k tomu, že si celej film nejen napsal ale i zrežíroval, tak to asi vážně bude divnej týpek. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Víte co je lepší než sex? No, dva sexy. A víte co je lepší než dva sexy? Pořádně se vysrat. (lidová moudrost) Angus Sampson je naprosto ideální kandidát na roli přitupělýho australskýho opraváře televizorů. A skutečnost, že s žaludkem plným heroinu by si člověk zasloužil pár smrdutých chvilek na toaletě je víc než zjevná. Jenže to prostě nejde. Kodein a policie jsou bezpečnou devízou v tom, aby člověk na ten záchod ani nepomyslel. Nechutný a zábavný. 75% P.s: agent Smith je prostě fízl každým coulem ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama