Reklama

Reklama

Lost Place

  • Německo Lost Place
Trailer

Obsahy(1)

Čtyři středoškoláci vyrazí na piknik do přírody. Pomocí mobilního navigátoru najdou v lese opuštěnou vojenskou základnu. Zpočátku jsou studenti nadšeni, že našli ukrytý objekt. Jenže kdysi dávno, během studené války, se v tomto místě experimentovalo s elektromagnetickými vlnami. A co zprvu vypadalo jako dobrodružství, se náhle promění v noční můru. V základně se začnou dít podivné a velmi děsivé věci. Vypadá to, že v tomto prokletém místě, šílené experimenty pokračují a testům jsou tak vystaveny životy mladých přátel. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

molcan2 

všechny recenze uživatele

veľmi zlá skúsenosť. Prvá časť filmu, sa zaoberá geo-catchingom a má veľa chýb a omylov. So starým GPSkom sa potápať a používať ho pod vodou. (čo sa samozrejme nedá, pretože nie je vodotesné) Chlapci nájdu koláčiky v bedni ktoré sú tam pol roka a tak ďalej a tak ďalej.Dokonca aj obchodovanie s tou bedňou nie je správne. Hororová časť na druhej strane má nezrovnalosti kde sa len pozriete. Človek, ktorý vie že to miesto je nebezpečné ale neodíde. Elektrické zariadenia sa chovajú fyzicky podivne a najhoršie zo všetkého je že to vôbec nie je strašné. ()

Junys 

všechny recenze uživatele

Luxusní prostředí to se mě líbilo. Snaha o jakousi Teslovu cívku. Zajímavý horor ale aby dostal víc hvězdiček, musel by být ještě lepší.. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Partička mladých sa zase raz zatúla tam, kde by nemala a zase raz na to doplatí. V tomto prípade ide o opustenú, experimentálnu vojenskú základňu, ktorá si však svoje tajomstvá stále poctivo ukrýva. Celkom pekne natočená nuda. Na jednu stranu je síce fajn, že film kladie dôraz skôr na mysterióznosť, než na klasické vyvražďovacie klišé k akému sa takéto námety zvyčajne stočia, ale na druhej strane to zase až tak nepomáha, pretože je to celé až príliš rozvláčne, stereotypné a nedostatočne zaujímavé. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama