Reklama

Reklama

Dům kouzel

  • Belgie Le Manoir magique (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Opuštěný kocourek Bouřka se jednoho deštivého dne ukryje v tajuplném domě starého kouzelníka, kde bydlí také celá řada nevšedních bytostí ze světa fantazie. Ale ne každý je nadšený příchodem nečekaného hosta. Králík Jack spolu s myškou Maggie udělají všechno pro to, aby kocourka vyhnali. Situace se ještě zhorší, když kouzelník skončí v nemocnici a jeho chamtivý synovec využije šanci, aby dům prodal. Kocourek se nevzdává a rozhodne se spolu s novými kamarády společný kouzelný dům zachránit. (Mirius FD)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (69)

spotczek 

všechny recenze uživatele

Protože je to film pro děti a těm se líbí (dcera ho na youtube sjíždí dennodenně), myslím, že splnil, co se od něj očekávalo. Myšlenkově je to prosté, ale nikoliv hloupé. Technicky více než průměrné. A já oceňuji především propagovanou estetiku: staré neznamená špatné! Naopak mě příjemně překvapil dceřin vkus. Lehký nádech vintage stylu v pohádce o milém starém pánovi, jehož domov před nenechavým synovcem zachrání jeho mechanické a robotické hračky pod vedením kocourka Bouřky. A hlavně to zvládnou díky tomu, že překonají vnitřní rozbroje a začnou spolupracovat! Kéž by nová generace s touhle strategií i zestárla😉 ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Príjemné 3D prekvapenie z Európy. Predchádzajúce belgické animáky boli iba priemerné, ale tento vybočuje. Človeku sa až nechce veriť, že to nie je made in u.s. Prepracovaná akčná a sympatická animácia s síce nie až tak originálnym, ale zato poctivo spracovaným príbehom. Nenáročná, a tým pádom pre deti ako ztvorená. Čomu by zodpovedal aj, povedzme že, ľahší humor. ()

Reklama

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Průměrný animovaný film pro děti (ani bych neřekl rodinný). Děj je možná až příliš přímočarý. Občas dobré akční scény / zajímavé "záběry", animace a technická stránka mi přijde velmi slušná, občas nějaký vtípek, spíše akční, než verbální. Jediné co mě nějak výrazněji zaujalo byl fakt, že občas zazní písnička třeba od The Cure či od The Madness! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ono je asi celkem jedno, jestli bude hlavní postava kocourek, malý želvák, anebo třeba mimozemšťan. Hlavně aby tyhle animované filmy z belgické provenience prostě byly na první pohled roztomilé a byla zde tak větší pravděpodobnost toho, že to na první pohled zaujme děti. To pak člověk ocení "Rebelku", která zrovna takhle prvoplánově roztomilá nebyla. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Joooooo to jsem jednou takhle dostal za úkol pohlídat dceru maminčiny kamarádky, a byl mi přidělen tento animák v kině. Musím říct, ale že byl do písmene strašně fajn a ten kocour byl taky odvážný, když tak nějak i velil té skupince, co byla v tom domě. V jednu chvíli jsem si fakt myslel jen v to nejhorší. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama