Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pocta legendárním hitmakerům, kteří obohatili českou populární hudbu o nesmrtelné hity. Nejznámější skladby Karla Svobody, Jiřího Štaidla a Jaroslava Wykrenta zpívají M. Absolonová, L. Machálková, M. Rottrová, H. Zagorová, J. Zelenková, P. Janů a další. Hrají Boom! Band J. Dvořáka a Neřež Z. Vřešťála. Pořadem provází D. Gondík. Královny popu vstoupily na jeviště poprvé v roce 2000 a od té doby přitáhly pozornost statisíců televizních diváků. V červnu letošního roku se proto uskutečnil další ročník tohoto jednoho z nejprestižnějších popových eventů, a nabídl opět nezapomenutelný zážitek.
Letošní ročník byl věnován poctě legendárním hitmakerům, kteří obohatili českou populární hudbu o nesmrtelné hity. Program, v němž vystoupí zlaté slavice, legendy i vycházející hvězdy, je sestaven z nejznámějších skladeb Karla Svobody (75 let), Jiřího Štaidla (70 let), Jaroslava Wykrenta (70 let) a dalších. Diváci se mohou těšit nejen na krásná sólová vystoupení, ale také mimořádné duety, ve kterých dostali příležitost zazářit také pánské hvězdy – ať už frontman skupiny Kabát J. Vojtek nebo letošní držitel Cen Thálie J. Kříž. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Ani jsem netušil, že královny popu jsou nějaká každoroční akce. Pravda je, že dobré hity si člověk poslechne rád, ale podle mě byly písně chybně rozděleny. Hlavně Leona Machálková nebo Ilona Csáková byly vůbec rády, že je uzpívaly. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Sestřih každoroční akce, tentokráte konkrétně z roku 2013, který se nejspíše zařadí mezi klasický výběr archívu ČT. Písničky i zpěvačky ok, nic víc, nic míň. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Měl jsem to včera večír hozené spíš jen jako kulisu, ale zaujala mě Absolonová v opravdu sexy šatech, kterak zpívala hrozně písničku od Marty Kubišové – to si dělala prdel…? Machálková, Zagorová celkem v pohodě, Gondík je prostě Gondík, ten už jiný ani nebude. Jako pocta autorům OK, velké štěstí, že to netrvalo dlouho a já jen potřeboval něčím zaplnit večerní čas. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Dalibor Gondík uvádí koncert známých zpěvaček za doprovodu kapel Boom! Band Jiřího Dvořáka a Neřež kapelníka Zdenka Vřešťála z Hudebního divadla Karlín k poctě známým hitmakerům. Jde o jedenáctý ročník koncertů královen popu - tentokrát s podtitulem S láskou. Písničky jsou opravdu hezké a i provedení není nijak špatné. Hodina rozhodně příjemná a líbivá. Výběr zpěvaček v pohodě. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama