Reklama

Reklama

Recenze (4)

Podema 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi to, samozřejmě nějaké výtky jsou na místě, ale to má vlastně každý film. Nikdo a nic není dokonalé. Musím hlavně vyzvednout Daniela Sharmana, který tam má konečně dospělou roli. Kdyby někoho udivil konec, tak vězte, že je to hlavně pilotní film, na který navazuje seriál When calls the heart. ()

marusshhka 

všechny recenze uživatele

Naivní a velmi vzdálené od reality, ale slouží jako dobrá oddychovka. U produkcí Hallmark mě mrzí ta nepropracovanost, nevyužití potenciálu příběhu a pak taky "detaily", které ubírají na už tak dost podryté uvěřitelnosti... herečka má po několika dnech cesty pěšky pořád bílé šaty, děti ve škole jsou jako strnulé figuríny, všechny jsou čisté apod., ale zároveň se to dá asi čekat. ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Taková slabší (a prostší) oddychovka ve stylu Doktorky Quinnové, ale s učitelkou. Proč jsem film chtěla vidět jsem si uvědomila ve chvíli, kdy se objevil Stephen Amell. Sluší mu to tam, ale jeho role je jen štěk. Nudné, s logickými chybami, ale koukat se na to dá. ()

wdc 

všechny recenze uživatele

Začátek nic moc, ale pak je to docela zábavné i romantické. Celkem neškodný film bez násilí ("křesťanský" film) asi zejména pro příznivce romantických filmů a telenovel. Možná, že je film cílený spíše na mladší generaci. ()

Reklama

Reklama