Reklama

Reklama

Za láskou do Paříže

  • USA We'll Never Have Paris
Trailer

Poté, co při žádosti o ruku kolosálně pohoří, se těžce neurotický Quinn Berman (Simon Helberg), který právě prožívá krizi středního věku, vydává do města zamilovaných, aby získal zpět jedinou lásku svého života - Devon. Příběh inspirovaný skutečnými událostmi pojednává o Quinnovi (Simon Helberg), který už několik let žije v oddaném vztahu s Devon (Melanie Lynskeyová), již se chystá požádat o ruku. Avšak jen do té doby, než mu jeho okouzlující blonďatá kolegyně vyzná lásku. Quinn začne o manželství okamžitě pochybovat a nakonec dlouholetý vztah se svou lepší polovičkou ukončí. Po krátké aférce s blondýnou si však Quinn rychle uvědomí, že udělal největší chybu svého života, a vyrazí do Paříže, kam se jeho jediná skutečná láska mezitím odstěhovala, aby ji získal zpět. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Film, divne rozpoltený, medzi svoje klady a zápory. Indie look, vynikajúci soundtrack, Paríž. Na druhú stranu: scenár, postavy. Všetko predimenzované, každý jak keby z iného nezávisláku. Užívateľ Thomick má s tou Wolowitzovou polohou pravdu, tu konkrétne nepasuje. Maggie Grace je šialená stíhačka, Melanie Lynskey tehotná a nepríjemná, Quinto s jeho papričkami - tak ako všetci - úplne mimo štýl. Vo výsledku to nie je ani komédia, ani poriadna romantika, namiesto príjemného a osobného (akým to chce byť), nesúrodý bordel, miestami pseudo Allen, miestami Fotr je lotr. Aby som zas nepreháňal, nepozerá sa nato zle. Akurát tie šablony uškodili. A že ich bolo. ()

tereez 

všechny recenze uživatele

Devon (Melanie Lynskey) a Quinn (Simon Helberg) spolu chodí už od střední školy, Quinn se stále nemá k žádosti o ruku a Devon dochází trpělivost.. kolikrát jsme už takový příběh viděli? "Based on a true story" - dá se opravdu říci "bohužel" - taky jsem takový příběh žila, troufám si říct, že ho žily statisíce lidí a díky tomu jsme ho na plátnech nebo v TV viděli už snad 100x ve více či méně zdařilých obměnách. Tohle je bohužel hodně slaboučká obměna, kterou nad vodou drží jen Simon Helberg a těch pár vteřin, kdy jste překvapeni, že jste spatřili Zacharyho Quinta. Místy ze scénáře dýchne Simonův Howard z TBBT, ale vtípky jsou jen k pousmání a je jich tam jako šafránu.. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jedinou skutečně zajímavou postavu tu má Zachary Quinto. Jenom on je skutečně vtipný, jinak je to přehlídka těžko uvěřitelných a těžko snesitelných charakterů. Hlavně sám Simon Helberg, který napsal scénář a dělal i spolurežiséra, ukazuje, že tohle opravdu není herectví, kterým by měl prorazit. Hloupá komedie s opravdu debilním závěrem. ()

quip 

všechny recenze uživatele

Fuuuuuck! Haters gonna hate. Seriously, I don't get you people. Ok, problém je v tom, že všichní místní komentující se na film dívali optikou Simona "Howarda" Helberga, postavy ze seriálu TBBT. Nikomu úplně nedošlo, že postava Howarda je ztvárněná Helbergem velice přirozeně, je blízko jeho vlastní osobnosti. Pokud je potom váš problém v tom, že se jeho postava ve filmu podobá postavě v seriálu, upřímně to nechápu. Vezměte si aktuální hereckou hvězdu Benedicta (Cumberbatch, obviously) - střídá roli za rolí a ve všech je brilantní - Sherlock, Frankenstein, Khan, Assange, Smaug, Turing...v každé roli ztvární úplně jinou postavu...ale pořád je to Benedict. Podívejte se na Helbergovu roli v We'll Never Have Paris stejnou optikou (vždyť je to film o jeho vlastním manželství, co napsal spolu se svojí ženou, proboha!) a třeba si uvědomíte, jak pošetile vaše komentáře zní. ()

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

Jako prvotina Helberga to není zas tak špatné,ale v porovnání s ostatními filmy,kterých je plno a mnohem lepších,to zas taková sláva není. Hlavní problém vidím v samotných postavách. Už postava Quinna je pěkně nesympatická a jen těžko mu budete fandit,tím spíš,že je to takový idiot. Vlastně celý film je takový nemastný-neslaný a už na začátku ztrácí dech,což se brzo projeví. Film má 95 minut,ale já měl pocit,že to trvá věčnost ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Keď Quinn navštívi svoju priateľku v Paríži, tá si po otvorení dverí dá prekvapene ruky na tvár. Pri zábere zozadu ich tam ale nemá. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama