Reklama

Reklama

Mischief Night

  • Velká Británie Mischief Night
Trailer

Obsahy(1)

Mischief Night rozpráva príbeh mladého dievčaťa menom Emily Walton (Noell Coet), ktorá po autonehode, pri ktorej prišla jej matka o život, trpí psychosomatickou slepotou. Je noc pred Halloweenom a do jej domu sa snaží dostať vrah. Keďže je Emily slepá, môžu ju a jej najbližších pred záhadným útočníkom zachrániť už iba jej inštinkty. (kubqo)

(více)

Recenze (29)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Obrovské zklamání ...? Ani ne, nic jsem nečekal a tentokrát nic nedostal ... Pomalé vyprávění vyloženě bolí, do poloviny filmu se nic neděje, trapné lekačky, maskovaní útočníci,kteří se snaží působit hrozně cool, vykradené nápady z hororů 20 a více let starých, předvídatelný konec ... Posledních vygradovaných 5 minut, kdy zazní chvíli i dobrá působivá nakopávací hudba a dočkáme se nějaké té intenzivnější akce a brutality, už u mne dojem z filmu nezvedl ... Po absolutně grandiozní "home invasion" adrenalinové jízdě You're Next 2013 byla tohle hodně studená sprcha ... :-( ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Letošní rok je hororová home invasion konkurence příliš silná, takže tahle pohádka o slepé dívce a násilnickém truhlíkovi ve žluté pláštěnce (šťastný konec included) moc šancí na pozitivní přijetí zmlsaným diváctvem nemá. Zvlášť když zmíněný žluťásek většinu stopáže jen nudně kokotí v koutě a nic nedělá, přičemž Esmeralda se stíhá mrzačit sama stoupáním na ostré předměty apod. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Ježišimarjá, co to bylo? Psychicky bloknutá slepá nána, která líta s polorozbitým mobilem po bytě a když už na někoho známého narazí, tak ten dotyčný ji odloží do kouta s dovětkem: "počkej tady". No musel jsem se smát, to byla opravdu amatérská komedie. Navíc s herci z ochotnického spolku. Doporučuji, nestahovat a nebo ihned smazat! ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Jedna slepá holčina, maskovaný zabijak v žltom pršiplášti a k dispozícii jeden domček. Do toho sa sem tam primieša nejaká nepodstatná vedľajšia postava, ktorú je nutné odkrágľovať. A "family home terror" o hre na mačku a myš sa môže začať. Nečakal som síce napínavú a atmosferickú pecku typu "Strangers", lebo to by som chcel asi veľa, takže sklamaný nie som. Pozerateľná, neurážajúca blbinka, síce napínavé to nebolo ani trochu a inteligencia zabijakov pokrivkávala tak, až som sa chytal za hlavu (navyše na dnešné pomery mi to prišlo až prehnane naivné), ale aspoň to nenudilo a občas potešila nejaká vydarená vraždička. U mňa je to priemerný horor, ale už som rád aj za to málo. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Film som si najprv zmýlil s rovnomenným hororom, ktorý však očividne ešte nevyšiel a na ktorý ma nalákal sympatický trailer s Malcolmom McDowellom. Čo by však nevadilo, ja si pozriem každý horor rád, pokiaľ nie je nudný... ale toto bol trochu zbytočne rozťahaný home invasion slasher, ktorý sa urputne (a pomaly) snažil vybudovať atmosféru, no akosi to prestrelil, až sa mi pri ňom začalo driemať. Pritom naháňačka, resp. skôr schovávačka, slepej pipky a dementa v pláštenke mala dobrý základ a peknú úvodnú scénku, ktorá navnadila, takže z toho kľudne mohli vyžmýkať aj viac. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Slepá teen fešanda v opustenom dome Vs retardovaný vrah v žltom pršiplášti od Vietnamcov za 3 eura. Ak Vám to pripomína súboj zo "Street fighter" či "Fantastic 4", mýlite sa. Toto by mal byť námet na "home invasion" jak vyšitý. Nakoniec je z toho thriller rozprávka so šťastným koncom ( nič horšie sa v horore, ani nemôže stať! ). "Mischief Night", nič originálne okrem "BOOO", neponúkol. Dve gore scénky, "happy end" ( Ja vidím! ) - no na parádu. Ale aby som len nekritizoval. Oceniť kladne možno napríklad snahu o budovanie atmosféry, ktorá bola miestami vďaka hudobnému doprovodu veľmi slušná. Pár zvratov celkom potešilo. No ale prečo som vlastne tento snímok tak "zjebal"? No lebo sa v ňom nachádza až príliš retardovaných postáv, na čele so sympatickou pani z aplikácie na vytáčanie hlasom. Samotné chovanie "murdera" radšej nebudem ani komentovať. Tento snímok je z hľadiska myšlienky akousi lacnou kópiou, ešte lacnejšieho "Purge" - 45%. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedený film, který mě dokonale odradil první čtvrt hodinou, to bylo příšerně natočený a strašně klišovitý. Pak se objevíme u slepé holčiny a film začne konečně pořádně nakopávat. ten námět že slepá holka je proti maskovaným vrahům se mi líbil. Některé scény kdy slepá holka je pár metrů od vraha a nevidího mi přišlo fakt dobře zvládnuté. Nicméně tak či onak má film pár naprosto nudných míst jako třeba minulost té holky, to bylo naprosto na prd. Stejnak jako mě celkem naštvalo byl motiv vrahů který nebyl nějak moc vysvětlen. Naštěstí další věci jsou dobré. Krvavé efekty jsou výborné a celkově film potěšil. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Předem napíšu,že žánr home video ( teda home invasion) nemusím,ale když nějaký výjde, rád se mrknu. Toto byl i případ právě Mischief Night, moc jsem nečekal, skoro nic,ale nakonec jsem byl velice překvapen. Chválím výborný nápad tvůrců, kde slepá holčina bojuje s nevítaným hostem. Ten pocit když nic nevidíte a on klidně stojí vedle vás, není zrovna nejlepší a dokonce mě i zamrazilo. Závěrečná pointa překvapila taktéž a gore se zde objevilo taky. ( Scéna s motorovou pilou mě potěšila a donutila mě zvýšit hodnocení). Pokud nemáte co dělat, jste sami doma a jste slepí je tenhle film rozhodně pro vás. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

A tak tu máme zase opuštěný domeček, oběť a blbce ve žlutý pláštěnce. Slasherová vykrádačka , která hodinu příšerně nudí a zbytek času nudí jen o něco méně. Jak to dopadne je jasné už na začátku, protože zabít slepou holčičku (i když tu krávu jsem chtěl zamordovat hned na začátku) by způsobilo poprask u Americké unie nevidomých a vzhledem k tomu, že se jedná o poruchu psychosomatickou, nebudu ani moc spoilerovat (přesto SPOILER) když napíšu, že zrak se děvence vrátí v tu nejvhodnější dobu. 10% za pilu. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Díky holce, která hraje hlavní part, je to koukatelné, i když poslední čtvrtina je už jenom scénáristický hnůj. 55% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Už ten začiatok, keď bol napadnutý ten pár, tak tam bolo nadrbaného toľko klišé ako napr. utekala, potkla sa, vypadli jej klúče z ruky od auta a tá najznámejšia nešlo naštartovať auto. A to bol len začiatok a ja som už v tej chvíli tušil, že je zle a tento film bude trapas. Tá slepá holka bola sympatická, ale tak sprostučká, že mi bolo divné, že nezomrela už skôr, pri nejakej nehode. Ten pako v tej žltej bunde ma ináč vytáčal. Aký recesista, len tam stál a pozeral sa, čo bude tá slepá baba robiť. A všetky telefóny sú vybite, to je náhodička !!! Je to totálne tupá vyvražďovačka, bez nejakého navodenia atmosféry a s vrahom, ktorý je viacej na smiech, ako na hrôzu. V tomto filme som narátal aspoň 20 nelogických situácii a to som ich ani nerátal :-D Mám rád home invasion a viaceré takéto snímky mám veľmi obľúbené, ale táto do tej kategórie nepatrí a povedal by som, že je aj najhoršia, akú som kedy videl, a len zakončím: Nikdy viac !!! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Vznikl snímek, který ničím nevyniká a pouze hraje na to, že budeme se slepou dívkou soucítit. Kdybych měl pocit, že je to skutečně slepá dívka, asi by to i šlo, ale v tomhle případě se jedná jen o málo odvážný, málo promyšlený a celkem nenápaditý příběh, který staví na myšlence filmu „Očista“. Akorát že tentokrát už nejde o žádný skutečně drsný nápad, ale jen o klasickou myšlenku s člověkem uvězněným ve svém vlastním domě. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna filmovej moralista takže ať jde zabiják po komkoli vlna pohoršení se ve mně fakt nezvedne takže je asi malej zázrak že jsem k němu pocítil silnou vlnu nenávisti kdy jsem sledoval, jak tyranizuje bezbrannou slepou dívku. Já ho fakt nesnášel protože takováhle bezpáteřní stvůra to je moc. Každopádně na druhou stranu zas po dlouhé době vrahoun kterej fakt nemá svědomí a měl moc hezkou masku a to se cení. Noell Coet zahrála slepou tak, že jsem jí podezíral že slepá opravdu je. Hrála fakt dobře a navíc je to hezká holka. Její postavě jsem prostě šíleně fandil. Film jsem nadhodnotil jako kráva to bez debat. Ale horor který ve mně vzbudil takovou nenávist k vrahovi a naopak silnou vlnu sympatií k slepé dívce, kterou bych pozval na rande, musím náležitě ocenit. Každý tu nadává na atmosféru. Fajn jejich věc já ani nedutal jak jsem byl napnutej. Vražd málo ale je mi to fuk jelikož jsem se bavil i přes spoustu nelogičností královsky. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Teda rozdejchám kdejakou píčovinu, ale tohle je monumentální! Aby se holka kámošila s vrahem a pak si hráli na silnou dvojku? Dlouho jsem přemýšlel, zda jsem koukal správně..... 0% ()

kubqo 

všechny recenze uživatele

Mladá Emilly, ktorá je slepá je v dome úplne sama a do domu sa chystá šialený maskovaný vrah, ktorý ju chce zabiť. Typický americký horor, celý o tom ako sa snaží vrah v pršiplášti zabiť slepú ženu. Skoro žiadne napätie a väčšina scén vo filme je predvídateľných. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Sterilní horůrek se zhlédl v 'Očistě', akorát že tady je to "uličnická noc", kdy anonymní týnejdři (oblečení v pláštěnce a masce) vyvádějí voloviny – házení vajíček na dům, vniknutí dovnitř, masakr sekyrou. Kromě celkem slušné režie drží obehraný námět nad vodou ústřední hrdinka, slepá dívka s uvěřitelným traumatem, i když tedy zatraceně trvá, než přestane jen vyděšeně ječet a astmaticky lapat po dechu, a konečně vezme vyvětvovací pilu do vlastních rukou. Vražedný úvod se zbytkem nijak nesouvisí. 50 % ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Nevyhnem sa porovnaniu s takitsto tohotoročnými a tematicky podobnými filmami HOME SWEET HOME a PURGE. A aj keď sú tieto tri filmy vo svoje podstate dosť rozdielne a každý z nich sa uberá trochu iným smerom, majú predsa len niečo spoločné: veľký dom (vila) americkej vyššej vrstvy, maskovaného záporáka (alebo viacerých), neskutočne odfláknutý scenár, hlúpe, nelogické chovanie postáv a hlavne neskutočne nudný priebeh. Je to bieda. Mischief Night neprekvapil, práve naopak. Je to presne taká sračka akú som očakával a až na nádhernú Noell Coet v hlavnej úlohe sa tu prakticky nebolo na čo pozerať. Všetky postavy celý film pobehujú hore, dole po dome, z predsiene do kuchyne, z kuchyne do izby, z izby do kúpeľne, potom vybehnú von pred dom pobehajú si po okolí, aby sa nakoniec vrátili naspäť, tentokrát do garáže. Stále viac a viac sa čudujem ľuďom, ktorí tvoria takéto filmy, že na tom stále dokážu zarábať. Mám v sebe také nepokojné nutkanie kúpiť si kameru a pripojiť sa k nim. Veď napísať niečo takéto by som hádam zvládol aj ja... 30 %! ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Takový odporný klišé, hroznej humus kde se už po 20 minutách tak nudíte, že si chcete prostřelit hlavu. Hroznej film! Jedna hvězda za tu slepotu jinak je to fakt odporný. 10% ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Taky vám ve filmech připadá divný že si slepci doma svítí? Mně teda jo. Každopádně film je neurážející home invasion se zabijákem plížícím se za slepicí po baráku, kdy to sem tam schytá někdo kdo přijde votravovat zvenku. Neni to nákej extra nátěr ale sračka to taky neni a 48% tady bych řekl že může některý lidi odradit, čemuž nepochybně napomohl samozvaný ostravský hororový guru, jehož nevkus smrdí až sem na západ Čech. ()

Reklama

Reklama