Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve snímku Přetvářka z dílny Jamese Franca začne život připomínat bojová umění poté, co student filmové školy posedlý francouzskou novou vlnou najde svou múzu v tajemné a svůdné herečce Catherine. Tarry i jeho nejlepší kamarád Phil okamžitě propadnou jejímu kouzlu. Brzy si však uvědomí, že čím více času tráví po boku této nádherné ženy, tím se zdá tajemnější. Po letech plných sexu, zrady a napáchaných škod se trojice ocitne v nebezpečné situaci, kdy je jeden z nich nucen bojovat o holý život. (Cinemax)

(více)

Recenze (7)

Marze 

všechny recenze uživatele

Pro někoho je film sexistické žvásty, pro jiného parodie, někdo to bere vážně...Každopádně je to dovedně natočeno, aby to polechtalo mozek. Postavy jsou nehodné vaší emocionální investice. Vizuálně je to přitažlivé, moderní, ale plytké. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

James Franco ako reziser ma teda vobec nebavi, sexisticke kecy su nepocuvatelne ..... plny pokus o indie film, nezajem z mojej strany : 6 % ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Slušný začátek (i když ten úplný úvod byl zbytečně urychlený), skvělá filmařská stránka, ale tím to tak končí. Jo, ještě plakát se mi líbí. Ale jinak moc netuším, o co se tady Franco vlastně snažil. Pohrává si to hned s několika tématy a způsoby, jak natočit na to dané téma film, ale ve finále to je vlastně o ničem. Myšlenkově a vlastně i příběhově. Práce s postavami skončí tak po půl hodině, takže jsem se pak o ně přestal zajímat a v závěru už mi jejich osud byl celkem ukradený, jako celý film. Fakt nechápu existenci tohohle filmu, dle obsahu jsem čekal nějakou poctu francouzské nové vlně a na základě vzhledu Catherine a občasných odkazů (třeba na tanec z Bandy pro sebe) to tak i ze začátku vypadalo, ale jak už jsem psal, pak se to rozplizlo v jakési nic. Franco ať radši točí buď komedie (jako The Disaster Artist) nebo ty svoje experimentální adaptace (jako As I Lay Dying), protože tohle... tohle mu prostě nejde. Krapet mi to svojí atmosférou "čekám, co z toho nakonec vypadne" připomnělo jeho další film Zeroville, ale navzdory tomu, že má hodnocení ještě mizernější než Přetvářka, ví kam jde a celkem se mi líbilo. 2* ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Prečo si Franco myslí, že je undeground, že jeho domovina je alternatíva? A hlavne, prečo točí takéto hovná? ODPAD! ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

James Franco a jeho pracovní nasazení... Sledovat jeho tvorbu, to je práce na plný úvazek :-) Co tu máme tentokrát? Režie, malá role k tomu a není to zlé, zjevně nízkonákladové, ale konzistentní, formulující myšlenky, kterých můžete mít plnou hlavu. Akorát hlavního hrdinu bych vyměnil, mladý od Vala Kilmera mě moc nepřesvědčil... 65% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

J. Franco vo svojom indie filmu zachytáva otvorený milostný trojuholník v zložení 1 žena a 2 muži. Úprimne povediac, nešiel na to zle, ale možnosti ktoré ponúka dané prostredie (filmoví umelci a všetko čo k tomu patrí) a potenciál charakterov jednotlivých postáv nie sú dostatočne využité. Z hereckého hľadiska sú najdominantnejší J. Levy a J. Temple. Paradoxne, hlavná hrdina v mnoho prípadoch dosť nevýrazný. Veľmi malé role pre D. Quaid a B. Cox. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Reklama

Reklama