Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Soudit ohromující bohatství je velmi záludný úkol. Opět boj o dítě, tentokrát mezi miliardářem Paulusem a jeho manželkou. Před soudcem Adamem Klosem stojí dvě stejně silné a bezohledné osobnosti, mezi nimiž se zmítá třináctiletý chlapec, v rukou matky zbraň, namířená před rozvodem na více než bohatého otce. A jedna zvláštnost, která Adamovi přináší velké rozpaky – jeho matka, známá a zkušená právnička, zastupuje právě onoho tvrdého, záludného a nebezpečného miliardáře. Jak se zdá, nebude to jen zápas mezi soudcem a pravdou, ale i mezi synem a matkou. Jako by kolem Adama narůstala nechtěná tajemství – vztah jeho rodičů, vztah s psycholožkou, záhada s letadlem, samé otázky a žádné odpovědi. Další anonymní dopis již obsahuje biblickou výhružku. Stále nechápe. A rozhoduje svou bulvárem sledovanou kauzu miliardáře a jeho ženy. Podle práva a svého svědomí, jak je přesvědčen. Ale cítí, že tenhle boj rozsudkem neskončil. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z doposud viděných třech dílů zatím nejintenzivnější hodinka. David Švehlík je ohromný sympaťák a už jen kvůli němu jsem rád, že má seriál poměrně dost dílů. Snad vydrží obdobně kvalitní. ()

Stružák 

všechny recenze uživatele

Tak jsem dal tomu seriálu tři díly a víc asi nepotřebuju. Je to strašně utahaný, strašně nevěrohodný a hlavně strašně stejný, bez jakýhokoli náznaku vývoje, nula, nic. Tyhle ukecávačky ze soudní síně mám obecně rád, ale tady jsou ty řeči úplně mimo. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama