Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z nejobtížnějších případů soudce Adama Klose. Surová vražda patnáctileté dívky. Ne, že by nebyli odhaleni viníci a postaveni před soud. Jsou to tři mladí muži, bezúhonní, dosud netrestaní, zdánlivě úplně normální. Přesto udělali něco, nad čím zůstává rozum stát. A nejen rozum, i obyčejný lidský cit. Soudce Adam Klos musí řešit něco, co se zdá neřešitelné. Nelze to uchopit. Tvrzení vrahů jsou neurčitá, jdou proti sobě a vzájemně se zaplétají. Výpovědi rodičů také nic neobjasňují, je z nich jen cítit bolest. Zcela jasné je pouze to, že patnáctiletá dívka byla těmito mladíky nebývale surově zavražděna. A soudce Klos i jeho senát stojí před úkolem vynést rozsudek. Musí určit trest za čin, se kterým se nelze vyrovnat. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od začátku druhé série jsou příběhy, především díky naživo ukázanému trestnému činu, o hodně lepší než v sérii první. Tento případ je opravdu Nelidský. Žádné svědomí. Tresty přiměřené. Jinak jestli jste si všimli, zatím hodně příběhů z této série skončilo pro pachatele až moc příznivě. Láska, Plán, Sestřička. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně dobrý a zajímavý díl o brutální vraždě nezletilé dívky třemi "obyčejnými" mladíky. Soudce sice ví, že to byli oni, ale jsou důkazy tak pádné, aby udělil výjimečný trest? Vztah k sousedům se nijak dál nevyvíjí, kámoš policajt se schází s ruským majitelem jím ukrytých peněz. Díl hodně zaměřený na soudní kauzu a i proto velmi dobrý. Osobní život soudce mě docela přestává zajímat. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ bestiální vraždy patnáctileté holky ( který se stal v roce 2013) je zpracován dobře. Myslel jsem, že se mi z toho zvedne trochu víc kufr, ale tvůrci se vyhnuli samotnému znásilnění a vraždě nějak detailně vizuálně takže to hlavní bylo až u soudu. Případ tří vymaštěných hovad, který asi nikdo nepobere. K tomu souběžná menší dějová linka, kdy policajt vrací peníze mafiánovi je taky dobrá ( dokonce Marko Igonda se tu objeví) . Malý rozdíl oproti skutečnosti je, že dva ti pachatelé dostali 24 let ale ten jeden jen čtyři. ()

dawid 

všechny recenze uživatele

Tragický případ znásilnění a obzvlášť surového zavraždění mladý holky. Mohla žít, kdyby... jí neshodili z balkonu, kdyby jí pak neuškrtili a nerozšlapali krk a nehodili jí do popelnice. Ale... je absolutní trest legitimní? Od klávesnice a kávy ne. Nebo ano? Co je pomsta a co trest? Nechtěl bych být soudce! Opravdu ne... P.S.: Gabriela Míčová je nadnebeská a epesní herečka. Bez jakýchkoliv debat. Je extratřída! Ale přece nemůže hrát jinou roli, než v první řadě :( ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

*Malá D. Byrtusová(postava dcery soudce Adama Klose-hraje ho D. Švehlík) je velmi dobře vybraná. **paní D.Kolářová(advokátka-matka soudce A. K.)+pan M. Daniel(policajt-soudcův přítel) =standartní,čili vynikající jako v předešlých epizodách... . ***Stejně jako pan David Švehlík v hlavní roli ... . Čili další vynikající díl : 5 hvězd a 86-87 % ,míň rozhodně ne.... . ()

vavria01 

všechny recenze uživatele

"A co vás k tomu vedlo?" "Svědomí." Mrazivý díl s velice dobrými hereckými výkony všech herců, zvláště musím vyzdvihnout tři mladé herce v rolích vrahů. ()

Reklama

Reklama