Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přepadení transportního vozu bezpečnostní služby, který převáží 46 milionů. Brutální, naprosto bezohledné, rychlé, se spoustou střelby. 128 výstřelů ze samopalů překoná pancéřování transportního vozu. Pachatelé jsou dopadeni, i když ne všichni. Dva z nich jsou postaveni před soud, kterému předsedá soudce Adam Klos. Není v nejlepší kondici, je unavený, přepracovaný, podezírá sám sebe, že je paranoidní. Dějí se kolem něj věci, které v něm vzbuzují nejasné obavy. I jeho přítel Igor má problémy, a velmi vážné. Jeho nebezpečné známosti se mění ve skutečnou past, do níž padá. Probíhající proces s lupiči se komplikuje. Nejenže obvinění, zkušení kriminálníci, všechno zapírají, ale přicházejí i problémy s důkazy, které policie shromáždila, a státní zástupce předložil. Obhajoba je dokáže účinně napadnout a znejasnit. Ale soudce musí dojít ke konkrétnímu rozhodnutí. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Chrysopras 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku slabší díl, ale zato ukázal, jak všechno může hatit laxnost nebo dokonce zlý záměr policie. Výborné výkony obžalovaného Čestmíra Řandy a obhájkyně Heleny Dvořákové! ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jako v první řadě je parádní plus glosy vnitřním hlasem, který je v druhé řadě nevyužíván tak jak by si zasloužil. Linka Daniela, který vrací prachy začíná být zajímavá sama o sobě, sousedi pokračují v tom samém a famózní byl dialog klienta s Kolářovou - " ..jdi to důchodu!" ()

Reklama

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Filmová loupež nese reálie trestného činu loupeže z roku 2013, kdy pachatelé přepadli v Přemyslovicích na Prostějovsku vůz bezpečnostní agentury Loomis  a připravili je o  33 milionů korun. Pachatelé na vůz stříleli samopaly a brokovnicí. Odsouzený byl recidivista Ján Bakalár který si odpykává 22 let ve vězení,  je z tříčlenné skupiny jediný potrestaný,  jeho komplice policie nedopadla a nenašla ani peníze. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím to už konečně uznat, že mě druhá série oproti té první vůbec netáhne. V té se v případě nezáživných procesů kladl důraz na intentivní postranní dějové linky. Ty jsou ale v téhle řadě střídmě nezáživné. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku jinak postavený díl a to je dobře, bylo to určitě koření série. Zatímco jindy víme, jak událost probíhala, tentokrát sledujeme zločin průběžně. Soudce má podařené hlášky. Kámoš předává zpět mafiánovi peníze a je při tom ošizen, soudcova matka poznává tvrdou realitu důchodcovského života. Velmi slušný a podařený díl, zábavný a místy i vtipný, přestože šlo o vyšetřování chladnokrevného zločinu. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Filmová loupež nese reálie trestného činu loupeže z roku 2013, kdy pachatelé přepadli v Přemyslovicích na Prostějovsku vůz bezpečnostní agentury Loomis a připravili je o 33 milionů korun. Pachatelé na vůz stříleli samopaly a brokovnicí. Odsouzený byl recidivista Ján Bakalár na 22 let ve vězení, který byl z tříčlenné skupiny jako jediný potrestaný, jeho komplice policie nedopadla a nenašla ani peníze. (sator)

Reklama

Reklama