Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři nerozlučné kamarádky a la Sex ve městě a jejich trable s muži. Jedna je rodinný typ, druhá zastává nezávazný sex a třetí je fyzioterapeutka, která stále čeká na toho pravého. Pak do něj vrazí na ulici a je šťastná, ovšem jen do té doby než se po něm slehne zem. Ze smutku ji vytrhne nová pracovní nabídka - stává se osobní fyzioterapeutkou finského premiéra, zraněného při autonehodě. Že by byl on ten pravý? (Severský filmový podzim)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (6)

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Argument pro ty, kteří si myslí, že na severu vznikají jen slušný filmy. Tahle kýčovitá romantika je koukatelná a neškodně prvoplánově milá asi tak 80 minut, pak nastává volný pád do sraček. ()

dozana 

všechny recenze uživatele

Severský filmový podzim 2014 / Hledání toho pravého po finsku. Zvláštní ale ne ve špatném, víc mě bavila první polovina, druhá byla trochu zvláštní :). ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Škoda, že dnes romantické komedie nemůžou prostě jen na hodinku a půl diváky pobavit, ale musí mít vyšší ambice, dvouhodinovou stopáž a čtvrtinu vaty. Přitom vtip tu je, dobře napsané vedlejší postavy také (bavil mě zejména premiérův asistent), ale potenciál byl v závěru zmarněn (slabší tři hvězdičky). ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Původní potenciál se začal vytrácet ve chvíli, kdy se někdo rozhodl z toho udělat ligovou zpatlaninu o všem "o ničem". Takhle se to točit nedá. Posledních 30 minut už jsem byla tak vytočená, že jsem to chtěla sabotovat. Nakonec jsem to nesabotovala, ale ostentativně jsem zvedla řadu ještě před koncem titulek. Tak, to jsem zabojovala!!!! PS: znovu opakuji, všem divákům, když máte smích takový, že přehluší dialog na plátně, je to prostě nevhodný. A sobě nařizuji, nechodit na filmy, které se tváří, že je dají puberťačky. Páč je jich pak plné kino. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama