Reklama

Reklama

Bitten

(seriál)
Trailer
Kanada, (2014–2016), 24 h 18 min (Minutáž: 43–45 min)

Tvůrci:

Daegan Fryklind

Předloha:

Kelley Armstrong (kniha)

Hudba:

Todor Kobakov

Hrají:

Laura Vandervoort, Greyston Holt, Greg Bryk, Steve Lund, Michael Xavier, Genelle Williams, Tommie-Amber Pirie, Paul Greene, Natalie Brown, James McGowan (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(33)

Obsahy(1)

Námět seriálu založen na knize od Kelley Armstrong - Otherworld. Děj vypráví o prvním vlkodlakovi ženského pohlaví na světě - Eleně Michaels, která rok od doby, kdy byla pokousána, pracuje jako novinářka v Torontu. Zároveň se snaží utajit své prokletí před svou matkou a navíc ke všemu ostatnímu je nucena čelit své vlastní minulosti, když narazí na první vlkodlačí útočiště... (iLeGaL)

(více)

Recenze (29)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Osobne som celkom stotožnená s percentuálnym ohodnotením tohoto seriálového počinu. Príbehovo má tento seriál neuveriteľný potenciál zaujať, hlavne mladšiu verejnosť. Musím povedať, že do istej miery bol tento potenciál využitý a ako obyčajný divák si prídete na svoje. Bohužiaľ hlavné mínusy tohto seriálu sú niektoré dejové linky, ktoré pôsobia skôr komicky ako strašidelne. Preto, som pri pozeraní nadobudla pocit, že tvorcovia chceli priblížiť život vlkolakov podobne ako v True Blood, priblížili život upírov. Akosi komicky, hororovo s takým divným pocitom po dopozeraní. Tento seriál však zo scenárom a s obsadením aké má nemá šancu sa tomuto čo i len priblížiť. V každej časti máte aspoň jednu intímnu scénu a tvorcom bolo očividne jedno, kto je v hlavnej úlohe tejto scény. Hlavný hrdina sa zas skoro v každej scéne vyzlieka (nie že by som sa sťažovala, ale po treťom raze to prestane byť natoľko zaujímavé). Napriek tomu osobne považujem výber hercov za príjemný, rovnako ako i prostredie a špeciálne efekty. Celkovo sa pobavíte, taká oddychovka, pri ktorej nemusíte veľa rozmýšľať. 50% ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Další seriál o vlkodlacích/upírech/čarodějkách, kterej je zbytečnej, nudnej a maximálně pro vypatlaný teenagery. Ani pár záběrů polonahý Laury Vandervoort to bohužel nespraví. 20%. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Tak nejhorší to nebylo, ale nic extra taky ne. Dokoukat se to dalo. Některé nápady byly i zajímavé. Prostě koukatelný průměr. 50% ()

Pegas1632 

všechny recenze uživatele

Odkoukáno prvních 5 dílů. Hlavní hrdinka je tak strašně nesympatická (tupě vyjevenej ruskej ksicht), že dlouho nepamatuju seriál, kde by mi hlavní představitel tak vadil. Když pominu tyto nesympatie, pořád se to nějak vleče, nemá to spád, postavy jednají nelogicky, animace vlků taky dost hrozná. Nevidím moc důvodů proč na to koukat dál. Přesto jsem dokoukala do konce serie - malinko se to rozjede, ale stejně nebaví. ()

kleopetra 

všechny recenze uživatele

Ačkoli normálně vítám jakoukoli tématiku upíři - vlkodlaci apod., toto absolutně nudilo... A naprosto nesympatická hrdinka... ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Dala bych tři hvězdy, ale tento seriál mi kvalitně vyplňoval čas během ranního žehlení vlasů a rozhodně nebyl tak nudný, jako například seriál Všemocný a podobné akčňáky nebo detektivky, kterým nikdy právě víc jak tři hvězdy nedám. Každopádně je to jistá alternace Upířích deníků - shodná jména, luxusní dobový dům, klan mýtických bytostí a za vším hledej ženu. ()

3 AM Code 

všechny recenze uživatele

Prvni sezona ma obcas neco do sebe, ale vetsinou je to nuda. Druha je - hlavne ke konci - cisty odpad (priserny a predvidatelny scenar a dialogy, u kterych si budete chtit vymlatit mozek z hlavy). Jedna hvezda s odrenym cenichem. Vlkodlaci nadale zustavaji bez solidniho televizniho zpracovani. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 35 Dokoukáno: 8 Zahozeno: 17+1 _ Byl jsem docela zvědav jak tohle dopadne, ale tušil jsem, že asi ne moc dobře. Už od prvního dílu slabota, děj nijaký, herci nesympatický a hlavně nuda. Hodně se o tom mluvilo kvůli Lauře, ale tu jsem nemusel ani jako Supergirl, takže tohle není nic pro mě. 35% ()

mateas.matt 

všechny recenze uživatele

Po zrychleni o 40% se stal prvni dil "koukatelny" a alespon trochu vtipny diky smoula hlasum. To byl ovsem prvni a taky posledni na ktery sem se podival a podivam. ()

moikki 

všechny recenze uživatele

Nejsou to sice další upíři, ale jsou to další vlkodlaci. Když jsem uviděla pilot, tak jsem se ze zvědavosti podívala. Překvapilo mě, jak je hlavní hrdinka nesympatická, ale také to, že nějaký hlubší příběh asi moc čekat nemůžu. Druhý díl už byl z čiré zvědavosti, co se vlastně bude dít. Tak jsem se dozvěděla, že tu máme milostný trojúhelník a vraha. Co bych asi vypíchla je animace vlků, která je celkem zajímavá. Asi zkusím ještě pár dílů, jestli se nestane něco, co by mě začalo bavit, ale zatím si myslím, že se bez tohoto seriálu celkem obejdu. ()

Fifipek 

všechny recenze uživatele

Seriál dopadl přesně tak, jak jsem si představoval....nuda...Lauru Vandervoort mám rád, je to pěkná ženská, ale na tom seriálu je špatně snad skoro všechno....navíc pilot, který má upoutat a přitáhnout diváky byl prostě o ničem...po první sérii bude konec, to je jasné jako bramborová placka :) ()

sarkareifova 

všechny recenze uživatele

Tak za prvé: Musím odporovat komentářům typu " je to další seriál o vlkodlacích/upírech a bla bla bla." Upíra, čarodějnici a nic jiného kromě vlkodlaků tady nehledejte. No jo, ale tak se pozná komentář těch, co viděli jen úvodní díl. A za druhé: Bitten je v téhle kategorii seriálů naprostý TOP, nic lepšího a napínavějšího jsem zatím neviděla. Od úvodního až do posledního dílu je to jízda plná akce, o něco méně je tam brutality a občas i ta láska se tam najde. Nemluvě o tom, že herci jsou fakt skvělí a nejsou to teenageři. Tenhle seriál určitě není určen pro "vypatlané teenagery", ba naopak si myslím, že tady je potřeba přemýšlet a spojovat si věci dohromady. ()

AspireHD 

všechny recenze uživatele

Ti, kteří hodnotili podle prvních dílů by měli svůj komentář smazat a napsat ho až po zhlédnutí celé série, protože Bitten mělo špatný rozjezd, ale závěr byl perfektní. Není to žádná teen kravina, ale je to hromada zvratů, krve, zlomenin a perfektních vztahů. Myslím si, že Bitten fakt stojí za překousnutí prvních pěti dílů. ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

No pejskové jsou hezoučcí ... co mě vždycky otravuje na vlkodlačích výtvorech, je ono trapné čekání potenciálních obětí či šokovaných, až se ten blboun konečně dopromění. Místo aby ho přetáhli po hlavě a zdrhli. Seriálek docela klidný, koukatelný, rozhodně vzbuzuje důvěru v lepší náturu člověka, když jim ty šatečky nikdo nekrade. --- Doplněk po nekonečně mnoha dílech (aspoň mi to tak připadá): děj jde od blbého k blbějšímu. Smečka o velikosti snad 5 lidí drží území, které chtějí vlkodlaci-bezzemci snad o 10 lidech, ale neumějí jim dát do zubů a zabrat je - proč, proboha? - unylá krasavice s citovými problémy otravně kmitá mezi smečkou lidskou a čtyřtlapou a furt neví, kam patří - kdo o ni vlastně stojí? - a tajuplné vraždy jsou tak nesmyslné a jasné, až by každý průměrný divák detektivek brečel. A tak snad jen ty pejskové jsou hezoučcí ... ale je jich čím dál méně a sami to nevytrhnou. Vzdávám to. ()

barbara5 

všechny recenze uživatele

Hledáte takový ty seriály, u kterých se vám bude dobře usínat, protože potřebujete jen zvukovou stopu (občas možná i tu vizuální)? Tenhle patří mezi ně. Nic velkýho se tam neděje (zhodnoceno po shlédnutí tří dílů), když si na chvíli odskočíte a necháte Bitten puštěný, o nic zásadního nepřijdete. Asi tak. Začalo to serošama s upírama. Nyní přichází "velká" změna aneb seriály o vlkodlacích. Fakt nevim, co bude dál ()

Esinti 

všechny recenze uživatele

Sto tisíc miliontý seriál na téma upíři/vlkodlaci. Jsou očividně lidé kteří si myslí že je toto téma nevyčerpatelné. Bitten se pokusil vykrást jiné úspěšnější teenagerovské seriály (hlavní postava se dokonce jmenuje Elena po vzoru úspěšnějších Vampire Diaries ale nutno říct že Laura Vandervoort jako herečka Ninu Dobrev nedohání ani zdaleka). Nehodí se to ani jako seriál k domácím pracím protože i uklízení je větší zábava než tento výtvor. Dávám * ani nevím proč nejspíš jen ze soucitu. ()

Vinki odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl první díl, tušil jsem, že to bude taková hrůza, že i Tvajlajt proti tomu bude dobře napsaný. Po druhém dílu mám jasno. Tahle přehlídka rádoby krásných postav, které nemají co nabídnout, jsou bez charakteru a... hereckých schopností. Hrůza. Viděl jsem dva díly. Víc nesnesu. ()

Reklama

Reklama