Reklama

Reklama

Novou kapitolu děsivé hororové série napsal a režíroval její spolutvůrce Leigh Whannell. Tento mrazivý prequel, situovaný v době před strašidelnými zážitky rodiny Lambertů, divákům odhaluje osudy nadané jasnovidky Elise Rainierové (Lin Shaye), jež se po jistém váhání rozhodne pomocí svých schopností kontaktovat mrtvé, aby tak pomohla mladé dospívající dívce (Stefanie Scott), kterou si vybrala za svůj cíl nebezpečná nadpřirozená bytost. (Falcon)

(více)

Diskuze

SICK_BREED

SICK_BREED (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Třeba tím myslel, že  podobných vyjde tucet za pět let, nebo něco podobného. No já sem za každej áčkovej horor rád. Ne proto že by béčkové horory byly špatné - naopak, mám je rád, ale těch áčkových je jako šafránu. 

na příspěvěk reagoval dr.horrible, dr.horrible

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Po tuctovej dvojke som už s touto sériou plánoval prestať, ale trailer je až prekvapivo vydarený. Toto by zase mohla byť slušná žánrovka. 

na příspěvěk reagoval dr.horrible

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Podle trailieru to vypadá hodně slabě. No jo, Wan už to není no, postrádám ta nějakou velkolepost, tak snad se to vytáhne aspon na průměr...holt Whannell ze sebe chce udělat konečně rejžu, nevím no. Třeba se budu mýlit, ale asi už to bude o ničem. Lekačky by se aspon vydařit měly..

Uživatel cuish smazal svůj příspěvek.

Uživatel cuish smazal svůj příspěvek.

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

SICK_BREED: Tak to aspoň skús nabudúce napísať do diskusie o Tarantinovi (nič v zlom, ale táto mu nenáleží) ;)

SICK_BREED

SICK_BREED (hodnocení, recenze)

Nikdy sem nechápal to nadšení z Tarantina. Absolutní většina toho co kdy dělal mi přišla jako totální sračka a to neřikám kvůli potřebě rozpoutávat nějaký flamy ohledně v kusu, jen mi to napadlo, když sem tu to jméno zahlédl. .-)

Lucasosum

Lucasosum (hodnocení, recenze)

dr.horrible

No, úrovně Wana to asi nedosáhne, ale Leigh Whannell je výborný scénárista a myslím, že může být i výborným režisérem (viz. Quentin Tarantino)

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Lucasosum: Ja tomuto pokracovaniu (na rozdiel od annabelle) celkom verim, ale mierna skepsa je na mieste. Musel by sa stat zazrak, aby to dosahovalo wanovu uroven

na příspěvěk reagoval Lucasosum

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Miller: Na rozdiel od teba, rozpravam k teme. Btw, ako inak sa da na internete nalozit, nazi?

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Extrakritik: Pretoze ked nedostanu ludi do kina, nebude sa mat kto laknut. Nielen zle filmy sa tocia pre peniaze. Moje riesenie je nepozerat trailery vobec. Vacsinou vyspoileruju cely film

na příspěvěk reagoval Lucasosum

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

Taky nechápu, proč do všech hororovejch trailerů dávaj lekačky, člověk se stejně nelekne. A vůbec nejhorší jsou "lekačky"  v posledních 5ti sekundách.

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Toto tvrdi clovek, co dal na Insidious dvojku dve hviezdy. Ty nepoznas poriadny horor, ani keby ta kopol do ksichtu, wencoslave :-)

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Oni už taky tyhle duchařský horory kromě lekaček na ničem jiným nestojí viz Annabelle. Jak to člověk nevidí v kině z nějakým pořádným zvukem, tak ten film ztrácí tak minimálně půlku na svým hodnocení.

na příspěvěk reagoval JohnMiller, Martin741

pan Hnědý

pan Hnědý (hodnocení, recenze)

Proč tvůrci přidávají do traileru ty nejlepší momenty a top lekačky jenom proto aby přilákali do kin, co nejvíce lidí? Dnešní trend bohužel. Potom náročnější divák hledá silnější moment, který většinou nepřijde. Jsem moc zvědavý jak to bude bez Wana fungovat, Leigh Whannell je spíše vynikající scénárista.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Tak jako leknul jsem se,a le uz proto, ze to bude prequell to ma pomerne velikou slabinu.

Související novinky

Infarktové Insidious dostane třetí kapitolu

Infarktové Insidious dostane třetí kapitolu

21.11.2013

Byla jasné, že letošní pokračování jednoho z nejděsivějších hororů posledních let nebude ukončením série. První Insidious s rozpočtem pouhého 1,5 milionu utržilo pěkných 97 milionů dolarů, dvojka už… (více)

Reklama

Reklama