Reklama

Reklama

Novou kapitolu děsivé hororové série napsal a režíroval její spolutvůrce Leigh Whannell. Tento mrazivý prequel, situovaný v době před strašidelnými zážitky rodiny Lambertů, divákům odhaluje osudy nadané jasnovidky Elise Rainierové (Lin Shaye), jež se po jistém váhání rozhodne pomocí svých schopností kontaktovat mrtvé, aby tak pomohla mladé dospívající dívce (Stefanie Scott), kterou si vybrala za svůj cíl nebezpečná nadpřirozená bytost. (Falcon)

(více)

Diskuze

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Flipnic

Určitě to Flipnicu neber, že bych se tu chtěl nějakým způsobem nad někoho povyšovat a nebo jak se lidově říká ´´machrovat´´. Prostě a jednoduše mám toho z hororového žánru nakoukáno daleko víc než ostatní lidé v České a Slovenské republice. Začínal jsem prakticky od dětství. Analýzy, zkoumání tajemna. Ono to není jen o tom, že si tu někdo pustí horor. To prostě musí být v člověku, musí nad tím každý den myslet, analyzovat to, být do toho zapálený.

Já bych se tu viděl minimálně v TOP 10 největších, nejšpičkovějších specialistů v oboru HOROR.

A o tom natočení tohoto vlastního, úspěšného hororu mám jasnou představu. Horor vzikne. Na csfd bude mít hodnocení od 78%. Já jsem člověk, který má plnou hlavu nápadů, snů, myšlenek. Ten můj mozek je něco tak naprosto úžasného a výjmečného. Tolik fantazie se jen tak nevidí. A takového kluka dnešní společnost posílá z pracáku do fabriky. Kašlu na fabriku. Natočím film. Který si na sebe vydělá. A nebude to pro peníze. Ale pro důkaz, pocit, že člověk je neskutečně nádherná, Bohem stvořená bytost, která může dokázat cokoliv a nepotřebuje  tomu protekci bohatého tatínka. 

Jsou období v dějinách světa, kdy i nula pokořila vše, co jí stálo v cestě a fascinovala svět. Ten okamžik se znovu blíží...

 

A nezkoušej hrát tvrďáka. Jsi hodnej kluk, co má také nějaké sny, také vyrůstal v této zemi s rodiči a jako dítě si představoval, jak bude svět krásné místo. Každý si ten svět tvoříme. Vytvoř si ho, tak jak sis ho dříve plánoval. Odhoď masku tvrďáka, za to, jaký jsi ve skutečnosti citlivý kluk se stydět nemusíš. Máš křehkou duši a bojíš se zklamání, ale je čas otevřít se a začít důvěřovat. Tady jsme přátelé a nezklameme Tě, neublížíme Ti.

na příspěvěk reagoval mzss1, Flipnic, mito58

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

jo existuje, já tebe stalkuji ? to si mně asi s někým pleteš, týpky jako seš ty a ten pošuk dole bych zavíral do speciálních místností a pozoroval jejich chování 

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Existuje tu něco jako zákaz výskytu na určitých diskuzích? Ty mě taky stalkuješ kudy chodíš, tak jenom oplácím stejnou mincí. Ty vole týpek jenom napíše, že na to nejde do kina a ty se hned můžeš posrat, tak klídek ty pomatenej psychopate.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Jinak kdo na to do kina nejde, ten dobře dělá. Mě stačilo vidět trailer, aby mi bylo jasný, že to bude další dětská bu, bu, bu kokotina pro zdejší omladinu, která pořádnej horor v životě neviděla. Už dvojka byla blbost a tohle vypadá podobně.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, mzss1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

DamonS

Buď v klidu. když napíšeš, že nejdeš do kina, tak to automaticky znamená, že si stáhneš cam rip. když náhodou vidíš něco o něco dřív než ostatní, tak to znamená, že hodnotíš něco co si neviděl. vůbec se touhle entitou nezabývej. Je to místní pomatenec :-)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

MekGajvr

Ty vodsaď vyfič červe a koukni do mýho deníčku Ty hrdino jeden!! Já s Tebou absolutně nemíním ztrácet čas a každej rozumnej člověk pochopí, že jsi jen zničená, uražená a strachy zesraná nula ... která si nechce přiznat v makovici prohru.

Nehodlám na Tebe už nikdy reagovat, protože mi za to nestojíš ... 

na příspěvěk reagoval MekGajvr

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

Stallone

Tak do řady hochu ... protože pokud tady píšeš o nějakým "guru hororu", tak jsi možná tak až na místě 1001. , a pak stejně vybleješ nějakou sračku, kterou nikdo nebude brát vážně ... :-DD

Ale jako vtip výýýborný!!! :-DDD

 

Bohužel jsem "nahlídl" do jedný Tvý pošty a zjistil sem, že Ty to fakt myslíš VÁŽNÉ !! Což je asi fakt psychiatrická choroba ... 

A takto se pozná pravej blázen Stalone od agresivního provokatéra Flipnica ... ale já jsem tady malá rybka a ani Ty ani Insidious mě vůbec nezajímá ... :-DD 

na příspěvěk reagoval Stallone

Uživatel Flipnic smazal svůj příspěvek.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Až horor posoudím já, jako zdejší guru přes strach, napětí, nervy drásající filmy, tak až pak bude mít hodnocení nějakou váhu. Bude záležet, zda film doporučím nebo ne a podle toho se určí i v USA zda bude film propadákem a nebo na sebe vydělá.

Určitě bych nebral na lehkou váhu mé hodnocení. 

Uživatelé a zároveň kamarádi jako Deratizer, Yoshitsune, Martin741 a další čekají až se vrátím z kina a napíšu svůj názor. Kino mě čeká asi příští víkend. 

Já jsem mistr přes horory, špičkový specialista. Mě už jen tak nic nerozhodí a jsem velký kritik hororů. 

Takže všechny uživatele databáze csfd prosím o trpělivost. Příští víkend to stanovisko možná dám, pokud ne, upřesním bližší termín, kdy to bude. Berte to jako motivaci, že se máte na co těšit.

na příspěvěk reagoval Bloody13, Tereszka33, Flipnic, Flipnic, Yoshitsune, Pítrs85, Martin741

DamonS

DamonS (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

O čem to proboha mluvíš jaký cam rip? Já se jen slušně zeptal kde seženu české titulky do filmu a ty mě agresivně posíláš do kina.  Hleď si svýho a vůbec na mě nereaguj, jsi očividně narušená osobnosti, měj se.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune, Wacoslav1

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

DamonS

a co ti přesně vadí ? promiň já jak vidím známku odporného hnusného cam ripu a na základě takové kvality, pak někdo hodlá hodnotit s tím že jako všechno ok a v pohodě, to opravdu je neslušné  

na příspěvěk reagoval DamonS

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

DamonS

jo počkej DamonS...........jo jasně rozumím.......tak hele Slováci mi hlásí, že měli v kině slovenské titulky takže si můžeš vybrat Slovenská nebo Česká kina, ale prosím tě nemluv mi tady o tom, jak si támhle někde na hajzlíku stahnul cam rip a čekáš na nějaké titulky, tohle u mně může vyvolat zvýšenou agresi a mohl tě taky poslat do hajzlu v tom lepším případě, takže zkus kino Slováci i Češi potvrzují že kino neni drahý 

na příspěvěk reagoval DamonS

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

tak za čtyři, začátek byl kliše, ale pak se to rozjelo, ten konec mohl být víc překvapivější 

Související novinky

Infarktové Insidious dostane třetí kapitolu

Infarktové Insidious dostane třetí kapitolu

21.11.2013

Byla jasné, že letošní pokračování jednoho z nejděsivějších hororů posledních let nebude ukončením série. První Insidious s rozpočtem pouhého 1,5 milionu utržilo pěkných 97 milionů dolarů, dvojka už… (více)

Reklama

Reklama