Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlotte (Sharon Hinnendael) je skromná a utiahnutá teenagerka, ktorá iba prednedávnom opustila katolícku strednú školu, aby začala žiť novým životom na univerzite. Stará a temná zlá sila ju však sprevádza na nové miesto a prenasleduje ju desivými nočnými morami, v ktorých ju pokúša zakázanými túžbami. Hlad, ktorý sa v nej zobudí, môžu uspokojiť iba zmyselné telesné radosti, po ktorých nasleduje smäd po krvi. Bitka o Charlottinu dušu sa začína a ona v nej prehráva. Síce sa nevzdáva, no beštia sídliaca v jej vnútri hrozí rozpútaním búrky chaosu a utrpenia, ktorá prinesie nevábny osud každému, kto stojí v jej blízkosti. (Incantator)

(více)

Recenze (13)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film se tváří jako erotický horor, ale erotika je opět spíš umělecká a nezachází za hranici, která by se dala nazvat kontroverzní. Je to škoda, čekám, kdy se někdo odváží natočit něco, co bude hororové a zároveň tak trochu pornografické a bude to mít tenhle hezký áčkový look. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Toto ma síce nenadchlo, ale aspoň to bolo bez väčších problémov sledovateľné. A pritom ten úvod nevyzeral vôbec zle. Potom sa to už začalo ťahať. Upírina bez nejakých veľkých ambícií z celkom znesiteľnou hlavnou hrdinkou - študentkou, ktorá má vzácnu panenskú krv zdedenú po jej predkoch a má sa preto stať korisťou jedného profesorka, ktorý je zhodou okolností upír. Aby tento horor fungoval, musel by režisér pritvrdiť omnoho viac, nejaká tá krv či prehryznuté hrdlo sa tam síce vyskytli, ale bolo toho poskromne. Kamera celkom schopná, herci taktiež, akurát že viac ako celý dej ma zaujalo odhalené poprsie ženských hrdiniek a zopár fajnových erotických scén. U mňa celkovo dosť slabý film (teda najmä ako horor), ale uraziť by snáď nemal. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Tajomná študentka prichádza z katolíckej školy na miestnu univerzitu, kde má problém nielen zapadnúť k tamojšej mládeži, ale aj vyrovnať sa s nenápadným zlom, ktoré ju prenasleduje. Áno, už podľa názvu je jasné, že pôjde o upírov, ale kto to bude a ktoré postavy sú na akej strane, film necháva dlhšie zahalené tajomstvom a s divákom sa (vydarene) pohráva. Keď sa karty odkryjú, už to síce nemá moc čo ponúknuť, ale v rámci teenagerských hororov je to fajn a keď si to porovnám s trendom moderných upírin typu Twilight, tak mi to vychádza rozhodne zaujímavejšie a príjemnejšie. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento pokus o natočení „video remaku“ stejnojmenného snímku z roku 1995 se svým předchůdcem mnoho společného nemá, tedy pokud nepočítám podprůměrnou kvalitu a pěknou herečku v hlavní roli. Po hororové stránce se tato upířina rozjede až ke konci snímku a konečně uvidíme i trochu té krve, ale jinak je atmosféra i zápletka dosti bídná. Já však tentokrát nebudu asi moc objektivní, protože bych tomuto filmu musel dát dost nízké hodnocení. Jelikož však Sharon Hinnendael patří mezi moje oblíbenkyně, již od kontroverzního seriálu Look (2010) – věřte, že kvůli hereckým schopnostem určitě ne – musím prostě lehce nadhodnotit svůj celkový dojem z filmu. Ani tentokrát se totiž tahle mladá herečka rozhodně nestyděla a potěšila mužské publikum svým tělem. Tady však je to ještě dost decentní (v seriálu se můžeme podívat, až jak se říká „do kuchyně“), jinak nahota a erotické scény tu patří asi k tomu nejlepšímu co nám Carl Bessai nabídnul. Embrace of the Vampire skutečně neurazí, ale hororové fandy ani moc nepotěší… ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jestli jste to dosud nevěděli, tak tedy upíři neovladatelně touží po krvi nedotčených dívek. A tak není divu, že když se jedna nevinná panna objeví v kampusu jakési šermířské univerzity v jakémsi americkém zapadákově, netrvá to dlouho a začne jí nadbíhat jeden obzvlášť nadržený, žárlivý a nebezpečný upír, protože tahle bloncka je nejspíš jediná zletilá panna na míle daleko. A navíc má ještě hodně speciální krev... Podaří se Charlottě uchránit své paneství vprostřed chlípných mužů i žen toužících se dostat do jejích kalhotek? Podlehne upířím svodům? Pomůže jí tajemný protiupírský šperk, který zdědila po své mrtvé matce? A stane se nakonec lovkyní upírů, jak jí prorokuje jedna místní vědma? To vše a ještě mnoho dalšího se dozvíte v tomto napínavém videothrilleru... který je sice blbý až to chvílemi trochu bolí, ale zároveň je většinou blbý tak nějak mile. A na videofilm je hodně slušně natočený. Ale bohužel je scénář trochu nedotažený, respektive pořádně nevyužívá béčkově slibný potenciál příběhu a celkově působí jako pilot k následnému seriálu. Nejkřečovitější a nejtopornější je pak film ve chvílích, kdy se snaží vytvářet jakési erotično, a kdy mi neblaze připomněl svého o dvacet zim staršího jmenovce. Ale holky jsou v něm pěkný, Charlotte je z nich nejpěknější (a její pannu jsem jí chvílemi fakt skoro věřil), a otevřený konec slibuje pokračování, jupííí. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Poněkud divný a roztahaný prequel k neexistujícímu televiznímu seriálu, jakožto miliontá první variace na upíry, vampíry, sapíry, papíry, kvartýry a tak tomu podobně. Jako film to ale nemá absolutně smysl, hlavně díky nesmyslnému a dokořán otevřenému konci. Rejža měl akorát důvod, svléknout v pár scénách herečky - jiný smysl tohle dílko prostě nemá. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Charlotte (Sharon Hinnendael) díky šermířskému stipendiu má možnost studovat na univerzitě. Hned první den ale pozná, že mezi ostatní dívky, pro které je více než šerm či studium důležitější alkohol a sex, moc nezapadá. Navíc od prvního dne trpí děsivými nočními můrami, a leckdy se probudí úplně jinde, než večer usínala. Vůbec neví co se s ní děje, než ji podívínská ženština z obchodu s cetkami prozradí pradávné proroctví... Mno, určitě je film o řád lepší, než původní Objetí upíra. Ale to vůbec neznamená, že by film byl nějaká extra zábava - a když si odmyslím erotické scény (asi dvě), tak zbytek je těžká slátanina. Možná jsem jen nepochopil všechny myšlenkové pochody pana režiséra, ale to se mi poslední dobou stává nějak často. Jeden příklad za všechny - Charlotte přivítá na škole učitel, který má až příliš lesklé oči a nesnáší světlo (sdělí Charlotte, že právě prodělal operaci očí). Divák asi má předpokládat, že právě tento učitel bude onen upír, v jehož náruči milá Charlotte skončí. Ale vedle jak ta jedle, a učitel je první obětí. A tak dále, a tak dále. Dvě hvězdičky za milé herečky, ale to jest až až.. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

První hodinu jsem si říkal, že to vůbec není tak špatné, aby to mělo jen 36%. Taková cool vztahovka z americké vejšky, kde koukáte, kdo vlastně bude ten upír. Ovšem potom to začali tvůrci rozplétat a pochopil jsem to nízké procento. Vyvrcholení filmu je fakt debilita. Druhým kamenem úrazu je Sharon Hinnendeael, která je nejen dost ošklivá (což třeba plakát na film neukazuje), ale především je neskutečně nesympatická a její postava je ukňouraná, otravná puritánka, po které ve filmu z nějakého důvodu každý letí. Ono už jen ten nápad, remakovat film z devadesátek, který dopadl, jak dopadl je podivný. Bohužel verzi s Alyssou Milano jsem doposud neměl to štěstí vidět. Nasadit nějaké cool herce, dát tomu teen soundtrack a přepsat posledních 20 minut a mohla to být super věc. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Nudný béčko o upírovi. Celou dobu se tam nic neděje, což tvůrci chtějí trochu osvěžit nahotou dívek. Úplně zbytečně. 30% ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Dostal som ohromnu chut na film o upiroch, uz dlhsiu dobu som nenatrafil na takuto sortu hororu. Uvod filmu ma nabusil, ze to nebude take zle, ved ten upir bol sympaticky, aj ked ho ukazali, len na par sekund. A este mi bolo sympaticke, ze sa to odohravalo v minulosti, co radsej preferujem, ked sa to tyka upirov. Ta doba je k tomu symaptickejsia, ako 21. storocie. Tesil som sa na dalsie ubiehajuce minuty a tentokrat sa to presmerovalo do sucasnosti, co ma uz troska sklamalo. Nevadi, mozno to vynahradi dobra zapletka a akcie tiez urcite nebudu k zahodeniu. Mylil som sa, nic dokopy sa tam nedialo, len trapne problemy na skole s pubertalnymi devkami a vytuzeny upir, akoby sa stratil v tom velkom dave. Uz ked sa blizilo vytuzene finale, tak zaverecny boj nestal za vela a bol aj dost jednoduchy k porazeniu zaporaka. Co bolo pozitivne na filme, tak to boli poskytnute uhryznutia od upira, ktorym nebolo osudom, aby boli prevedene v lepsom zabere a v hojnejsom pocte. Film patri do slabsej odrody hororov a rychlo sa strati v mori priemernosti a to kurevsky bleskovo. ()

Reklama

Reklama