Reklama

Reklama

Eminem: Lose Yourself

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2002, 5:23 min

Obsahy(1)

Skladba amerického rappera Eminema. Byla vydána v roce 2002 jako součást soundtracku k filmu 8 Mile a poté i ve stejnojmenném albu. (Jocker94)

Recenze (33)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Zřejmě jedna z nejzásadnějších hip hopových písniček všech dob, definice žánru. Tenhle jedinej track přivedl Marshallovi Oscara, pro kterého si však nedorazil, raděj sledoval animák se svojí dcerkou. Podle dobovejch výpovědí Eminem všechny tři sloky nahrál na jedinej take (zátah), což je prostě nadlidské vzhledem k tomu, jakej slovosled a jakou skladbu rýmů písnička má. Chirurgicky přesné frázování umocňuje epická hudba na pozadí s kultovním pianem a celé je to doprovázené emocionálním projevem, kterej ve třetí sloce bere dech a na netu lidi píšou, jak jim právě ona třetí sloka změnila život. Rozbor Lose Yourself by byl skutečně na dlouho, je zde tolik fascinujících prvků, které dokazují, že Eminem je numero uno ve svém žánru. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Klip, ktorý sa opiera o film, čiže nie je to niečo nové. Hudba skvelá a aj text bol dobrý, ten rap bol proste na úrovni, len nemám rád vulgarizmy v ňom. Tvrdé to môže byť, však Detroit si zažil svoje a je teraz na dne, no nevidím v tom niečo prevratné, skôr veľkú zlobu, čo sa mi nepáči. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Klasicky postavený ( ale pritom účinný ) klip k filmu. Striedajú sa zábery zo snímku s tými, ktoré ukazujú Eminema v civilnej podobe. Strihovo vynikajúce. ()

kaposlav odpad!

všechny recenze uživatele

Sory raperi a hiphoperi, ale ja som mu nerozumel o čom tam mlel a klip som pozeral 3 minúty a z neho som sa nedozvedel o čom to je. Jediné čo som zistil, že na hlave nosí plienku a metá rukami ako šibnutý. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ústřední pecka z filmu 8 Mile - není, co řešit. Prostě období 2000 - 2002 bylo pro tohohle "blonďáka" vrcholem kariéry a třešničkou na dortu. Pak už se mu nepodařilo udržet přesně v téhle pozici, nicméně řekněme si to upřímně, komu ano?! ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Jedna z posledních písní eminema, která leze poslouchat. Klip nic světobornýho. Prostě jen ukázky z filmů, ale na to že to není můj šálek kakaa mi to vůbec nevadí a klidně to dokoukam, aniž by mě to sralo.. ()

Reklama

Reklama