Reklama

Reklama

Tři kamarádi Bradley, Ed a Zach se probouzí po velké pařbě ve vlaku, který je veze na Hungover Games. Čeká je souboj na život a na smrt, kde budou muset bojovat proti hobitům, polonahým ženám i postavám ztvárněným Johnnym Deppem... Bradley, Zach a Ed vyrazí na oslavu konce svobody jejich homosexuálního kamaráda Douga. Ten se má ženit s Traceym. Jenže pánové se po divoké jízdě probudí v jakési dystopii, ve které probíhá soutěž mezi filmovými postavami. Vyhraje ten, kdo se nenechá zavraždit. Přátelé zjišťují, že se do vražedné soutěže přihlásili dobrovolně ve chvíli, kdy byli pod obraz opilí. Teď se však už ze soutěže nedá vystoupit. Ve chvíli, kdy jsou přátelé vysazeni na bitevní pole, se jim ke všemu ztratí ženich Doug. Bradley, Zach a Ed se ho tedy vydají po okolí hledat. Stávají se však cílem útoku různých filmových postav (Thor, elfové, indián, Carrie atd.). Tyto postavy nejenže se snaží zabít Bradleyho a spol., ale zabíjejí se také navzájem. A tak jsou po několika pokusech o jejich zabití přátelé nuceni zažít upálení skupiny žen, Zachovi před očima zabije indián modrou nahou elfku, do které se Zach zamiloval, a jsou pobodáni geneticky upravenými vosami, které z nich mají udělat homosexuály. Kvůli napadení vosami se rozdělí, ale zanedlouho Edovi dojde, že mohou vyhrát, jen pokud budou všichni dohromady. Tomu nasvědčuje i změna pravidel hry tak, jak ji vyhlašuje šílený producent, který má vše na starost. Ed se v soutěži setkává se sedmnáctiletou Amazonkou Katnip, do které se zamiluje. Dívka přátelům spolehlivě pomáhá zabít jejich protivníky, nakonec však sama umírá Edovi v náručí, když mu před svou smrtí ukáže svá prsa. V tu chvíli se přátelům podaří konečně najít Douga. Šílený producent však opět změní pravidla hry, a tak se mají přátelé pozabíjet mezi sebou pomocí sexuálních pomůcek. Skupina se však nehodlá šíleným pravidlům podvolit, a tak na radu Zacha polyká jedovaté osvěžovače toalety a doufá, že producent je nenechá zemřít. V tu chvíli se však všichni probudí v hotelovém pokoji a uvědomí si, že je nejvyšší čas odvést Douga na svatbu. Na svatbě potkává Ed dívku, která se velmi podobá Katnip. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

elanista1 

všechny recenze uživatele

Prisambohu je to lepsie ako vsetky Hry o zivot, a vsetky "Opice" /pre ceskych bratov-"pařby"/ dohromady. Kto videl tieto zazraky, a ma rad parodie, mal by sa pri pozerani usmievat. Je tu kopa znamych filmovych hrdinov, par odkazov na posledne americke filmove hity, a v prvom rade jednoducha zabava TAKMER bez prdov, grgov, zvracanic a hovien...aj ked nejaka ta Ludska stonožka sa spomenie. Rita Volk tiez nie je na zahodenie. ()

maddy odpad!

všechny recenze uživatele

V hlavných úlohách: The Hunger Games, The Hangover, The Lone Ranger, Thor / Vo vedľajších úlohách: Carrie, The Walking Dead, Ted, Charlie and the Chocolate Factory, Pirates of the Caribbean, Avatar / Ďalej hrajú: Desperate Housewifes, Muppets, Obama, Fifty Shades of Grey, World War Z, Human Centipede a ďalší. Po treťotriednych parodických variáciách na Paranormal Activity ako napríklad už len názvom dementné 30 Nights of Paranormal Activity with the Devil Inside the Girl with the Dragon Tattoo a mnohých ďalších, postretol po megaúspechu The Hunger Games tento trend aj túto sériu a kvázi humorné zmesi všetkého možného, avšak stavajúce na základnej premise Hunger Games, sa začínajú objavovať ako huby po daždi. Bohužiaľ, akákoľvek kvalita alebo aspoň akýkoľvek náznak čoby len miestami normálneho humoru sa v nich objavovať rozhodne nezačal. Po otrasných The Starving Games, ktoré si keď už nič iné aspoň uvedomovali svoj podradnú úlohu, prichádzajú na rad The Hungover Games, ktoré si myslia, že čím viac postáv/situácii alebo len obyčajných odkazov/zmienky/citácii na slávne snímky predvedú, tým viac diváka ohúria svojou sofistikovanosťou. Sorry, tu sa evidentne niekto zbytočne snažil predviesť niečo viac ako ďalšiu chabú paródiu štvrtej cenovej skupiny, avšak ani v najmenšom si neuvedomil ako sračku drží v rukách. Na Hungover Games nie je vtipné skutočne nič, a čo je najhoršie nedá sa zasmiať ani nad naivitou samotných tvorcov, prípadne nad lacným vizuálom alebo len nad obyčajnou demenciou všetkých zúčastnených. Oproti tomuto totiž aj ten najidiotskejší piaty diel Scary Movie pôsobí ako veľdielo a to je čo povedať. Odpad ako vyšitý! ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dát dohromady "Hungover" a "Hunger Games" už podle názvů není až tak těžké. Na první pohled je jasné, že se bude jednat o parodii a nejde opravdu o nic jiného. Tohle je prostě jenom skládka blbých vtipů, kde jediné, co vyniká je Rita Volk, původem uzbecká herečka, která očividně nemá problém s tím, aby zahrála cokoli, navíc je opravdu sexy. Jinak ale celkem klasická parodie, která vyhrává sem tam dobrým vtipem a přítomností pornohereček. ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem měl tu čest s ultravýkaly typu Disaster Movie, toto bylo překvapivě na úrovni. Nebál bych se to přirovnat ke "kvalitám" čtvrtého Scary Movie. Oceňuji snahu o děj a slušnou produkční hodnotu. Všeobecná sprostota a nahota je překvapivě dobře využita. Takže pokud jste správně naladění a víte, do čeho jdete, v rámci žánru je to dobré. Místní hodnocení je dost mimo. 50% ()

Psycho.R odpad!

všechny recenze uživatele

První 4 minuty jsem si říkal, proč má ten film tak hrozné hodnocení, vždyť to není tak hrozný, jen to není vtipný. Líbil se mi nápad dobrovolného přihlášení v opilosti, ale to je všechno. Snůška největších trapností a idiocie. Nechápu, že se tohle může někomu líbit, natož, že to někoho vůbec napadne natočit??? Chtěl bych říct, že je tam přehršle penisů a občasné jezení exkrementů, ale nejde to. Jednoduše je tam největší koncentrace čů***ů na minutu filmu a žraní H***n, jaký jsem kdy viděl. Mám zvyk nehodnotit, když jsem nedokoukal film, tak jsem s to protrpěl až do konce. A musím říct, že ty první minuty jsou z filmu nejlepší, což znamená, že ten film je ze tří setin průměrnej, zbytek fujky fuj. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama