Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Originální bylinková show pro váš zdravější život... Herbář je původní bylinková show, kterou uvádí moderátorky, herečky a maminky Kateřina Winterová a Linda Rybová. V jedenácti dílech představí přes třicet nejběžnějších bylin, vysvětlí jejich příznivé účinky a předvedou snadné využití v každodenní praxi. Bude se sbírat, sušit, vařit, zavařovat, péct, vyrábět se masti, krémy, parfémy, tinktury, odvary, šťávy a také čaje. Podle receptů našich babiček i podle moderní doby. Základem Herbáře je inspirovat. Ke vzniku tohoto pořadu tvůrce inspiroval proslulý, a dnes již bohužel zesnulý, bylinář Pavel Váňa (1947–2012)... Kateřina s Lindou ovšem nejsou profesionální bylinkářky, ani šílené bio matky, ani šarlatánky. Ani si na to nehrají. V pořadu vystupují jako civilní matky, které chtějí svým rodinám rozdávat zdraví a pohodu pomocí bylin... První sezóna Herbáře je fakticky jejich prvním rokem, kdy s bylinami tak intenzivně pracují. Kateřina sice má již několik let poměrně velkou bylinkovou zahrádku a už několik receptů úspěšně zvládá, ale rozhodně ne vše, co v pořadu uvidíte. Linda toho vyzkoušela s bylinami méně, ale zato mnohem lépe zvládá vaření, které je leckdy základem úspěchu... Diváci tedy budou svědky spousty jejich společných prvních úspěšných krůčků. Ale také neúspěšných, protože ne všechno se děvčatům povede tak, jak by mělo. Určitě víte sami, že moudrost starých herbářů a umu našich babiček je výsledkem mnoha desetiletí pilování a praxe. A Kateřina s Lindou tuto kariéru právě startují. A vy můžete s nimi. (Česká televize)

(více)

Recenze (82)

Han_Quintet odpad!

všechny recenze uživatele

Když se člověk podívá na takovouhle stupiditu, chápe všechny námitky na koncesionářské poplatky. Tohle by prostě žádný daňový poplatník nikdy neměl hradit ze svých peněz a vzhledem k obsahu, lze mluvit jen o protekci, rád bych se pak podíval taky na smlouvy, ale jelikož ČT, který se stále tváří jako jediný arbitr pravdy porušuje zákony, tak bych s největší pravděpodobností viděl jen začerněný list. ()

infernet 

všechny recenze uživatele

Ale jo... Teda nevím, jak dřív s Rybovou, to jsem neviděl, ale samotná Winterová je i celkem vtipná a koukatelná (MILF?). A navíc se nebojí umastit pusu od flákoty a to je v dnešní divné době velké plus. ()

blekekeke 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem sice jen pár dílů, není tolika času, ale i tak mi to bohatě stačilo k tomu, že to mají holky vtipně voňavý :o) ()

Humphrey 

všechny recenze uživatele

Hrůza hrůz. Dvě krůty v archaických šatečkách a kulisách, které ČT zbyly po natáčení Dobrodružství kriminalistiky, mluví, jako kdyby se právě vrátili z odpoledního šopování po nákupáku. Čeho je moc, toho je příliš. ()

Ssheeni 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem pouze jeden díl, teď 1.12.2013, vaření lososa a to mi tedy stačilo. Bylo to něco příšerného. Teď nehodnotím recept, ale projev obou moderátorek. Nevím, o co se snažily, ale bylo to tedy pěkně trapné. ()

Severus007 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pořad, který mi v televizi chyběl. Občas jsou projevy zejména Kateřiny Winterové zoufale trapné. Pokud budou další pokračování, raději bez ní. ()

pop.z.pop 

všechny recenze uživatele

....já z toho pořadu cítím takový mírný sexuální náboj.....nějak se celý pořad nedokážu soustředit na to co tam ty dvě holky dělají, ale myslím jenom na to, že by se mohly pořádně vykousnout :/ přidávám hvězdu za metalové vložky ()

frana3 

všechny recenze uživatele

To je snad první pořád o vaření, který mě zaujal a i pobavil.Holky jsou v něm přirozené a vtipné, hlavně L.Rybová. ()

Alvin 

všechny recenze uživatele

Dneska už má svůj pořad o vaření kdejaká kráva, někde se sejdou i dvě najednou a to je teprve utrpení. Navíc nejde jen o vaření, ale celý lajfstajl, takže se třeba dozvíme i jak správně chovat bio včely. ?!? Tuhle zase holky mudrovali o tom, jak je super, že Německo se zřeklo jádra a Dánsko, že prý je vůbec nejekologičtější. No zkrátka pořad s velkým přesahem. ()

breckakamil 

všechny recenze uživatele

Veď. To je super. Dve pekné baby. Pozitívny prístup. Dobré nápady a rady. Pekné prevedenie. Ich šatník, vkus. Každý diel pozitívny až mi to lezie po chrbte. Ja fakt neviem, čo by som mal napísať, keby mi povedia, napíš niečo, čo sa ti na tom nepáčilo. Možno trošku feminizmu som v tom cítil, ale .... 85% ()

Sfaxia odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem ráda, že pořady pro bydlenky pomalu a jistě spolknou celé vysílání ČT. Ať ČT nekecá, že nemá peníze. Pokud se najdou peníze pro afektovanou, protivnou Winterovou, je peněz dost. K mé nelibosti 10 řada.:( ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem díl bez Ryby (nebo tam byla na začátku a ten jsem prošvihl). Kdyby se paní Winterová netvářila jak jediné možné ztělesnění vintage stylu, šéfkuchařky, nymfy, hérečky a nevímčehoještě dohromady, byla by to jen další nudná dámská žvanírna s nějakým tím kuchtěním a žraním bylinek. Ale protože se tak tváří, je mi celý pořad odporný. ()

nemkatuli 

všechny recenze uživatele

Úplně na mě dýchla vůně bylinek a pocit, že si neodkladně musím udělat nějaké ty kapky nebo odvar z bylin nebo upéct něco dobrého. Holkám to spolu jde a fajn se na ně dívá. Zase něco trochu jiného v dnešní změti pořadů o vaření a zdravé výživě. ()

czkiwi odpad!

všechny recenze uživatele

Chvíli to trvalo, ale pak mi docvaklo, co mi tenhle "pořad" připomíná - královnu Marii Antoinettu, když si ve Versailles nechala postavit zemědělskou usedlost , ve které si s oblíbenci hrála na život na venkově. S realitou to nemělo samozřejmě nic společného stejně jako tahle blbost. P.S. Proboha, to ty dvě kačeny nikdy neslyšely pojem "spisovná čeština"? ()

viax 

všechny recenze uživatele

Na Herbář se vždycky ráda podívám. Bylinky, odlehčené vaření, povídání o věcech souvisejících i jiných, vše ve velmi vlídném duchu, krásném designu včetně dvou půvabných až rozkošnických žínek. ()

anna.ure 

všechny recenze uživatele

Ačkoli si o pořadu můžete přečíst, že Kateřina s Lindou nejsou šílené bio matky, mě to tak tedy připadá. Z celého dílu se mi líbí tak jedna informace, zbytek vám připadá vážně "jetý". Věty dohromady nedávají smysl, holky si hrajou na první republiku, občas něco zpropagují a pak zas chvíli étiricky blábolí. ()

huspenina33 odpad!

všechny recenze uživatele

Přijde mi to naprosto šílený, nesympatický, nereálný, ujetý. Ideální je když v lednu dávají díl o tom jak si máme natrhat na louce heřmánek a udělat si z něj hovězí biftek na červeném víně. ()

Reklama

Reklama