Reklama

Reklama

Britney Spears: I Love Rock 'N Roll

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2002, 4 min

Hrají:

Britney Spears

Obsahy(1)

I Love Rock 'N Roll (Miluju Rock 'N Roll) je písní z roku 1975 angloamerické skupiny The Arrows. Patří k nejvýznamnějším rock and rollovým písním zejména díky populárním coververzím především od Joan Jett a Britney Spears.
Klip režíroval Chris Applebaum. Děj není nikterak složitý, Britney, která je oblečena do koženého oblečku je v červené místnosti, kde se plazí po podlaze, hraje na kytaru nebo tančí na motorce.
Speciální videoklip se odehrává v Karaoke baru během natáčení filmu Crossroads. Tento klip se vysílal v Jižní Americe. (Wikipedia)

(více)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americká speváčka Britney Jean Spears nikdy nemala nič spoločné s rock´n´rollom. Vždy to bola sladká popová hviezdička, ktorá oslňovala pubertálne školáčky svojim prihlúplym dance technopopom. Napriek tomu v roku 2002 naspievala cover verziu známej rockovej vypalovačky "I Love Rock´n´Roll". Tento song pochádza z repertoáru hudobnej skupiny The Arrows. Patrí medzi najznámejšie a najpopulárnejšie rockové skladby. Spearsovej verzia je samozrejme poriadne vymäknutá a hnusne skomercionalizovaná. No musím uznať, že sexi Britney to vo video klipe sekne. Skoro som jej na chvíľu aj uveril, že fakt miluje rock´n´roll. *** ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Od jej manažmentu to muselo byť poriadne pokrytecké, keď ju ako vtedajšiu popovú kráľovnú, ako som ju vnímal, nechali nahrávať Rock 'N' Roll, od ktorého mala ďaleko, ale znova to zachraňovali alebo inak povedané kamuflovali sexepílom. Za snahu jej hviezdu dám, no bolo to slabučké, vrátane klipu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V tej dobe sa kariéra slečny Spearsovej utiahla k stagnovaniu a preto trebalo nejaký ten odpich späť. A čo takto remake jednej z najlepších rockových skladieb prednesenom v ľahko sexuálnom vrtení sa tejto popovej hviezdičky? ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Pesnička I love rock ´n roll, kto by ju nepoznal. V podaní Britney je taká diétna a je zjavné že Britney má k rocku respektívne rock ´n rollu ďaleko a nie je to zďaleka jej šálka kávy. Ale snaha sa uprieť nedá. Klip však možno hodnotiť ako priemerný, i keď v niektorých momentoch riadne herecky prehráva a badať, že jej to nie je úplne podľa chuti. Hold rockeri sa rodia, rockerom sa stať nedá. **/*** ()

Reklama

Reklama