Reklama

Reklama

Britney Spears: Boys

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2002, 4 min

Obsahy(1)

Klip k písni Boys režíroval Dave Meyers, který Britney převlékl do nazdobeného oblečení a poslal ji do společnosti tančících žen na hrad. Dále se Britney prochází kolem bazénu, zatímco Pharrell Williams flirtuje u baru se ženou.
Na konci klipu se objevuje i hlavní hrdina filmu Austin Powers.
Klip byl nominován na MTV Video Music Awards v roce 2003 za nejlepší videoklip. (Wikipedia)

(více)

Recenze (4)

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Ďalšie zbytočné sexistické dielo, kde to ani Mike Myers nezachránil, nie ešte ostatní známejší účinkujúci. Kam ten jej manažment jej kariéru smeroval, to bolo choré. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Britney si bere na pomoc DJ Quallse, kterého hned v úvodu na taneční merendu pořádanou na hradě, vyhazovači nevpustí. Tím byl klip prakticky o hodně ochuzen, protože DJ Qualls se jevil jako osvěžující prvek do klipu, který příliš nepřekvapí, a ani písnička po hudební stránce nemá proporce songu, který by mně zněl. Nicméně na hradě lze spatřit Britney pohromadě s kontroverzním provokatérem Pharrellem Wiliamsem, od něhož bych čekal podstatně větší iniciativu, co do provokace cenzorů. A ono nic. Na závěr se objeví Austin Powers neboli Mike Myers a písnička je u konce. Režisér Dave Meyers točil s Britney nejeden její videoklip a jeho styl zpěvačku nikam příliš neposunul. Jeho klipy na mě vesměs působily nerozhodně a bez ujednoceného stylu, to tak nějak vycházelo na lepší průměr. Jenže netočil s nějakou okresní zpěvačkou, co ne a ne prorazit v talentové soutěži. Točil s Britney Spears, proto bych od klipů čekal něco velkolepého. Ano, snaha byla, ale do bombastičnosti to mělo daleko. Mně ten klip přišel tak nějak fádní s několika kvalitními a relativně zábavnými scénami, o které se postaraly známé tváře angažované to v klipu rozproudit. Ta sexuálnost mně na klipu připadala povrchní a současně až přeplácaná a do jisté míry předimenzovaná. Mé hodnocení: 60% ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

No tak, čo môže zo spojenia Britney ( vtedajšej ) a Pharrella ( vtedajšieho ) vzísť. No čo sa týka videoklipu, je tu badať posledné záchvevy slečny predstaviť sa v sexy móde. A čo je na tom najlepšie? Mike a jeho herecké alterego Austin Powers. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Tato píseň byla původně napsána pro zpěvačku Janet Jackson. Ta jí však odmítla a píseň připadla Britney. (R.K.)

Reklama

Reklama