Reklama

Reklama

Britney Spears: Gimme More

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2007, 4 min

Hudba:

Keri Hilson

Hrají:

Britney Spears

Obsahy(1)

Gimme More (Dej mi víc) je pilotní singl z pátého studiového alba Blackout americké zpěvačky Britney Spears, který vyšel v září 2007. Singl produkoval Danja a je to druhý nejúspěšnější singl Britney Spears od pilotní skladby ...Baby One More Time. (Wikipedia)

Recenze (4)

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že v tom čase bola tuším totálne na dne, hovorilo sa tuším aj, že ten tanec u tyče bol otrasný, ono to je koniec koncov aj vidieť, pritom bola ešte oblečená ako šlapka z posledného pajzlu. Spev, či text alebo celkový klip nie je hodný ani jednej hviezdy, to by som musel fetovať, nechcem však uraziť druhých, hovorím o sebe. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že ak v songu zaznie na začiatku ´´Its Britney bitch´´ a slečna Spearsová sa začne točiť okolo striptérskej tyče, tak to bude ok a budeme späť, tak to asi nie. Nie, tri kroky vzad. Ach, dievča! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Na internet unikly scény, které se do videoklipu nedostaly kvůli sporům s režisérem. Uniklé scény poté nikdy nebyly dokončeny. (Dlee)
  • Během natáčení se zpěvačka nepohodla s režisérem Jakem Sarfatym, a proto video tvoří z velké části jen Britney "vlnící" se kolem tyč. (Dlee)

Reklama

Reklama