Reklama

Reklama

Obsahy(1)

aneb Pomáhej s humorem. Přímý přenos zábavného pořadu, ve kterém řada známých osobností podpoří svou účastí Konto BARIÉRY. Marek Eben uvede večer plný originálních, hvězdně obsazených humorných scének a mimořádných hudebních čísel. Pro diváky, kteří mají rádi zábavu, ale také dobrý pocit z toho, že někomu pomohli, připravila Česká televize ve spolupráci s Kontem BARIÉRY další ročník pořadu Možná přijde i charita.
Na dvacet herců a zpěváků se představí ve scénkách či písních, další řada umělců projeví solidaritu nasazením klaunského nosu. Všichni budou mít společný cíl – pobavit diváky a zároveň pomoci potřebným. V přímém přenosu z ateliérů Barrandov Studio se objeví Ondřej Vetchý jako policajt, Jiří Korn v roli lékaře, Oldřich Kaiser jako pojišťovák, oblíbený pořad Taxík, do kterého však omylem nasednou lupiči, nebo parodie na seriál Sanitka. Vystoupí také Meky Žbirka v duetu s někým, koho byste u mikrofonu opravdu nečekali, Marie Rottrová, Petr Kolář a mnoho dalších. Pořadem provede stejně jako vloni Marek Eben.
Nejen všichni účinkující, moderátor, ale i scenáristé a režiséři scének se do tohoto projektu zapojili bez nároku na honorář a vyzývají diváky u obrazovek sloganem – „A co uděláte pro charitu vy?" (oficiální text distributora)

(více)

Reklama

Reklama