Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Yui Komori je obyčajnou stredoškolskou študentkou. Kvôli práci svojho otca sa však musí presťahovať a začne navštevovať novú školu. Ani nevie ako, ale odrazu býva v jednom dome so šiestimi upírskymi bratmi... (Madsbender)

Videa (1)

Promo

Recenze (16)

Torako.chan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jelikož mě zaujaly obrázky, se kterými jsem se náhodou setkala, hned jsem si opatřila co se dalo. Zatím jen 2 díly :C no, budu se těšit na další. Upíři sice nejsou vyloženě moje parketa zato bishounen ano. :D Zatím se mi to zdá prosté..dívenka je z nějakého zatím nevyjasněného důvodu lstí poslána do domu plného upírů a co by svět nechtěl jsou to samý pěkní hoši. xD Dívčina je "odsouzena" s nimi žít a navštěvovat jejich upíří školu. Aby toho neměla málo, její nový spolubydlící lační po její panenské krvi...co sní bude dál? Tak všech 12 dílů shlédnuto a je to pro mě docela zklamání. Sice jakž tak ukončeno, ale takhle jsem si to fakt nepředstavovala. Zůstávám tedy u 3* z 5*. ()

Teelus 

všechny recenze uživatele

Klasická harémovka, jenže jí chybí i to málo, co vyžaduje žánrový standard - rozdílnost postav, případně vtipné vzájemné konflikty... a vůbec, ten seriál postrádá snad úplně všechno. Je to strašná plytká nuda bez děje, kde vlastně vůbec už nevím o co šlo. Hvězdičku dávám za animaci, ta nebyla z nejhorších. ()

Reklama

Madsbender odpad!

všechny recenze uživatele

Slaboduchá nudná rozprávočka o tom ako sa dievčinka zaplietla so šiestimi upírmi,ktorý akoby si z oka vypadli... teda skoro. Otravné postavy, mizerný dej a nulový vývoj k niečomu zaujímavejšiemu. 3 diely boli viac než dosť. Jedna hviezdička za snahu a počiatočnú štylizáciu. (Tak ani jednu nie, je to sračička.) ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Jediné, čo na tomto kúsku oceňujem, je pojatie upírov, ktoré bolo vlastne celkom osviežujúce. Tá sebestrednosť, sadizmus a nedostatok empatie k tomuto druhu tak nejak pasuje, a páči sa mi, že tu to bolo vcelku nekompromisné napriek tomu, že títo upíri neboli záporné postavy v pravom zmysle slova. O to viac nechápem záver. Ale tých vecí tu nechápem viac. Nečakala som žiadnu hitparádu, čítala som komentáre tu i inde. Ale myslela som, že seriál bude aspoň zábava. Nebol. Nakoľko celková stopáž je okolo troch hodín, nie je to také hrozné, ale priznám sa, že som to pozerala len preto, aby som zistila, či sa tam reálne niečo stane a či ten chabý character development bude mať aspoň nejaké vyústenie. Spoiler: nemal. Záver je tak odveci, ako nič iné - možno som to len ja, ale asi by som nechcela obetovať život kvoli šestici kreténov, ktorí ma opakovane týrajú. Ako drinking game by to ale bolo výborné, zaručujem, že keby divák pije vždy, keď hrdinku napadne niektorý z jej spolubývajúcich, do pol hodiny nie je doma čo piť. Ale dobre, strašne som sa smiala --> sama na sebe, že som niečo takéto vôbec pozerala :D But it's something! ()

CerstvySneh 

všechny recenze uživatele

Pamätáte si, jak v Shrekovi prišli Shrek s oslíkom do Dullocu (či jak sa to píše) a pustili si to uvítace automatické divadielko pre turistov, ktoré ich v závere odfotilo? Nj, tak podobný výraz ako mali oni na tej foto sa objavil aj na mojej tvári, po vzhliadnutí tohto dielka. Dej pre mňa až do konca ostal zahalený rúškom tajomstva.Postavy sú jedna jak druhá a hlavná hrdinka je otravná tou svojou psou poslušnosťou. Aspoň, že nakreslené to bolo celkom fajn. ()

Reklama

Reklama