Reklama

Reklama

Log Horizon

(seriál)
  • Japonsko ログ・ホライズン (více)
Japonsko, (2013–2021), 25 h 13 min (Minutáž: 24–25 min)

Předloha:

Mamare Tóno (kniha)

Hrají:

Takuma Terašima, Jumi Hara, Nobuhiko Okamoto, Misaki Kuno, Ajahi Takagaki, Tecuja Kakihara, Emiri Kató, Hisako Kanemoto, Tomoaki Maeno, Júiči Nakamura (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Uvízli ve fantasy hře Elder Tales ve chvíli, kdy byl instalován rozšiřující balíček, a je jich třicet tisíc. Co teď? Mezi nimi je i vysokoškolák Široe, který se po této „Apokalypse“ spojí se starými známými. Společně budou muset přijít na to, jak v takovém světě žít a přežít, ačkoliv není možné, aby někdo zemřel… (Zíza)

Diskuze

Saraph

Saraph (hodnocení, recenze)

Enker

Neřekl bych, že je to úplně bez děje. Prostě to nemá jasný cíl, kam se  to anime má na konci dostat. Něco stylem Fairy Tailu. Prostě si tam postavy žijí a najednou se něco stane a to se pak děje.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Využívá to stejný potenciál, který SAO promrhal a to je jen dobře, anime je v celku vtipné, velice mi líbí. Rozhoděn lepší než to přeceňovaný SAO, který po několika dílech upadl. Velice se mi líbí, že to využívá celý svět.

Enker

Enker (hodnocení, recenze)

Dobrá oddychovka, možná nadchne fanoušky MMO, ale je to v podstatě bez děje. Mnohem méně seriózní variace SAO s větším důrazem na samotnou hru (vysvětlování kouzel atd.)

na příspěvěk reagoval Saraph

Reklama

Reklama