Reklama

Reklama

Log Horizon

(seriál)
  • Japonsko ログ・ホライズン (více)
Japonsko, (2013–2021), 25 h 13 min (Minutáž: 24–25 min)

Předloha:

Mamare Tóno (kniha)

Hrají:

Takuma Terašima, Jumi Hara, Nobuhiko Okamoto, Misaki Kuno, Ajahi Takagaki, Tecuja Kakihara, Emiri Kató, Hisako Kanemoto, Tomoaki Maeno, Júiči Nakamura (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Uvízli ve fantasy hře Elder Tales ve chvíli, kdy byl instalován rozšiřující balíček, a je jich třicet tisíc. Co teď? Mezi nimi je i vysokoškolák Široe, který se po této „Apokalypse“ spojí se starými známými. Společně budou muset přijít na to, jak v takovém světě žít a přežít, ačkoliv není možné, aby někdo zemřel… (Zíza)

Recenze uživatele Saraph k tomuto seriálu (1)

Log Horizon (2013) 

Vyhnu se diskusi o podobnosti s jiným titulem a začnu rovnou s klady a zápory. Log Horizon se snaží být podrobný v bitevních strategiích a dost zdůrazňuje fakt, že se nacházíme ve hře. Jako vášnivý hráč online RPG mě ovšem poněkud nudí vysvětlování, co je to aggro, cooldown, atp. Dále si anime poněkud zahrává s ohněm, že vyuzívá různých "roztomilých píčovinek" - tj. ending, který je podle mého naprosto neadekvátní žánru, ve kterém se pohybujeme (skoro bych to čistě podle endingu tipnul na nějakou školní blbinu typu Lucky Star), postavy jako Akatsuki či Serara spíš připomínají postavy z Acchi Kochi. Tohle mínus mě nutí nebrat to anime úplně vážně, což bych ovšem milerád bral. ()

Reklama

Reklama