Reklama

Reklama

Řezník: Snuff Porn Gore & Soddom

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Hudební
Česko, 2008, 4 min

Režie:

Martin Pohl

Recenze (14)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Genitální puch…Njn každý jednou nějak začínáme a ani u Řezníka to nebyla zrovna žádná velká sláva. Nicméně jsem rád, že u něj proběhl jistý progres. Tahle skladba sice nedosahuje jeho největším peckám ani po kotníky, ale i tak to je průměrná záležitost – tedy alespoň pro jeho fandy. Prasácké a lehce zvrácené to bylo, ale doporučuji jen skalním fandům… ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Prvý krát som to videl v roku 2010 (možno 2009) keď Sodoma Gomora bola ešte prakticky neznáma skupina proste to bol tuhý underground o ktorom vedelo málo zainteresovaných.. Netvrdím že dneska je to svetoznáma skupina ale určite zažíva boom aspoň to takto pozorujem vo svojom okolí. Aj ja ako mnohý ostatný som sa k nej dostal vďaka ZNK hrám . Dá sa vidieť že je to nakrúcané domácou kamerou a pôsobí to dosť amatérsky, ale kto vie čo znamená ZNK vie že to bolo robené srdcom nie pre peniaze .Robili a robia hudbu ktorá ich baví. Aj keď som rockový poslucháč všetkým rapovým sračkám sa vyhýbam musím uznať že ma obsah bavil ! Skladba nadupaná trefnými rýmami. "Trocha" Prasácke ,ale v tom je to čaro ! Nasledujúce videoklipy sú spracované ešte lepšie... a napríklad taký Insane Insane textovo totálne dokonalý. ()

URBAN odpad!

všechny recenze uživatele

Přesně to co jsem psal u novějšího klipu tohoto " světoznámého zpěváka " který je prostě naprostá splodina společnosti a nedokáže vytvořit ani smysluplný text a raději neukazuje tu svoji hnusnou tvář a v klipu si honí svojeho malýho ptáka . ()

Gulde 

všechny recenze uživatele

Řezníkovy začátky, takže kvalitou klipu ještě vcelku bída. Jinak URBAN, tvuj komentář názorně ukázal, kdo je tu "splodina" společnosti. Začalo ti už růst pubické ochlupení? ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Haha, tohle opět potěšilo. Kamera konečně něco dělá a vlní se tam i nějakej ten efekt, obstojnej střih. Obsahově je to umírněnější než jiné autorovy kousky a celkově sice méně akční, ale také více konzistentní. Rytmus a texty dobrý, autoři se pobavili, já také. Jinak je to ukázka, jak s jednou kamerou a třema maníkama se sekerama natočit klip na pozadí bordelu nějaké průmyslové zóny, z celkem ničeho dokázali udělat docela dost. ()

Reklama

Reklama