Reklama

Reklama

Tokyo Ravens

(seriál)
Promo 3
Japonsko, (2013–2014), 9 h 12 min (Minutáž: 23 min)

Předloha:

Kóhei Azano (kniha)

Kamera:

Kei Mačida

Hrají:

Kaito Išikawa, Kana Hanazawa, Aki Tojosaki, Akeno Watanabe, Džun'iči Suwabe, Džúróta Kosugi, Izumi Kitta, Kotono Micuiši, Takuma Terašima, Unšó Išizuka (více)
(další profese)

Epizody(24)

Recenze (6)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Scenárista má zjavne vygumovaný mozog, keď toto dopustil. Absolútne hlúpe, divné a nanajvýš podpriemerné anime, ktoré sa snaží predvádzať svojimi prednosťami, vykradnutými z iných seriálov, a trápne pôsobiacim zvyškom. A čo mali sakra znamenať tí štátny šamani, ktorý akoby z oka vypadli štátnym alchymistom z FullMetal Alchemist?! ()

Mi Nü-Chai

všechny recenze uživatele

Ultrademence. Nemálo fanservice (na své si přijdou i milovníci furries, hoho) a ještě jsem zatím neviděla anime, které by vypadalo, že půlku dílu tvoří něco jako děj a druhou polovinu brutální filler. Na rok vzniku otřesně statická animace s komickými doplňky v podobě 3D potvor. Hlavní hrdina je takový debil, že by vedle něj Gourry ze Slayers vypadal jako intelektuál. Popravdě, je to tak moc G! a Trololo, až se dobře bavím. [ohodnotím po zhlédnutí všech dílů, neb není vyloučeno, že mě to časem začne štvát] ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Animace a hudba jsou úžasné. Sem tam se člověk zasměje, napínavost je tam taky nějaká a romantika celkem ujde. Zpočátku jsem ale očekával trochu jiný příběh, než ten který se po několika dílech objevil. Čekal jsem spíše něco poklidnější, než nějakou národní úroveň a všelijaké možné intriky (kdy člověk vůbec neví, kdo na jaké straně teda stojí). Krom toho člověk ani neví pořádně kdo je kdo (jak u lidí, tak organizací). Pokud by byla zobrazena určitá historie jednotlivých postav, myslím, že by to bylo jasnější. Navíc ten konec se nedá ani nazvat koncem, protože jsem tam vlastně neviděl nic ukončit - všechno je pořád jeden velký otazník (myslím to tak, že ani jako kapitola se to nedá uzavřít). No pokud se jim povede pokračování, tak doufám, že tam spoustu nedostatků opravěj a provedou lépe. Každopádně souboje jsou celkem zajímavé - hlavně pak ke konci a prostředí šamanů také není úplně na škodu. ()

Teelus 

všechny recenze uživatele

V seriálu ani nelze určit, co je vlastně hlavní zápletka, neboť je to jen změť postav, nedokončených naznačených příběhů, všelijakých flashbacků a představ. Pro mne to byla ztráta času, neboť jsem se tím prokousala do konce v naději, že se pak vše nějak spojí, nicméně nestalo se. Změť žánrů, kdy se to snaží být vším, ale dobré to není v ničem. ()

CerstvySneh 

všechny recenze uživatele

Animácia je fajn a... to je asi všetko. Do deja každým dielom vstupujú nové postavy, pričom nie je celkom jasné, kto je kto a kto ku komu patrí, čím vzniká parádny chaos. A to oživavanie mŕtvych postáv ma tiež celkom dobre miatlo. A ten koniec... To čo bolo?! (Ale prezrádzať nejdem) Hlavný hrdina ma vôbec neoslovil. Oveľa zaujímaveší mi prišiel jeho kámoš Touji, ale ten mal samozrejme akurát toľko priestoru, koľko sa patrí venovať vedľajšej postave. Ale pridávam jednu hviezdu za 11. časť, ktorá ma fakt pobavila. Chvíľu sa zdalo, že autori sa na tú supernejasnú zápletku vykašľali a začali si z toho robiť srandu. A tá nadsázka bola naozaj príjemným osviežením. No, ale potom prišla ďalšia časť a vrátili sme sa tam, kde sme boli. ()

Lukas222 

všechny recenze uživatele

Prapodivný mačkopes, ktorý sa akosi nevie rozhodnúť, čím má byť. Magickou akadémiou? Áno, i nie. Bojovým shounenom? Áno, i nie. Romantickou lovestory? Áno i nie. Všetky prvky sú tak náhodne premiešané, akoby si v každej časti hodili scenáristi mincou, o čom že bude tá daná časť. Podanie mágie sa mi páčilo, aspoň to popri všetkých tých bojoviek, kde sa protistrany bijú za aktívneho pokrikovania útokov malo trošku iný rozmer. CGI mi nevadilo, videl som už aj horšie. Lenže ku koncu sa scenáristické lapsy priostria (málo častí na veľa contentu) a nemastný-neslaný (skôr doslova NUDNÝ) koniec to zabil... A ja som zabil sledovaním tohto odpadu 8 hodín života! Tá jedna hviezdička je za niektoré vedľajšie postavy, ktoré mali rozhodne viac charakteru (a rozumu) ako hlavný hrdina a tiež za podarené vtípky predovšetkým v akademickej prvej polovici. ()

Reklama

Reklama